Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2012.07.30. 22:23

Én nem rinyálok. A futam végére megtanultam a pályát is, már nem féltem. :D :lol:
The Power of Dreams
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.07.30. 22:24

hát olvasom hogy így szar, úgy f@s. hát nekem kurva jó volt mindkettő. be be beee.
a titok hogy belebasztam kb 150 kört. ez van.
Emerico - Head of SIMCo
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2012.07.30. 22:25

Szicsó írta:Nagyon szenvedős a Maseratti...egyszerűen semmi sem jó neki...érdekes,hogy a H.ringi tesztfutamon,tök jól viselkedett.Ezért is választottam.
Első versenyen,a 31.-ről a 25. lettem,de kiforgatott egyszer Gályár Balázs... :?
Második futam,25.-ről a 16.Pali izzasztott a végén rendesen,és bezavart nagyon az is,hogy lépkedtek ki az emberek...erről pedig már volt egyszer egy megállapodás... :evil:

Ingy...lehet,hogy csak ez a pálya nem feküdt nekünk. ;)

Grat mindenkinek! ;)
Lehet, de vsz az is hogy nem igazán gyakoroltam pont mák volt hogy amiket átállítottam a seten azok a javára váltak, Imolát (köv pálya) meg hiába szeretem ott mindegyik moddal lassú vagyok. Evvan :lol:
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2012.07.30. 22:26

emerico írta:hát olvasom hogy így szar, úgy f@s. hát nekem kurva jó volt mindkettő. be be beee.
a titok hogy belebasztam kb 150 kört. ez van.
Nem a modot fosoltam, hanem a saját töketlenségemet :lol:
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.07.30. 22:31

Én is csak azt mondom,hogy erre a pályára nem lehetett/tudtam igazán belőni az autót. :P
Márk!Köszi a tippet...bevált az 5-ös fékhűtő. ;)
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.07.30. 22:34

a közvetítések itt lesznek elérhetőek.
http://videohost52.gtk.hu/plxtv/web/pod ... zes-&mod=1
Emerico - Head of SIMCo
JeRm
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: JeRm » 2012.07.30. 22:36

a mod sztem keményen jó lett, nekem nagyon tetszik! grat érte. az viszont nem tetszik h mind2 verseny végére elfogyott a tempóm és nagyon alulkormányzott lett a bmw pedig qualon és első pár körbe nagyon jól ment. utólag belegondolva sztem a nagyon kicsi kormányzár volt az oka de majd kiderül minden esetre nagyon élveztem és jó csaták voltak ;) Imolát nagyon szeretem remélem tudok majd jönni
Név: Pintér Roland
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2012.07.30. 22:38

Iszonyat király a mod!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
Első versenyen kitorpedóztak, ennek ellenére akkor is végig vigyorogtam mert annyira jó vezetni az 550est -> box -> utána ami a csövön kifér.. aztán kiforgattak és újból kezdhettem előröl...
Másodikon meg az első kör annyira képregényesre sikeredett hogy aztse tudtam hol vagyok.. nem tetszett!! :(
Utána keresztbe álltam picit hátulról megtoltak és majom voltam mert nem bírtam várni a soromra bocsi aki belém jött.
Elment a kormányközép de még így is jó vezetni ezt a dögöt, szal mentem előre és előzgettem :D
Csabi.. ha van még 1 kör.. :D :D Grat, jó volt nagyon!!
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
HunGaben
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó

Hozzászólás Szerző: HunGaben » 2012.07.30. 22:43

Az első verseny nem volt valami fényes. Első körben előre jöttem kb. 6-7 helyet, aztán Norbi elé forgott valaki, amiért ő elém forgott :) Buktam vagy 8 helyet+egy kormányközepet. Így toltam az utolsó 8 percig, amikor Károly üldözése közben eldobtam a vasat. Utána már 90fokban elment a kormányközép. Muszály volt boxba menni.

2. verseny viszonylag jó volt. 35-ről a 18. lettem.
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2012.07.30. 22:54

Nekem se jött össze igazán.
Az első felvezetőn Soos Gyuriba bele szálltam, bocs. Erre Endre úgy gondolta bosszút áll és Ő jött nekem. A verseny jól kezdődött, de az Ascariban megforogtam, fél mezőny elment. majd próbáltam felzárkózni, Endrét ki is löktem, bocs. Már nem értem feljebb a 28. helynél.
Második még rosszabb, rajt oké, majd a 2. Lesmoban telibe kaptam egy pályára csúszó autót, defekt. Innen már mindegy volt, de végül is eljátszadoztunk Kovács Lacival, azt hiszem szabálytalanul előztem mikor a sikánban elrontottam a féktávot és levágtam, Ő pedig megforgott, lehet meg kellet volna várni? Ha gondolod óvd meg.
Amúgy jó a mod, de kell gyakorolni rendesen. Visszanézve kiderült, hogy a fékem is befogot az egyenesekben is sajna, nem is értettem miért megy el mellettem mindenki és miért megyek 1mp-vel lassabbat mint két napja.
Név:Füzy Barna
Lezárt