Le Mans Series - Paul Ricard 5. futam
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Le Mans Series - Paul Ricard 5. futam
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Re: Le Mans Series - Paul Ricard 5. futam
15:01 Tim Gábor Vs Tepliczky Péter
Bika elhibázza a kanyart, lecsúszik az ívről, ki a bukótérbe, ahol teli gázzal vágja a kanyart, majd mellém tér vissza, minekutána kilök a pályáról. Én a poros bukótérben alig tudom összeszedni az autót és értékes másodperceket veszítek. Ha vágáskor nem teli gázzal megy, simán elfordultunk volna.
Sry Bika, de ez szálka számomra
Amúgy ha előtte nem lett volna az a vágás, akkor simán Webber-Hamilton eset, és nem óvnék.
Bika elhibázza a kanyart, lecsúszik az ívről, ki a bukótérbe, ahol teli gázzal vágja a kanyart, majd mellém tér vissza, minekutána kilök a pályáról. Én a poros bukótérben alig tudom összeszedni az autót és értékes másodperceket veszítek. Ha vágáskor nem teli gázzal megy, simán elfordultunk volna.
Sry Bika, de ez szálka számomra
Amúgy ha előtte nem lett volna az a vágás, akkor simán Webber-Hamilton eset, és nem óvnék.
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Első kör, ha jól emlékszem 0:58 : Kiss Balázs - Mikle - Rebók
Snookerben sokat érne egy ilyen pontos lökés !
Snookerben sokat érne egy ilyen pontos lökés !
Név: Rebók József
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Első kör,első kanyar...Kiss Balázs-Szigeti Csaba
Balázs belső ívről hirtelen irányt változtat,és kilök.Pozíciót vesztek,visszaesek az utolsó helyre.
18.kör,szintén első kanyar...Szemak Balázs-Szigeti Csaba
Balázs hátulról nekem jön,és kilök...pozíciót vesztek,és 80sec box-ban való időtöltés után,még Balázstól is kapok 1 kört.
Szemak Balázs!Az első kilökést nem óvom meg,mert visszanézve tűnhet versenybalesetnek is,bár nem értem miért nem fordultál el időben,ráadásul belső íven voltál,és hagytam is helyet bőven,és mindketten tudtuk,hogy gyorsabb vagyok.
Balázs belső ívről hirtelen irányt változtat,és kilök.Pozíciót vesztek,visszaesek az utolsó helyre.
18.kör,szintén első kanyar...Szemak Balázs-Szigeti Csaba
Balázs hátulról nekem jön,és kilök...pozíciót vesztek,és 80sec box-ban való időtöltés után,még Balázstól is kapok 1 kört.
Szemak Balázs!Az első kilökést nem óvom meg,mert visszanézve tűnhet versenybalesetnek is,bár nem értem miért nem fordultál el időben,ráadásul belső íven voltál,és hagytam is helyet bőven,és mindketten tudtuk,hogy gyorsabb vagyok.
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Egész pontosan 4:40-nél történt.Joke írta:Első kör, ha jól emlékszem 0:58 : Kiss Balázs - Mikle - Rebók
Kérném az eset kivizsgálását és Kiss Balázs örökre eltiltását! (viccvót)
Na jó, nem. A döntés emericoé.
The Power of Dreams