UTP kábel + 4 repeater és meg van oldvaSzicsó írta:De mivel egy katonai reptér mellet lakom,sok a zavarás...a megoldás a kábeles net lenne,de kb. 500m-re van a legközelebbi csatlakozás.
Vagy egy optikai és még qvagyors is lesz
UTP kábel + 4 repeater és meg van oldvaSzicsó írta:De mivel egy katonai reptér mellet lakom,sok a zavarás...a megoldás a kábeles net lenne,de kb. 500m-re van a legközelebbi csatlakozás.
hát, már az alap ötlet is zseniális voltApophis írta:Akinek az egyéni skinjén az autó hátulján a "Ne kövess, én is eltévedtem" felirat van, az fizetheti nekem a jogdíjakat, ha már volt olyan kreatív, és a kamionom ötlete alapján lenyúlta
emerico írta:hát, már az alap ötlet is zseniális voltApophis írta:Akinek az egyéni skinjén az autó hátulján a "Ne kövess, én is eltévedtem" felirat van, az fizetheti nekem a jogdíjakat, ha már volt olyan kreatív, és a kamionom ötlete alapján lenyúlta
+ HondaNight írta:emerico írta:hát, már az alap ötlet is zseniális voltApophis írta:Akinek az egyéni skinjén az autó hátulján a "Ne kövess, én is eltévedtem" felirat van, az fizetheti nekem a jogdíjakat, ha már volt olyan kreatív, és a kamionom ötlete alapján lenyúlta
Ez a felirat evek ota kotelezo tartozeka a "tuningolt" Calibraknak es Suzukiknak![]()
Jelenlévő fórumozók: Semrush [Bot] valamint 1 vendég