SIMCO - Le Mans Series 2010 - Nevezés, tásalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Re: SIMCO - Le Mans Series 2010 - Nevezés, tásalgó

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.08.23. 16:00

A bajnokság állása a weboldal menüjében elérhető.
Emerico - Head of SIMCo
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2010.08.23. 17:00

Hannibal írta:kicseréltem a ram-okat, a videokártyát, a Windows-t , és mégis óránként jön a kékhalál...
mi lehet a gond??
így nem lehet versenyezni. hogy az a k....
Alaplapi kondik, tápegység ellenőrzése sem árthat.
The Power of Dreams
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2010.08.23. 20:23

Üdv.
Emerico, épp most szállt el a kormányom, így vissza kell mondanom a mai nevezésemet.
Ha jár érte valami büntetés, elfogadom.
Sok sikert mindenkinek mára.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2010.08.23. 21:10

Hát ez nem igaz! :(
Pedig minden olyan jól indult.A hotlaps alapján a 4-5. helyre vártam magam ehelyett a 2. helyre kvalifikáltam magam(hú de örültem)pont erröl a helyröl gyakoroltam v 50-szer a rajtot, de rigtik, h most elbaszom :evil: pont vki elött csuztam ki töle bocsi, de oly érzékenyen nyomtam a pedált pedig, és mégis, ááááááá. Még megróbáltam a mezöny után eredni de az autó egy 30mp-s javitás után is vezethetetlen volt.Bocsi Szicsó, h elszurtam a csapat edddigi legnagyobb lehetősédét, de egyszerüen lelokkoltam, mégegyszer bocsi :( De ez a futam volt egy időre az utolsó Simco-s futamom mert a múlt héten derült ki h a suli miatt végképp nem leszek gépközelben hétfő esténként, max az év végi roc, x games v mittomén mi leszen leszek.Bocsi szicsó de én is nemrég tudtam meg ezt.
Tehát viszlát Simco, majd 1-2 szombati versenyre talán még beugrok, de akk már sokkal gyorsabb leszek :twisted:
És mivel én nem leszek maradt egy kiadó hely a Dream Power Racing-nél, a leggyorsabbé a hely :lol:
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2010.08.23. 21:43

Szemák B, bocs, hogy beléd mentem első körben.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2010.08.23. 21:48

Dögöljön meg a szomszéd kormánya is!
6x váltott vissza kettőt a váltó, emiatt pörgés, csőszkálás, stb..... Bár én se voltam ma toppon a rajtot csúnyán elszúrtam, valakit meg is forgattam.
Remélem lesz jobb is. Ez az LMP2-es autó viszont nagyon fasza!
Név:Füzy Barna
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.08.23. 21:54

A rajtnál elém pördültek, megsérült az autóm eleje. Igazából egy barom vagyok, mert ki kellett volna menni szerelni, de én majd a végéig vártam. 37-es körökkel kóvályogtam, a szerelés után pedig simán 35-öket mentem. ha kimegyek már az elején, akkor sima második hely, így harmadik. mindegy, ez se rossz.
Emerico - Head of SIMCo
lordtom

Hozzászólás Szerző: lordtom » 2010.08.23. 21:58

Huhh! Így elrontani egy rajtot. Ötödik-hatodik körben már 3. helyen voltam. Csillagcsillagcsillag jó érzés volt dobogós helyen menni. Főleg olyan bénáknak, mint nekem. Nagyon sokat vágtam a sikánban, lehet hogy kapok büntetést érte. Volt még egy lekörözött is, aki elémjött, megcsúsztam, belementem és végül megpördültem... Ez nem is olyan lényeges, mert amint 3. lettem, ki is csúsztam a kör végén. Az a lekörözéses eset már a végefelé volt, 11. hely környékén.
Black Tide
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szicsó
Név: Szigeti Csaba

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2010.08.23. 22:03

jegember95 írta:Hát ez nem igaz! :(
Pedig minden olyan jól indult.A hotlaps alapján a 4-5. helyre vártam magam ehelyett a 2. helyre kvalifikáltam magam(hú de örültem)pont erröl a helyröl gyakoroltam v 50-szer a rajtot, de rigtik, h most elbaszom :evil: pont vki elött csuztam ki töle bocsi, de oly érzékenyen nyomtam a pedált pedig, és mégis, ááááááá. Még megróbáltam a mezöny után eredni de az autó egy 30mp-s javitás után is vezethetetlen volt.Bocsi Szicsó, h elszurtam a csapat edddigi legnagyobb lehetősédét, de egyszerüen lelokkoltam, mégegyszer bocsi :( De ez a futam volt egy időre az utolsó Simco-s futamom mert a múlt héten derült ki h a suli miatt végképp nem leszek gépközelben hétfő esténként, max az év végi roc, x games v mittomén mi leszen leszek.Bocsi szicsó de én is nemrég tudtam meg ezt.
Tehát viszlát Simco, majd 1-2 szombati versenyre talán még beugrok, de akk már sokkal gyorsabb leszek :twisted:
És mivel én nem leszek maradt egy kiadó hely a Dream Power Racing-nél, a leggyorsabbé a hely :lol:
Sajnálom Norbi...tényleg! :cry: Meg is lepődtem hirtelen,hogy is kerültél elém...
Nem haragszom egyáltalán,hogy nem tudsz jönni a versenyekre...sajnos előfordulnak ilyenek...megértem! ;) Azért néha nézz fel,hogy viszem a csapatot! :)
Én próbáltam a megbízhatóságra utazni,de ez a fránya autó,nem bírta ki pit nélkül. :cry:
A box-ból kijövet meg valami keresztbe dobott :?: ,és kipördültem a célegyenesre...szerencsére nem zúgtak belém,viszont az utolsó 10 percet úgy toltam végig,hogy jobbra húzott a vas... :shock:
19. hely lett a vége,de lehetett volna jobb is...
Grat mindenkinek! ;)
TerranceG
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TerranceG » 2010.08.23. 22:06

A 12. helyemel elégedett vagyok, kb ide is vártam magam. Egy apró kisodródásom volt, semmi több.
Név: Kaszap Zsolt
Lezárt