SCCA World Challange 2012 - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Re: SCCA World Challange 2012 - társalgó

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.04.23. 17:22

Kovi03 írta:Az én nevemet és időmet nem írja ki a hotlaps :?: , pedig mentem pár kört a szerveren.
Laszlo Kovacs 1:28,948
Emerico - Head of SIMCo
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2012.04.23. 17:30

emerico írta:
Kovi03 írta:Az én nevemet és időmet nem írja ki a hotlaps :?: , pedig mentem pár kört a szerveren.
Laszlo Kovacs 1:28,948
Nem, a Kovi03 a Kovács Bálint és tényleg nem írja a köridőt.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
endre

Hozzászólás Szerző: endre » 2012.04.23. 22:06

Nos 4 pereccel a vége előtt leégett a motor, peedig nem voltam vele drasztikus. Örültem nagyon mert most elég jól ment a multkorihoz képest. Nem törtem zúztam az autót és még élveztem is. Kár jó lett volna befutni a célba. Ez van.
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
Takiatika

Hozzászólás Szerző: Takiatika » 2012.04.23. 22:08

Eszméletlen jó volt ez a verseny :D Elején kezem-lábam remegett, aztán mikor utol értem Petit meg Mugent, sikerült szinte egyszerre megelőznöm őket. Később Mugen be ért, de nem tudott megelőzni, pedig a gumik a végüket járták. Szerintem egy-két kör és vége lett volna a gumiknak. Grat Mugen, nagyon sportszerű voltál, remélem én is :D
Ennek a hatodik helynek most jobban örülök, mint idáig bármelyik hatodik helyemnek :lol: :lol: :lol:
Név: Takács Attila
Kormány: Logitech G25
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2012.04.23. 22:17

Jópofa verseny volt, rajt szokás szerint nem ment 12. helyre csúsztam vissza, de aztán az előzgetés mitt nagyo élvezetes verseny kerekedett ki, mákkal fel is léptem a 2. helyre de sajnos lekörözéskor össze akadtam Soós Gyurival, megnéztem a replayt, nagy káosz volt de hagyhattam volna több helyet is elnézést cimbi. Viszont Gál úr sajnos nagyon elszántan kapaszkodott a körforgalomba található bodzásba és nagyon felkavarta a kedélyeket, jó dolog az elszántság de cimbi légyszi legközelebb lépj ki mert teljes errort okoztál a rendszerben :lol:
A végére sajnos a beállítás túlkormányozott lett ahogy könnyebbedett az autó de a gumival jól bánik így is a verda.
A nap hőse viszont Tepy volt, fingom se volt hogy volt ilyen gyors az Astonnal. Szörnyű az az autó.

Köszi mindenkinek versenyt remek volt! :D
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.04.23. 22:27

Röviden, 7x forogtam meg. Örülhetek hogy nem tök utolsó lettem. Egyébként jó lett volna :lol:
A következő pályára egy olyan 100 kört javaslok, elég hosszú, meg kell tanulni :roll:
Emerico - Head of SIMCo
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2012.04.23. 23:14

Takiatika írta:Eszméletlen jó volt ez a verseny :D Elején kezem-lábam remegett, aztán mikor utol értem Petit meg Mugent, sikerült szinte egyszerre megelőznöm őket. Később Mugen be ért, de nem tudott megelőzni, pedig a gumik a végüket járták. Szerintem egy-két kör és vége lett volna a gumiknak. Grat Mugen, nagyon sportszerű voltál, remélem én is :D
Ennek a hatodik helynek most jobban örülök, mint idáig bármelyik hatodik helyemnek :lol: :lol: :lol:
Nagyon zsúr volt, szépen megláttad a rést és elhúztál mellettünk. Ott eltaktikáztam magam, de mire leesett, már késő volt, nem lehetett kivédeni, hogy ellépj.

A végén hiába voltam valamivel gyorsabb, nem volt olyan pont a pályán ahol biztonságosan meg tudtalak volna előzni, inkább próbáltalak szekálni hátha hibázol, de nem tetted. :)

A rajtom nagyon jó volt, az 1. féktávig azt hiszem 6 helyet jöttem előre, de a balosban a külső ívre szorultam és a körforgalomnál már újra a rajthelyemen voltam. :)

Utólag gondoltam bele, hogy egyetlen egy hibám sem volt a futamon. Nagyon kontrollálható volt a kocsi. ;)
The Power of Dreams
Vozi

Hozzászólás Szerző: Vozi » 2012.04.24. 06:55

Im: hát.. elég laza volt szerencsére a sulynak is köszönhető meg végére elég jo setet sikerült összerakni
race: rajt az elég lecces volt alig birtam eljönni de sikerült első kanyarnál meg fékeztem elég rövidett blokkolt minden szerencsére potn ugy csusztam h vissza elöztem kis atit szabályosan és mehettem márk után:)
nyomtam kb 2körig de megforgott elöttem onnanstól sima volt növeltem az elönyömet ameddig csak birtam:)
grat a sok lekörözöttnek most nagyon szépen engedett el mindenki
csak a 3mas kanyarba féltem mindig:DDD valaki mindig beragadt oda:D xD
jo verseny volt most formába voltam volt 1hibám azt is kiengedtem jo futam volt grat mindenkinek
Capeta
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Capeta » 2012.04.24. 13:44

Nagyon jó verseny volt. Rajtom aránylag jól sikerült, pozíciót nem buktam, nagyon eseménydús volt az egész, sokszor megpörögtem előttem, de szerencsére ki tudtam őket kerülni, pedig aztán elég szűk a pálya egyes helyeken. Kis Atival nagyon jót csatáztam, teljesen eltérő volt az autónk, nekem nagyobb volt a végsebességem, ő viszont a pálya közepén volt gyors, párszor pozíciót váltottunk, de végül alul maradtam. Grat neki! ;) Aki viszont a szökőkútnál beragadt és nem lépet ki annak egy kemény büntit javaslok, mert kicsit lecsúszok az ívről és rongyolhattam volna bele... :/
Név: Hegyvári János
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.04.24. 16:49

Igazán annyira nem élveztem ezt a futamot,mint az előzőt,de a stabil setup-nak köszönhetően,jól alakult minden. :D
Rajtnál iszonyatosat dragoltam volna :lol: ,ha Karesz nem ragad be előttem :shock: ...esélyem sem volt kikerülni Őt. :?
Persze a mögöttem jövők szépen összekócolták a kasztnimat. :?
Röviden a versenyem ebből állt...Emerico előttem...aztán mögöttem,aztán előttem,aztán mögöttem,aztán... :lol:
Az utolsó körben,Gál Andris miatt,aki ott szotyizott a körforgalomban,sikerült megforognom is,de mákomra,Emerico is hibázott,így előtte,a 13.,vagy a 14. helyen értem célba,a rossz rajtom után,amikor is visszaestem az utolsó helyre. :D
Paffy-nak köszönhetően,hogy 2. lett (grat! ;) ),ismét nehéz autóval kell nekiugrani a kövi futamnak...tényleg nem egy egyszerű pálya...mentem vagy 10 kört rajta,és talán csak az első 3-4 kanyart tanultam be. :lol:
Grat mindenkinek! ;)
Lezárt