Társalgó
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Re: Társalgó
Én nem rinyálok. A futam végére megtanultam a pályát is, már nem féltem.

The Power of Dreams
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
hát olvasom hogy így szar, úgy f@s. hát nekem kurva jó volt mindkettő. be be beee.
a titok hogy belebasztam kb 150 kört. ez van.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Lehet, de vsz az is hogy nem igazán gyakoroltam pont mák volt hogy amiket átállítottam a seten azok a javára váltak, Imolát (köv pálya) meg hiába szeretem ott mindegyik moddal lassú vagyok. EvvanSzicsó írta:Nagyon szenvedős a Maseratti...egyszerűen semmi sem jó neki...érdekes,hogy a H.ringi tesztfutamon,tök jól viselkedett.Ezért is választottam.
Első versenyen,a 31.-ről a 25. lettem,de kiforgatott egyszer Gályár Balázs...![]()
Második futam,25.-ről a 16.Pali izzasztott a végén rendesen,és bezavart nagyon az is,hogy lépkedtek ki az emberek...erről pedig már volt egyszer egy megállapodás...![]()
Ingy...lehet,hogy csak ez a pálya nem feküdt nekünk.![]()
Grat mindenkinek!
Nem a modot fosoltam, hanem a saját töketlenségemetemerico írta:hát olvasom hogy így szar, úgy f@s. hát nekem kurva jó volt mindkettő. be be beee.
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Én is csak azt mondom,hogy erre a pályára nem lehetett/tudtam igazán belőni az autót.
Márk!Köszi a tippet...bevált az 5-ös fékhűtő.
Márk!Köszi a tippet...bevált az 5-ös fékhűtő.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
a közvetítések itt lesznek elérhetőek.
http://videohost52.gtk.hu/plxtv/web/pod ... zes-&mod=1
http://videohost52.gtk.hu/plxtv/web/pod ... zes-&mod=1
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
a mod sztem keményen jó lett, nekem nagyon tetszik! grat érte. az viszont nem tetszik h mind2 verseny végére elfogyott a tempóm és nagyon alulkormányzott lett a bmw pedig qualon és első pár körbe nagyon jól ment. utólag belegondolva sztem a nagyon kicsi kormányzár volt az oka de majd kiderül minden esetre nagyon élveztem és jó csaták voltak
Imolát nagyon szeretem remélem tudok majd jönni
Név: Pintér Roland
Iszonyat király a mod!!!!!!!!!!!!
Első versenyen kitorpedóztak, ennek ellenére akkor is végig vigyorogtam mert annyira jó vezetni az 550est -> box -> utána ami a csövön kifér.. aztán kiforgattak és újból kezdhettem előröl...
Másodikon meg az első kör annyira képregényesre sikeredett hogy aztse tudtam hol vagyok.. nem tetszett!!
Utána keresztbe álltam picit hátulról megtoltak és majom voltam mert nem bírtam várni a soromra bocsi aki belém jött.
Elment a kormányközép de még így is jó vezetni ezt a dögöt, szal mentem előre és előzgettem
Csabi.. ha van még 1 kör..
Grat, jó volt nagyon!!
Első versenyen kitorpedóztak, ennek ellenére akkor is végig vigyorogtam mert annyira jó vezetni az 550est -> box -> utána ami a csövön kifér.. aztán kiforgattak és újból kezdhettem előröl...
Másodikon meg az első kör annyira képregényesre sikeredett hogy aztse tudtam hol vagyok.. nem tetszett!!
Utána keresztbe álltam picit hátulról megtoltak és majom voltam mert nem bírtam várni a soromra bocsi aki belém jött.
Elment a kormányközép de még így is jó vezetni ezt a dögöt, szal mentem előre és előzgettem
Csabi.. ha van még 1 kör..
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
-
HunGaben
- Név: Feke Gábor
- Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó
Az első verseny nem volt valami fényes. Első körben előre jöttem kb. 6-7 helyet, aztán Norbi elé forgott valaki, amiért ő elém forgott
Buktam vagy 8 helyet+egy kormányközepet. Így toltam az utolsó 8 percig, amikor Károly üldözése közben eldobtam a vasat. Utána már 90fokban elment a kormányközép. Muszály volt boxba menni.
2. verseny viszonylag jó volt. 35-ről a 18. lettem.
2. verseny viszonylag jó volt. 35-ről a 18. lettem.
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
Nekem se jött össze igazán.
Az első felvezetőn Soos Gyuriba bele szálltam, bocs. Erre Endre úgy gondolta bosszút áll és Ő jött nekem. A verseny jól kezdődött, de az Ascariban megforogtam, fél mezőny elment. majd próbáltam felzárkózni, Endrét ki is löktem, bocs. Már nem értem feljebb a 28. helynél.
Második még rosszabb, rajt oké, majd a 2. Lesmoban telibe kaptam egy pályára csúszó autót, defekt. Innen már mindegy volt, de végül is eljátszadoztunk Kovács Lacival, azt hiszem szabálytalanul előztem mikor a sikánban elrontottam a féktávot és levágtam, Ő pedig megforgott, lehet meg kellet volna várni? Ha gondolod óvd meg.
Amúgy jó a mod, de kell gyakorolni rendesen. Visszanézve kiderült, hogy a fékem is befogot az egyenesekben is sajna, nem is értettem miért megy el mellettem mindenki és miért megyek 1mp-vel lassabbat mint két napja.
Az első felvezetőn Soos Gyuriba bele szálltam, bocs. Erre Endre úgy gondolta bosszút áll és Ő jött nekem. A verseny jól kezdődött, de az Ascariban megforogtam, fél mezőny elment. majd próbáltam felzárkózni, Endrét ki is löktem, bocs. Már nem értem feljebb a 28. helynél.
Második még rosszabb, rajt oké, majd a 2. Lesmoban telibe kaptam egy pályára csúszó autót, defekt. Innen már mindegy volt, de végül is eljátszadoztunk Kovács Lacival, azt hiszem szabálytalanul előztem mikor a sikánban elrontottam a féktávot és levágtam, Ő pedig megforgott, lehet meg kellet volna várni? Ha gondolod óvd meg.
Amúgy jó a mod, de kell gyakorolni rendesen. Visszanézve kiderült, hogy a fékem is befogot az egyenesekben is sajna, nem is értettem miért megy el mellettem mindenki és miért megyek 1mp-vel lassabbat mint két napja.
Név:Füzy Barna