Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Takiatika

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Takiatika » 2012.09.24. 21:54

Mugen, bocsesz a lökésért. Ahogy meglökted Magyar Lacit, hirtelen meglassultál, már nem tudtam elkerülni, hogy ne lökjem megy a kocsid. :(
Név: Takács Attila
Kormány: Logitech G25
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.09.24. 22:09

Na végre két Top10-es eredmény. Überfasza setupot csináltam.
Emerico - Head of SIMCo
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.09.24. 22:21

Emerico - Head of SIMCo
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2012.09.24. 22:30

Nem tudom mi volt velem ma de nagyon tompa voltam és türelmetlen... :?
Első versenyen telibe kaptam az ideális íven álló Mátét... Bocs érte, nem direkt volt. Ötletem nincs hogy nem vettelek észre, csak az utolsó pillanatban vilant be valami fehér és már repült is a kerék... Utána mire három kerékkel visszajöttem a kavicsból megfőtt a motor :( :cry:
Második versenyen meg elveszettem a koncentrációt Szabolcs mögött.. és a verseny végéig nem találtam sehol, pedig megnéztem pár helyen.. :?
De azért jókat csatáztam :D Szatocs, Mugen, Szicsó igen jó volt, csak kár hogy ennyire türelmetlen voltam! :?
Mindegy, tanultam belőle! :arrow: :arrow:
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2012.09.24. 22:34

Takiatika írta:Mugen, bocsesz a lökésért. Ahogy meglökted Magyar Lacit, hirtelen meglassultál, már nem tudtam elkerülni, hogy ne lökjem megy a kocsid. :(
No para.
Meg sem óvóm, annyira nem izgatott ma ez a futam. :)
The Power of Dreams
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2012.09.24. 22:35

Első versenyből kihoztam ami benne volt, másodikban meg jól elkummantottam az emelkedőt, és valami bucka hatalmasat dobott az autó seggén, majd a következő kör első kanyarjában Joke került az utamba. Innentől kezdve túlélőverseny és felmászóverseny. De legalább jókat csatáztam. :)
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2012.09.24. 22:36

Pal Kinizsi írta: Szatocs, Mugen, Szicsó igen jó volt, csak kár hogy ennyire türelmetlen voltam! :?
Mindegy, tanultam belőle! :arrow: :arrow:
Nálam tuti hogy 100x jobb voltál, 1 centit nem gyakoroltam, benyomtam egy Donington setet, aztán annyi. :|
The Power of Dreams
Matthew91
Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX

Hozzászólás Szerző: Matthew91 » 2012.09.25. 00:12

Nem volt rossz, 3. vagy 4. körben az első kanyarban megforogtam és pont forgalommal szemben az ideális íven állt meg az autó, de nem mertem egyik irányba sem megfordulni mert több, mint 10-en jöttek velem szemben, és volt aki jobbról, volt aki balról került ki, illetve többen el is találtak, végül Kinizsi Pál olyan erővel jött nekem, hogy majdnem kiestem itthon a székből.

Ettől úgy szétment az irányítás, hogy alig kanyarodott a verda balra, illetve ha tökig elfordítottam a kormányt, akkor kanyarodott a kocsi kb. 1 °-ot. Beszenvedtem a boxba, ezalatt 2x leköröztek, de a válogatott szerelőbandám 35 másodperc alatt új alvázat tett a kocsi alá, aztán csak lazán végigautóztam.

A második verseny jobb volt, habár ismét többször megcsúsztam az első kanyarban, de most mindig sikerült megfogni. Volt pár komoly harc, de semmi különös.
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
Bercisan

Hozzászólás Szerző: Bercisan » 2012.09.25. 08:33

Katasztrófa!Ezzel az egy szóval jellemezném az egyéni teljesítményemet.
Valencia egy nagyon szimpatikus hely számomra. Sajnos a verseny előtt Sz@rt be a gázpedálom (Csak 3/4-ét vette be a gáznak),ezért jobbnak találtam ,ha megcserélem a féket a gázra.Ez így magába jó döntésnek bizonyult volna,papíron..Szerencsére megúsztam nagyobb ütközés nélkül a versenyt."Csak" F.Barnát löktem ki..(Bocsánat érte :oops: ) , próbáltam "kedveskedni" neki,és amikor a következő körben utol ért ,akkor félre álltam.A versenyvégére egy izgalmas csatát vívtam szicsóval.Ahogy sikerült magam mögött tartani, örülni tudtam a 20.helynek.
2.Race.No comment. Nem vagyok egy feladós tipus,de olyan idegállapotba kerültem,hogy jobbnak találtam ,ha elmegyek aludni :D.Gratula mindenkinek!
2hét múlva remélem már lesz kormányom,és tövig nyomhatom a gázt,a másik "szimpatikus"helyszínen :D
Név: Kovács István
Kormány: Logitech Momo
lightning STIG
Kormány: Logitech g25

Hozzászólás Szerző: lightning STIG » 2012.09.25. 08:59

Kvali 12.hely
RACE I:12 hely.kicsit bénáztam és hagytam benne 3-4 poziciót.
RACE II:12 hely.vmiért nem ügy működött a szett mint előtte.Nem jó eredmény de legalább stabil:)
FANATIC OF THE SPEED
Lezárt