Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Ingy2

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2012.08.15. 21:57

Cselt írta:Hiába megyek én a legkönnyebb autóval, ha hiányzik belőle a kakaó... Kigyorsításnál állva hagynak a többiek. Szóval a könnyű autó se jó mindig (főleg ha gyenge :D)
Én meg nem magyarázkodom, ez van biztos valahogy kilehet hozni belőle többet. Csak gyakorolni kell vele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ingy2 2012.08.15. 21:57-kor.
Kola19

Hozzászólás Szerző: Kola19 » 2012.08.15. 21:57

Szicsó írta:
kamikaze írta:
Szicsó írta:A Maseratti tényleg kaki,de ez nem mentség semmire,mivel ezt választottuk. :lol:
Lófax, tök jó hangja van. :) Tesztfutamon azzal mentem.
Teszten jó is volt,ezért választottam :D ...de nem remekel ezeken a pályákon. :lol:
Nem tudom mit vagytok úgy oda! Azt hittem a Chevyről hogy egy nagy szar, az előző versenyen! Na mondom jól belenyúltunk megint a Gyurival! Aztán jött Imola! Embertelenül jó volt a gép! Hihetetlen milyen jól ment volna, HA a fara is stabil lett volna! Szerintem nem kell leírni egyik autót sem, pláne hogy én végigteszteltem mindegyiket, és szerintem nem rossz gép egyik sem!!! Meg kell találni velük az összhangot, és némi patch sem árt! Ez az én véleményem! Türelem a kocsikkal uraim, és lesz extázis! :-))))))
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!

Név: Kovács László
Kormány: Van!
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2012.08.15. 22:22

Én is végig néztem majdnem mindegyiket, kivétel a jaguár meg a candylakk vagy mi a gyász.

Monzában állva hagytak a maserattik vagy kigyorsításon vagy egyenesben, sőt az 550es és az e90eseken kívül szinte mindegyik és nem azért mert magas szárny állással mentem (1-4). Imolában kaptam 40kilót (ezzel együtt 1390 kiló és a többihez képest viszonylag gyengébb LE-vel is), amivel nagyjából 1 secet lassultam, de mivel számítottam a nagyobb súlyra arra setupoltam rá :)

Csak a jól beállított setuppal nyertem annyit amit el is buktam a súllyal. Ráadásul 25 perc alatt le lehet darálni a gumit, főleg ha szar is a setup.
Az 1400 kg fölötti kocsik közül a lumina tényleg jól veszi a kanyarokat, külsőleg mintha szélesebb is lenne az eleje, mint a hátulja. Vagy csak optikai csalódás :)
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2012.08.15. 22:28

Cselt írta:Hiába megyek én a legkönnyebb autóval, ha hiányzik belőle a kakaó... Kigyorsításnál állva hagynak a többiek. Szóval a könnyű autó se jó mindig (főleg ha gyenge :D)
Ezzel az 550-nel tenyleg van valami gaz, mert a loero/suly aranya pontosan annyi, mint az E90-nek es egyenesben megis raver 2 autonyit... :roll: Ezzel nem panaszkodni akarok vagy valtoztatast elerni, csak leirtam, mint tenyt :!:
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2012.08.15. 22:38

A Patch viszont jol sikerult, sokkal stabilabb lett az auto hatulja :geek:
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
freakyo
2024 licenszes
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2012.08.15. 23:34

Mindegyik kocsinak a súly lóerő aránya ugyanakkora. Kiszámoltam, mikor kocsit választottam. Talán pár ezred különbség lehet.
A nyomaték aránya is egyezik. Itt max az lehet a döntő, hogy maga az érték nagyobb.
A kocsi előnyét kell kihozni amennyire lehet, és nem a hátrányáról dumálni. :)
Sztem nem kell elmagyarázni a mezőny többségének, hogy mivel jár a pille súly, ill a több nyomaték+LE.

Amúgy lehet azért vert rád 2autót mer kisebb szárnnyal ment.
__
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2012.08.16. 11:50

Termeszetesen az 550 elonye a sulya, ami fektavon es kanyarban latszik.
A problema vele az elozes, mert hiaba vagyok gyors a kanyarban es raesek az elottem levore, ha az elhuz az egyenesben. Egyutt tudok elni ezzel a hatrannyal, mert koridoben egesz jo. Mondjuk versenyen akkor szidtam, amikor az elso korben kiloktek es a vegerol kellett felkapaszkodnom es nagyon nehezen ment a nallam lassabbak (de gyorsabbak az egyenesben) elozese.
Doningtonban viszont egesz jol viselkedik es az Imolai setupom kissebb faragassal jo lesz :)
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2012.08.21. 19:03

Emerico!

Lipák Balázs, Hegyvári Jani és én egy csapatban vagyunk.
A tabellán van olyan, hogy JDM Sūpāsutā Racing 2.
Az mi?
The Power of Dreams
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2012.08.21. 21:27

Mugen írta:Emerico!

Az mi?
Csodálkozol? Mégy egy ilyen Japán BMW skizo bandát :lol:
freakyo
2024 licenszes
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2012.08.21. 21:35

Ingy2 írta:
Mugen írta:Emerico!

Az mi?
Csodálkozol? Mégy egy ilyen Japán BMW skizo bandát :lol:
ezt én is néztem, hogy ez hogy
___

kicsit off
Te ingy :!: :!: a jó pár évvel ezelőtti joke-s gokartos videóval mivan? :lol: :lol: :?:
__
Lezárt