GTR EVO - DTM 2009 - Általános társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
WERES

Re: GTR EVO - Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: WERES » 2009.07.30. 11:42

Hát akkor kezdem az elején.
Bocs Laci, a T2-ben belső íven kellett volna maradnom, de mivel mögöttem voltál, gondoltam türelmes leszel. :D
Aztán elnézést kérnék még Tomitól a második kör T1-ben történtekért, de behúztad elém féktávon a belső ívre, így csak a féket tudtam taposni.
Ezután 6 mp-t ledolgozva ismét Lacival találkoztam több körös fair csatában. Iszonyatosat gyorsult a gép szélárnyékban. Több kanyart is egymás mellett vettünk be, már csak ezért is érdemes volt elindulni, süti volt. :lol:
Végül bocs Karcsi, pont előtted úszkált meg a segge a kocsinak, így épp rádfordultam.
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2009.07.30. 19:54

WERES írta: Aztán elnézést kérnék még Tomitól a második kör T1-ben történtekért, de behúztad elém féktávon a belső ívre, így csak a féket tudtam taposni.
Ezt ugye te sem gondolod komolyan. Kb 10 autó távolságra voltál tőlem és nem fékeztél időben így simán kilöktél. Én nem is láttalak a tükörben, hogy jönnél, csak egy lökést éreztem hátulról. Én csak simán megpróáltam bevenni az első kanyart, de te megtorpedóztál.
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Voodoo

Hozzászólás Szerző: Voodoo » 2009.08.01. 16:43

Bocs srácok hogy nem voltam egy 2 napos buli közbe szólt :D pedig szeretem ezt a pályát :( majd legközelebb.
Demes

Hozzászólás Szerző: Demes » 2009.08.02. 14:08

Lehet hogy ez csak nekem probléma, de azok közül akik a következő futamon indulnának ki lesz a Szigeten? Mert azoknak esélytelen hogy indulni tudjanak. (És ha nem egyedül vagyok akkor talán lehetne kedden? :? )
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.08.02. 17:47

Demes írta:Lehet hogy ez csak nekem probléma, de azok közül akik a következő futamon indulnának ki lesz a Szigeten? Mert azoknak esélytelen hogy indulni tudjanak. (És ha nem egyedül vagyok akkor talán lehetne kedden? :? )
igen ez valós probléma lehet.
jelezze aki a sziget miatt nem tudna jönni, ha minimum 5-en vannak, akkor kitalálok valamit.
Emerico - Head of SIMCo
zsolti-010

Hozzászólás Szerző: zsolti-010 » 2009.08.02. 21:35

Én meg nem leszek azon a héten ,megyek románba,de ha elhalasztanánk a futamot annak nagyon örülnék.
Zsolti Bartha
HELL RACING Team #10
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.08.06. 17:29

FIGYELEM!

A futam egy héttel el lesz tolva a SZIGET miatt!!! Viszont utána minden normál kerékvágásban megy tovább.

Én aznap itthon leszek, szóval lehet hogy lesz egy funrace attól függetlenül, mivel sok új EVO-s lesz addigra.
Legalább nem élesben tapasztalják ki a trükköket.
Emerico - Head of SIMCo
Pitbull

Hozzászólás Szerző: Pitbull » 2009.08.06. 19:56

Nagyon jó ötlet ,mert én se lettem volna nyaralás miatt.
WERES

Hozzászólás Szerző: WERES » 2009.08.06. 21:53

Cselt írta:
WERES írta: Aztán elnézést kérnék még Tomitól a második kör T1-ben történtekért, de behúztad elém féktávon a belső ívre, így csak a féket tudtam taposni.
Ezt ugye te sem gondolod komolyan. Kb 10 autó távolságra voltál tőlem és nem fékeztél időben így simán kilöktél. Én nem is láttalak a tükörben, hogy jönnél, csak egy lökést éreztem hátulról. Én csak simán megpróáltam bevenni az első kanyart, de te megtorpedóztál.
Na mindegy, én minden féktávot ott kezdtem, mint ezt is. Csak úgy láttam a replayben, hogy egy másik kollegával udvariaskodtok a kanyarvételen és ezért buktatok pár mp-t. Sorry, ha nem így érzed-látod, de szándékosság kizárva részemről, mert azért fékeztem a belső ívre, mert az üres volt, csak te nem láttál, ezt adom.
Karloss

Hozzászólás Szerző: Karloss » 2009.08.06. 23:09

emerico írta:FIGYELEM!

A futam egy héttel el lesz tolva a SZIGET miatt!!! Viszont utána minden normál kerékvágásban megy tovább.

Én aznap itthon leszek, szóval lehet hogy lesz egy funrace attól függetlenül, mivel sok új EVO-s lesz addigra.
Legalább nem élesben tapasztalják ki a trükköket.
addig pontfrissítés azért lesz?
Válasz küldése