TCL - Nevezés és társalgó
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Re: TCL - Nevezés és társalgó
Név:Füzy Barna
Nick:kamikaze
Ottó: Ford Sierra #25 Longhurst/Mezea
Nick:kamikaze
Ottó: Ford Sierra #25 Longhurst/Mezea
Név:Füzy Barna
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ez kimaradt a versenykiírásból:
Handicap:
1. hely +100 kg
2. hely +80 kg
3. hely +60 kg
4. hely +40 kg
5. hely +20 kg
Pontozás:
50 45 41 38 36 35 34 33 32 31 30 ... 1
Handicap:
1. hely +100 kg
2. hely +80 kg
3. hely +60 kg
4. hely +40 kg
5. hely +20 kg
Pontozás:
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
labi
- Név: Labancz Bence
- Kormány: Logitech Driving Force GT
- Kapcsolat:
Ez király ötlet!emerico írta:Ez kimaradt a versenykiírásból:
Handicap:
1. hely +100 kg
2. hely +80 kg
3. hely +60 kg
4. hely +40 kg
5. hely +20 kg
Pontozás:
Lesz nyilatkozatok topic?
Labancz Bence
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
igazából nem szoktam nyilatkozatok topicot nyitni, itt mindenki kisírhatja magát 
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
emerico írta:igazából nem szoktam nyilatkozatok topicot nyitni, itt mindenki kisírhatja magát
Név: Rebók József
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Komolyra FORDítva a szót
, nekem nem sikerült jól a verseny.
Mivel csak este mentem először az updatelt pályán, ráadásul hulla fáradt voltam, úgy gondoltam, az első tízben végezni megfelelő eredmény lesz. Ez állt is egészen a 13. körig, mikor is az Ascariban ezerrel belerongyoltam a gumifalba. Jobb első futómű piros lett, de szerencsére defektet nem kaptam. Az autó viszont 5km/h-val lassult és nagyon ideges lett féktávon, de legalább ment.
Végül 14.hely, ennek ellenére én nagyon élveztem, mindenhol voltak csaták, ez a pálya ideális ezeknek az autóknak.
Jaramában már sokkal nehezebb lesz, könnyű hibázni, szűk, stb. Ott szerintem bőven lesz szentségelés, viszont pozitívum, hogy a lassabb kocsiknak is lesz esélyük.
Mivel csak este mentem először az updatelt pályán, ráadásul hulla fáradt voltam, úgy gondoltam, az első tízben végezni megfelelő eredmény lesz. Ez állt is egészen a 13. körig, mikor is az Ascariban ezerrel belerongyoltam a gumifalba. Jobb első futómű piros lett, de szerencsére defektet nem kaptam. Az autó viszont 5km/h-val lassult és nagyon ideges lett féktávon, de legalább ment.
Végül 14.hely, ennek ellenére én nagyon élveztem, mindenhol voltak csaták, ez a pálya ideális ezeknek az autóknak.
Jaramában már sokkal nehezebb lesz, könnyű hibázni, szűk, stb. Ott szerintem bőven lesz szentségelés, viszont pozitívum, hogy a lassabb kocsiknak is lesz esélyük.
Név: Rebók József
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
Érzésem szerint ez volt a max amit kitudtam hozni a futamból és időmérőből a 2. hely.
Nem gondoltam volna, hogy Báldi így fogja tartani a lépést, jól jött egész végig a szélárnyékomban
Jaramában tuti bukta lesz a nissannak főleg úgy, hogy durva plusz súlyokat meg is kapjuk majd bikával.
Monzára jól ki okoskodtunk bikával a taktikát, de nem úgy sült el ahogy mi azt terveztük, beragadtam leelőztek 2en és egyáltalán nem tudtunk ellógni, ő is még elcsatázott jó pár körön át Gazsóval és Labyval. Rövidebb 1es áttétellel meg még szenvedtem is nem kellett volna átállítanom
A 2. sikánnál ott mindig rám esett Báldi, amíg mögöttem volt. Laby hibázott a parabolicában aztán Báldi az egyik bálára fel kente magát. Gazsót később megtudtam előzni, majd leszakítani, így meg lett a 2. hely amit terveztem.
Gratula mindenkinek, az egész versenyt talán csak 1-2 ember nem tudta befejezni és az első pár sikánban az elején baleset mentesen eltudott jönni mindenki
Nem gondoltam volna, hogy Báldi így fogja tartani a lépést, jól jött egész végig a szélárnyékomban
Jaramában tuti bukta lesz a nissannak főleg úgy, hogy durva plusz súlyokat meg is kapjuk majd bikával.
Monzára jól ki okoskodtunk bikával a taktikát, de nem úgy sült el ahogy mi azt terveztük, beragadtam leelőztek 2en és egyáltalán nem tudtunk ellógni, ő is még elcsatázott jó pár körön át Gazsóval és Labyval. Rövidebb 1es áttétellel meg még szenvedtem is nem kellett volna átállítanom
A 2. sikánnál ott mindig rám esett Báldi, amíg mögöttem volt. Laby hibázott a parabolicában aztán Báldi az egyik bálára fel kente magát. Gazsót később megtudtam előzni, majd leszakítani, így meg lett a 2. hely amit terveztem.
Gratula mindenkinek, az egész versenyt talán csak 1-2 ember nem tudta befejezni és az első pár sikánban az elején baleset mentesen eltudott jönni mindenki
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Remélem valaki csinál egy videót a versenyről 
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
A verseny és a versenyzők viselkedése nagyon üdvözítő. Nem volt gond, igazából engem csak Cselt előzött pályán kívül, ami szabálytalan
de az az előzés is félbemaradt, mert elfogyott a Merci sebessége.
Ahogy figyeltem a kanyartempókat, Jarama az Merci pálya lesz.
Ahogy figyeltem a kanyartempókat, Jarama az Merci pálya lesz.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Ha lett volna időm gyakorolni az új verzión, akkor lehet lett volna egy hangyafasznyi esélyem az első 20ban végezni, de így teljesen reménytelen volt.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!