Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: Társalgó
Hát amennyire féltem a pályától olyan jó versenyek voltak. Király volt na.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Köszönöm a lehetőséget, nagyon jol éreztem magam ujra a Seat volánja mögött. Hamar ráéreztem az autora, jo volt nagyon. A rajtokat jol kaptam el, sokat előztem és a futam is izgalmas volt csak baromira kellett a gumira vigyázni.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
8. Macau http://www.simcompany.hu/downloads/macau.rar
Javaslom a jövő hétfői futamra: gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás
Javaslom a jövő hétfői futamra: gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
2. verseny: 25:43 Utolsó kör első kanyar.freakyo írta:Valakinek volt előzése? Nem akarok 2x26 körös vonat-kicsúsznak-vonat-kicsúsznak vidit
Név: Hegyvári János
Kormány: Logitech G29
Kormány: Logitech G29
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
jó, perszeCapeta írta:2. verseny: 25:43 Utolsó kör első kanyar.freakyo írta:Valakinek volt előzése? Nem akarok 2x26 körös vonat-kicsúsznak-vonat-kicsúsznak vidit
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
Majd írokfreakyo írta:Valakinek volt előzése? Nem akarok 2x26 körös vonat-kicsúsznak-vonat-kicsúsznak vidit
Név:Füzy Barna
Engem a célegyenesben az 5-ös szárny miatt előzgettek, viszont a csiki-csukis részen én is okoztam pár kellemetlen kört. Amit írok, az azonban a hátsóbb régiót érinti...freakyo írta:Valakinek volt előzése? Nem akarok 2x26 körös vonat-kicsúsznak-vonat-kicsúsznak vidit
Verseny:
Osztom Emerico véleményét... Úgy ültem le, hogy itt mindent lehet csinálni, csak versenyezni nem. A versenyek ezt megcáfolták.
Az elsőben mindjárt az elején kiraktak, ahonnan folyamatosan kapaszkodtam fel. Majd a célegyenes előtti kanyarban BMW állt az ideális íven és irány a sóder, utolsó hely. Felkapaszkodás a kb 18-19. helyig. A másodikban nem lökött meg senki, itt én rontottam el egy kigyorsítást. Bal hátulja fű, majd cikk-cakk, fal és tovább. Mindegyik versenyt élveztem. Soha rosszabbat.
Jön Macau, melyet elég jól ismerek. Meglátjuk mire lesz elég...
-
lightning STIG
- Kormány: Logitech g25
Ha jól emlékszem nekem volt egy gyönyörű bebújásom vki mellé elé aszem még két autót is előztem de megkeresem.freakyo írta:Valakinek volt előzése? Nem akarok 2x26 körös vonat-kicsúsznak-vonat-kicsúsznak vidit
FANATIC OF THE SPEED
-
lightning STIG
- Kormány: Logitech g25
Kvali.Nehezen de sikerült összerakni egy viszonylag normális kört (bár még ebben is lehet vágás.)
Race I:Elején igen szépen helyezkedtem és végig nagyon stabilan mentem.Vozár Tamással csatáztam de elment túlságosan figyeltem a gumikra 4 .hely
Race II:2.helyről rajtoltam . pár körig ment minden szépen rendben(de rájöttem elb@sztam a fékerőt addig álligattam így a 3 helyről kicsúsztam 10 helyre estem vissza.végig támadtam Hegyvári Janit
(sorry, hogy meglöktelek) de a BMW kigyorsításon jobb volt mindig.
Race I:Elején igen szépen helyezkedtem és végig nagyon stabilan mentem.Vozár Tamással csatáztam de elment túlságosan figyeltem a gumikra 4 .hely
Race II:2.helyről rajtoltam . pár körig ment minden szépen rendben(de rájöttem elb@sztam a fékerőt addig álligattam így a 3 helyről kicsúsztam 10 helyre estem vissza.végig támadtam Hegyvári Janit
(sorry, hogy meglöktelek) de a BMW kigyorsításon jobb volt mindig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lightning STIG 2012.11.13. 13:50-kor.
FANATIC OF THE SPEED
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Amennyire tartottam tőle, hogy uncsi és rossz futamok lesznek itt, annyira izgultam és jók voltak!
Már az időmérő is baromi izgi volt, nem tudtam összerakni egy normális kört és végig a bejutó helyek végén táncoltam, utolsó gyors köröm közben már ki is csúsztam, de akkor valami hihetetlen jó kört találtam, amivel fel is ugrottam egészen a 3. helyre, aminek baromira örültem. A Q2-ben aztán nem sikerült megismételni ezt a jó kört, de nagy mázlival meglett a 10. hely, ami a pole-t jelentette a második futamon.
Az első futamon próbáltam életben maradni, majd a kicsúszásoknak köszönhetően jöttem fel egészen az 5. helyig, ott viszont hibáztam sajnos és így buktam egy helyet, így jöttem be végül a 6. helyen.
A második versenyen aztán a pole-ból indultam, gondoltam, hogy a BMW-ket nem lehet majd tartani, szerencsére csak 1-nek sikerült elmennie mellettem, és elfordultam másodiknak. Innentől próbáltam vigyázni a gumikra, hogy kibírja, ami talán túl jól sikerült, mert először Magyar Laci jött fel rám nagyon, majd miután ő kicsúszott Vozár Tomi közeledett. Vele volt egy kontaktunk az első kanyarban, én próbáltam helyet hagyni, de ő kicsúszott. Vissza kéne nézni az esetet. Ez után már csak be kellett hozni a kocsit a 2. helyen, aminek baromira örültem, főleg, hogy így átvettem a 3. helyet a bajnokságban
Már az időmérő is baromi izgi volt, nem tudtam összerakni egy normális kört és végig a bejutó helyek végén táncoltam, utolsó gyors köröm közben már ki is csúsztam, de akkor valami hihetetlen jó kört találtam, amivel fel is ugrottam egészen a 3. helyre, aminek baromira örültem. A Q2-ben aztán nem sikerült megismételni ezt a jó kört, de nagy mázlival meglett a 10. hely, ami a pole-t jelentette a második futamon.
Az első futamon próbáltam életben maradni, majd a kicsúszásoknak köszönhetően jöttem fel egészen az 5. helyig, ott viszont hibáztam sajnos és így buktam egy helyet, így jöttem be végül a 6. helyen.
A második versenyen aztán a pole-ból indultam, gondoltam, hogy a BMW-ket nem lehet majd tartani, szerencsére csak 1-nek sikerült elmennie mellettem, és elfordultam másodiknak. Innentől próbáltam vigyázni a gumikra, hogy kibírja, ami talán túl jól sikerült, mert először Magyar Laci jött fel rám nagyon, majd miután ő kicsúszott Vozár Tomi közeledett. Vele volt egy kontaktunk az első kanyarban, én próbáltam helyet hagyni, de ő kicsúszott. Vissza kéne nézni az esetet. Ez után már csak be kellett hozni a kocsit a 2. helyen, aminek baromira örültem, főleg, hogy így átvettem a 3. helyet a bajnokságban
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3