Társalgó
Re: Társalgó
Kb. 20 éve a Pólus Centerbe volt egy pénzbedobós "szimulátor".
A barátommal oda jártunk bohóckodni, Ő tartotta a rekordot.
Mindíg egy kézzel fogta a kormányt. Néztem ahogy játszott és szerettem volna Én is olyan jól vezetni mint Ő!!
Figyeltem, mit hogy csinál és tanultam-tanított...
Eljött az ideje,hogy megköszönjem Neki azt, hogy a barátja lehettem.
Ez a Mercedes C63 volt a kedvenc autója. Most már biztos van Neki és ezzel a vassal tolják Juan G-vel az égi versenypályákon...
Az Ő emlékének és tiszteletének ajánlom ezt a bajnokságot.
Mindíg egy kézzel fogta a kormányt. Néztem ahogy játszott és szerettem volna Én is olyan jól vezetni mint Ő!!
Ez a Mercedes C63 volt a kedvenc autója. Most már biztos van Neki és ezzel a vassal tolják Juan G-vel az égi versenypályákon...
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
Öt rajthelyes büntit neki az év végéig minden uj mod első futamánPaffy írta:Nem is szóltam beemerico írta:Paffy írta:Uffff Ostya tv közvetítés? Pfff nézetség majd 2-10-ig. :S
Mi lett veled Emerico????
mi lett veled hogy beszólsz? tudod hogy nem szeressem.
megkérdezték, hogy lehet-e. más nem kérdezte meg. ennyi. engem nem zavar, aki meg nézni akarja, hát hajrá.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
"A nevezők között sok a visszatérő pilóta, köztük olyan nevekkel, mint Leitner Norbert, Báldi Gergő, Roós András, és persze állandó versenyzőink, Tim Gábor, Kiss Attila, és persze hosszan lehetne sorolni. Megjósolhatatlan az erősorrend, főként azért, mert minden "
Én megyek Supertstarsban, nem Atti
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Na de ki nem fos le tégedfreakyo írta:"A nevezők között sok a visszatérő pilóta, köztük olyan nevekkel, mint Leitner Norbert, Báldi Gergő, Roós András, és persze állandó versenyzőink, Tim Gábor, Kiss Attila, és persze hosszan lehetne sorolni. Megjósolhatatlan az erősorrend, főként azért, mert minden "
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Szkarol írta:Kb. 20 éve a Pólus Centerbe volt egy pénzbedobós "szimulátor".
A barátommal oda jártunk bohóckodni, Ő tartotta a rekordot....
....Az Ő emlékének és tiszteletének ajánlom ezt a bajnokságot.
The Power of Dreams
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Megtanulhattad volna már, hogy nekünk tökre hót mindegy melyikőtök kicsoda.freakyo írta:"A nevezők között sok a visszatérő pilóta, köztük olyan nevekkel, mint Leitner Norbert, Báldi Gergő, Roós András, és persze állandó versenyzőink, Tim Gábor, Kiss Attila, és persze hosszan lehetne sorolni. Megjósolhatatlan az erősorrend, főként azért, mert minden "
The Power of Dreams
Látod, látod. A Kiss familyben 2 gyors sukár legény van, bezzeg a Sándor, vagy a Dániel familyben.Nem tudom, hogy mi a rendes neved.Egyszer Sánor Dániel, egyszer meg Daniel Sándor.Ingy2 írta:Na de ki nem fos le tégedfreakyo írta:"A nevezők között sok a visszatérő pilóta, köztük olyan nevekkel, mint Leitner Norbert, Báldi Gergő, Roós András, és persze állandó versenyzőink, Tim Gábor, Kiss Attila, és persze hosszan lehetne sorolni. Megjósolhatatlan az erősorrend, főként azért, mert minden "
Én megyek Supertstarsban, nem Atti, bezzeg a szerény daliásan heroikus sukár lényem kimaradt a listából
De tényleg a Bali indúl nem az Ati.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
freakyo írta:"A nevezők között sok a visszatérő pilóta, köztük olyan nevekkel, mint Leitner Norbert, Báldi Gergő, Roós András, és persze állandó versenyzőink, Tim Gábor, Kiss Attila, és persze hosszan lehetne sorolni. Megjósolhatatlan az erősorrend, főként azért, mert minden "
tökmindegy, hangotok tökegyforma, és nem tudom követni épen ki ül a székben
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
emerico írta:tökmindegy, hangotok tökegyforma, és nem tudom követni épen ki ül a székben
Bali lesz a Internacionalban.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Részvétem...Szkarol írta:Kb. 20 éve a Pólus Centerbe volt egy pénzbedobós "szimulátor".
Most nagyot nőttél a szememben Karesz!