Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Nando
Név: Kis Dániel

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Nando » 2011.02.26. 18:48

Valaki eltudná küldeni a szerver jelszavát? Csak gyakorolni szeretnék, meg talán futamra, de még nem 100.
Köszi
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2011.02.26. 22:16

Remek, ezt a futamot se tudtam befejezni. Célegyenes kigyorsításánál megpördültem, első szárnyam oda lett, a sóderágyba meg beragadtam.
Azért Pesti Martintól kérdeznék valamit: ha egyszer lekörözlek, akkor mégis hova sietsz annyira, hogy hátulról nekem jössz és kiforgatsz?
Ha most be tudtam volna fejezni a futamot, biztos megóvnám ezt a megmozdulásod, de így nem ugrálok.
Csak hajt a kíváncsiság, hogy ezt megértsem.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Szicsó
Név: Szigeti Csaba

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.02.26. 22:26

Pesti Martin... :evil:
Basszus...körökön keresztül üvöltöztem már magamban...
Inkább nem is írok ide... :?
kubica07

Hozzászólás Szerző: kubica07 » 2011.02.26. 22:31

Apophis írta:Remek, ezt a futamot se tudtam befejezni. Célegyenes kigyorsításánál megpördültem, első szárnyam oda lett, a sóderágyba meg beragadtam.
Azért Pesti Martintól kérdeznék valamit: ha egyszer lekörözlek, akkor mégis hova sietsz annyira, hogy hátulról nekem jössz és kiforgatsz?
Ha most be tudtam volna fejezni a futamot, biztos megóvnám ezt a megmozdulásod, de így nem ugrálok.
Csak hajt a kíváncsiság, hogy ezt megértsem.

Bocs nem szándékos volt.Amikor nekedmentem a célegyenesbe mert megforogtál akk odalett az első szárnyam meg mind 2 oldalon a keréktartó rúd is hülyén állt aztán kimentem a boxba és raktak egy első szárnyat és aztán kaptam egy stop and go-t és azért siettem hogy felérjek mert gondoltam h pára úgy is megforogna és a rossz kerékösszetartás miatt csúsztam beléd.Meg az én hibám hogy utólértelek?
kubica07

Hozzászólás Szerző: kubica07 » 2011.02.26. 22:36

Szicsó írta:Pesti Martin... :evil:
Miért?A lekörözések miatt én úgy gondolom h mindenkit jól elengedtem.Sőt a térképen náztem hogyha a pontszerzők voltak mögöttem akkor már eleve be is lasssítottam és már az egyenesekbe félreálltam talán Rolandot egyszer a balos jobbosban későn vette észre de azért hiba nélkül elengedtem.Úgy hogy ne fortyogjál hanem mond el mi a problémád mint ahogy Felföldi Zoltán tette.:)
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2011.02.26. 22:36

Bakker, nem érted a lényeget. Kit értél utol? Le voltál körözve. Lekörözött versenyző hol előzi már meg azt, aki lekörözte?
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
kubica07

Hozzászólás Szerző: kubica07 » 2011.02.26. 22:39

Apophis írta:Bakker, nem érted a lényeget. Kit értél utol? Le voltál körözve. Lekörözött versenyző hol előzi már meg azt, aki lekörözte?
Most néztem volna a hátadat körökön keresztül?Mért nem vehetem vissza a körömet?De majd holnap visszanézem h milyen köröket is mentél.
kubica07

Hozzászólás Szerző: kubica07 » 2011.02.26. 22:43

Szicsó írta:Pesti Martin... :evil:
Ha jogosan vagy dühös akkor óvjál meg....
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2011.02.26. 23:20

Apophis írta:Bakker, nem érted a lényeget. Kit értél utol? Le voltál körözve. Lekörözött versenyző hol előzi már meg azt, aki lekörözte?

Ha valami baleset miatt leköröznek, és előttem a lekörözőm tötymörög, hót tuti, hogy visszaveszem a körömet. Fasz se fog emiatt körönként még pluszba másodperceket veszíteni.
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2011.02.26. 23:23

Szicsó szomszéd sógor te voltál F1-en :?: Kijelzőn láttam a neved hogy hol előttem hol mögöttem vagy ,de azt hittem a program rosszalkodik.Nem is láttam a kocsid meg felette a neved.Mikor előztelek meg,és hogy nem mentem beléd :?: Hu ez nekem nagyon nem világos.

Verseny:felvezetőn megforogtam és pont M. Csöndes előtt álltam meg,szegény meg pont belém jött.Bocsi érte remélem nem sérült verda.Z.Bobak-ot párszor leköröztem de olyan rosszul jött mindig ki hogy megtoltam hátulról. Bocsi neked is.A többi kinszenvedés volt,végére nagyon elfogyott a gumi lett is defekt.Majd legközelebb remélem lesz nagy csatám :D Grat mindenkinek
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Lezárt