rFactor 2 - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Bauer Richárd

Re: rFactor 2

Hozzászólás Szerző: Bauer Richárd » 2012.01.03. 08:16

Mugen már én is mindennap nézem hátha van valami új ,a legújabb info a simracingen van http://simracing.hu/versenyszimulatorok ... qus_thread

meg még annyit olvastam hogy a héten péntekig várható a béte megjelenése :))))
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2012.01.03. 09:15

Fukk. :(
Tim srác bármit ír, csak felidegel.
The Power of Dreams
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2012.01.03. 10:33

Faszbukrol:

"Not yet known. So no, not able to give a date yet. Definitely not within the next couple of days."
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2012.01.03. 11:13

Ilyen nyomi marketinges én is tudnék lenni.
Ha ezt azért csinálják, mert tényleg ennyire fingjuk nincs mi lesz 1 héten belül, az szánalmas.
Ha direkt csinálják a hülyét, az meg ciki.
The Power of Dreams
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2012.01.03. 11:28

Szerintem jó lesz ha januárban kijön még. Még kinyomnak előtte egy új videót az 2 hét aztán még 1 hetet várakoztatnak és akkor január végén talán lesz valami.
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
JeRm
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: JeRm » 2012.01.03. 12:55

Hát nem tudom srácok, én eddig is megvoltam az rF 1-el és ha nem lenne rF 2 akkor is meglennék. Egyetlen egy dolog miatt várom az pedig az új gumi fizika. Ahogy itt olvasgattam és nézegettem a videókat azt láttam mindenhol h tényleg nagyon pontosan össze lett rakva ami a legfontosabb az autósportban, minden a gumikon múlik, szóval kíváncsi leszek hogy fog viselkedni.
Név: Pintér Roland
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2012.01.03. 13:13

de a gumi fizikának hangsúlyban kell lennie azzal, ahogy állítod a felfüggesztést

pl a suzuki bio kupa modban jól meg lett csinálva, hogy sokat számít a guminyomás, ahogy a valóságban is (első évében bika sokszor panaszkodott arra, hogy nem volt jó a guminyomás)
enduranszos mod meg a tökéletes ellen példa erre, bármit állítasz, ugyanúgy kopik a gumi
szóval nem muszáj a hozzá egy zsír új game, ha a mod amit csinálnak hozzá egy rakás sz@r

Én különösebben nem várom az rF2őt majd kiadják ha kiadják, bár a változó időjárást szeretem :) remélem ha már ennyi ideje csinálják faintos lesz és nem eszi le a gépet.

Szerintem lehet nézni a kövi bajnokságra a modokat :) mert egy könnyen nem fogják kiadni. Ha meg mégis pénteken mehet vele a fun. Meg lehet, hogy a mezőny is megfog csappani, ha beindul az rF2 nem mindenkinek fogja elbírni a gépe.
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
JeRm
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: JeRm » 2012.01.03. 14:15

Persze modtól is függ a gumi fizikája, de volt csapattársam Spet állandóan arra panaszkodott, hogy szar alapból nem lehet kihozni űberrealisztikus fizikát mert gumi terén eléggé behatárolt rF1. Én nem értek hozzá, nem is érdekel, én már a prl fileokban is eltévedek :D de szerintem rF2 sokkal profibb lesz gumi terén, és ha az profi nem hiszem h elrontják azzal h hiába állítasz a futón v guminyomást, nem változik semmi. Bár itt megint az jön h ami kijön mod mennyire hasonlít a valóságra, mennyire lett utána járva mi miért hogy működik az adott autón... Grafikától én már előre félek, pláne úgy h most se tudok mediumnál semmit fentebb venni, de ha rF2 fut úgy h max lowra leveszek mindent és tudok veletek versenyezni akkor már 100%ig elégedett leszek :lol:
Név: Pintér Roland
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2012.01.03. 15:10

Kezd már nagyon hajazni az eddig már megszokottakhoz: Nagy durranást várunk és kapunk egy pukkanást.
Imádom az autó szimulátorokat, szeretek vezetni, de kb. annyit foglalkozok az rf2-vel, hogy 1szer kiakadtam, hogy fizetős, és tegnap küldtem Emericonak egy emailt, hogy mennyibe fájna a liga csomag. Természetesen ez a 3. alkalom, most pl. kuncogok ezen a halasztgatáson. Én nem várok túl sokat tőle, ha a gépemet fejleszteni kell majd hozzá, akkor úgy jár, mint az LFS. LFS-nél is meguntam, mert a fizika csak -csak elment, de az egész játék feelingje nulla volt. Most úgy érzem, nem fog többet adni nekünk az rF2, csak kicsit mázosabb lesz és lízingelhetjük.
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog akkor most a SIMCO kinézni? Lesznek rF és rF2 bajnokságok, vagy csak rF2?
Bauer Richárd

Hozzászólás Szerző: Bauer Richárd » 2012.01.03. 16:09

én csak abban reménykedem hogy ne olyan legyen mint a C.A.R.S
egyszerüen gyönyörü grafika,fizika még úgy ahogy elmegy de szörnyen játszhatatlan ,a félkész pályákkal ,igaz alpha -beta ,de akkor is bűn rossz
brutális csalódás számomra. tele bugokkal mondjuk a beta az erről szól.

remélem itt nem egy félkész állapotban lévő betat adnak ki ,inkább legyen később de játszható
Lezárt