Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2012.08.15. 10:42

Bobák úr szavaival élve: "Nohiszen!" :lol:
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2012.08.15. 11:11

Bele néztem a közvetítés elejébe, mert most csak annyi időm volt: Ingy, te lettél le Sas Dánielezve? :D
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
oldman

Hozzászólás Szerző: oldman » 2012.08.15. 12:14

Reg boritott ki egy mod ennyire mint ez.. (vagy talan meg soha).. a Maseratti egy kalap.. khmm.. 2 lehetosege volt az embernek.. 1. alacsony szarny elol.. nem fordul a cucc.. de stabil a hatulja... de igy most ne egy WTCC alul kormanyzotsagra gondoljatok hanem kb 10x az... 2. felteszi elore is a magas szarnyat.. minden kanyarba keresztbe mesz be.. es josz ki...

minden tiszteletem Ingy-e.. aki tok jol ment a maseratti-val.. ja es nem eleg hogy lassu.. a vegere +2-3 mp lassabb koroket lehetet csak vele menni!!! annyira ette a gumikat.. es nincs rosszabb amikor hataron megy az ember.. es azt latja hogy a BMW megis hozott rajta 1.5 mp!!!! egy koron.. imolaban!!.

sajnos nagyon elment a kedvem ettol.. a patchnek meg doningtonnak adok meg eselyt.. de aa.. ez az imola most mely sebbet hagyott rajtam :D estem - kelltem mind2 futamon..
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2012.08.15. 13:00

Igen ingyt Sasozták le :) Ezt én se értem, hogy jött össze.

Oldman. Morfi és Leitner se volt nagyon a toppon, és ők is bömbivel mentek.
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Szicsó
Név: Szigeti Csaba

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.08.15. 16:48

A Maseratti tényleg kaki,de ez nem mentség semmire,mivel ezt választottuk. :lol:
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2012.08.15. 17:38

Szicsó írta:A Maseratti tényleg kaki,de ez nem mentség semmire,mivel ezt választottuk. :lol:
Lófax, tök jó hangja van. :) Tesztfutamon azzal mentem.
Név:Füzy Barna
Ingy2

Világvalag

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2012.08.15. 18:13

oldman írta:Reg boritott ki egy mod ennyire mint ez.. (vagy talan meg soha).. a Maseratti egy kalap.. khmm.. 2 lehetosege volt az embernek.. 1. alacsony szarny elol.. nem fordul a cucc.. de stabil a hatulja... de igy most ne egy WTCC alul kormanyzotsagra gondoljatok hanem kb 10x az... 2. felteszi elore is a magas szarnyat.. minden kanyarba keresztbe mesz be.. es josz ki...

minden tiszteletem Ingy-e.. aki tok jol ment a maseratti-val.. ja es nem eleg hogy lassu.. a vegere +2-3 mp lassabb koroket lehetet csak vele menni!!! annyira ette a gumikat.. es nincs rosszabb amikor hataron megy az ember.. es azt latja hogy a BMW megis hozott rajta 1.5 mp!!!! egy koron.. imolaban!!.

sajnos nagyon elment a kedvem ettol.. a patchnek meg doningtonnak adok meg eselyt.. de aa.. ez az imola most mely sebbet hagyott rajtam :D estem - kelltem mind2 futamon..
Számomra megtisztelő :lol:

Hozzáteszem rengeteg időt szántam setupra kb 3-4 estét és csak versenytávokat futottam. De sajnos a Maserati súlyával a sikánokban nem lehetett mit kezdeni(naja féktávon se, Markot megelőztem hiába volt 1 kocsi elönyöm féktávon simán kifékezett), a 2 4. hely mák volt. Lehet mazoista vagyok de így szép jól szerepelni, jó autóval nem ekkora élvezet.
Donington pedig talán szarabb lesz mint Imola. :lol:

Oszt meg nemtom kijjafaxom az a Sas Dániel :P, Úgy látszik nem ivott eleget a kommentátor.
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2012.08.15. 19:53

oldman írta:Reg boritott ki egy mod ennyire mint ez.. (vagy talan meg soha).. a Maseratti egy kalap.. khmm.. 2 lehetosege volt az embernek.. 1. alacsony szarny elol.. nem fordul a cucc.. de stabil a hatulja... de igy most ne egy WTCC alul kormanyzotsagra gondoljatok hanem kb 10x az... 2. felteszi elore is a magas szarnyat.. minden kanyarba keresztbe mesz be.. es josz ki...
.
Fizikus spanom válasza a fizikára : :lol: : Mivel a tömeg lóeró arány a Maseratinál meg a BMW-nél ugyanaz, ezért nagyjából ugyanúgy gyorsulnak. Mivel a leszorító erő nagyrésze nem a tömegből hanem az aerodinamikából jön ezért kanyarodásnál a tömeg csak hátrányt jelent. Az összes többi paramétert ahol a tömeg elönyt jelenthetne gyakorlatilag minden autónál ugyanaz. Ebből következik hogy gyakorlatilag mindig a könnyebb autó van előnyben, avagy ez nem kidolgozott fizika.

Ne rám nézzetek én berugtam és hüje vagyok :lol: ( Ingy)
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2012.08.15. 20:42

Hiába megyek én a legkönnyebb autóval, ha hiányzik belőle a kakaó... Kigyorsításnál állva hagynak a többiek. Szóval a könnyű autó se jó mindig (főleg ha gyenge :D)
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Szicsó
Név: Szigeti Csaba

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.08.15. 21:33

kamikaze írta:
Szicsó írta:A Maseratti tényleg kaki,de ez nem mentség semmire,mivel ezt választottuk. :lol:
Lófax, tök jó hangja van. :) Tesztfutamon azzal mentem.
Teszten jó is volt,ezért választottam :D ...de nem remekel ezeken a pályákon. :lol:
Lezárt