A másodikon meg a nyomás alatt párszor elrontottam a hátsó egyenes féktávot, így levágva vagy 300m a pályából, bocsánat azoktól akit ez hátrányosan érintett.
VW Scirocco Cup - Társalgó
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Re: VW Scirocco Cup - Társalgó
Ja majd elfelejtettem, Gombkötő Janitól elnézést kiba**tam
az első verseny elején, pont hátra néztem ki fog nekem jönni, erre én megyek neki, bocsánat még egyszer.
A másodikon meg a nyomás alatt párszor elrontottam a hátsó egyenes féktávot, így levágva vagy 300m a pályából, bocsánat azoktól akit ez hátrányosan érintett.
Név:Füzy Barna
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
Szóval bika setupjától meglehet vadulniemerico írta:Tegnap gyakorláson megyek 35,7-et, erre időmérésen 36,8![]()
Kaptam egy bitang setupot Bikától amitől mint az eszement mentem. Néha elszakadt a cérna, és agresszív is voltam, de nehéz volt előzni.
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
-
jegember95
- 2024 licenszes
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Zsiványos lett!Grat! 
Sajnos utolsó futamokra nem tudok jönni, mert most kezdtem el a szakmai gyakorlatomat...
-
peti0201
- 2024 licenszes
- Kormány: Fanatec CSL DD - Mclaren GT3 V2
Sajnos nem tudok jönni, vihető az autóm!
Név: Szentpéteri Péter
email: szentpeti0201@gmail.com
email: szentpeti0201@gmail.com
Köszi a setet Szicsó
megmentettél! Kb ugyanazt az eredményt hoztuk a csapatnak csak felváltva
Első versenyen Magyar Laci üldözött, sajna előzgetés meg csata szinte nem is volt de nagyon nehéz volt tartani a távolságot.
A másodikon viszont végig akció volt, párszor lesodródtam meg majdnem eldobtam -_- de azért nem volt vészes, Takiatit szerettem volna még megfogni a végén de nnneeeemmm tudtam. :\
Jó meccs volt a 2db Attival meg Mátéval, na meg az elején még a csapattárssal is kisértettük egymást
köszi! 
Első versenyen Magyar Laci üldözött, sajna előzgetés meg csata szinte nem is volt de nagyon nehéz volt tartani a távolságot.
A másodikon viszont végig akció volt, párszor lesodródtam meg majdnem eldobtam -_- de azért nem volt vészes, Takiatit szerettem volna még megfogni a végén de nnneeeemmm tudtam. :\
Jó meccs volt a 2db Attival meg Mátéval, na meg az elején még a csapattárssal is kisértettük egymást
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Szupi. Időmérőn nyestem a mért körömben pedig tudtam jobbat, nem tudtam jobbat menni, folyamatosan elrontottam.
Első versenyen elfogyott a benya, másodikon a gumi. Egyébként klasz meccsek voltak
Bajnokság pedig kib@szot szoros az elején
Első versenyen elfogyott a benya, másodikon a gumi. Egyébként klasz meccsek voltak
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Én is nyestem időmérőn az egyetlen mért körömben, igaz előnyöm nem származott belőle, csak hátrányom. Az Aqua Minerale egy rémálom volt, valószínűleg nagyon rossz beállítással próbálkoztam, meg későn fékeztem, meg ilyenek.
Hátulról indultam, de a taktikai csaták tetszettek: vagy nyomtad neki, vagy spóroltál és hagytad elmenni a többieket, majd amikor azt gondoltad van elég benya a végéig, hát éppen hogy begurultál a célba.
Hátulról indultam, de a taktikai csaták tetszettek: vagy nyomtad neki, vagy spóroltál és hagytad elmenni a többieket, majd amikor azt gondoltad van elég benya a végéig, hát éppen hogy begurultál a célba.
Név: Rebók József
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Pal Kinizsi írta:Köszi a setet Szicsómegmentettél! Kb ugyanazt az eredményt hoztuk a csapatnak csak felváltva
![]()
Első versenyen Magyar Laci üldözött, sajna előzgetés meg csata szinte nem is volt de nagyon nehéz volt tartani a távolságot.![]()
A másodikon viszont végig akció volt, párszor lesodródtam meg majdnem eldobtam -_- de azért nem volt vészes, Takiatit szerettem volna még megfogni a végén de nnneeeemmm tudtam. :\![]()
Jó meccs volt a 2db Attival meg Mátéval, na meg az elején még a csapattárssal is kisértettük egymástköszi!
Szívesen kreálok még setup-ot,csak legyen jó.
Jó versenyek voltak,és Joke-t idézve,tényleg taktikai ágon futott az egész.
Grat mindenkinek!