Bezony!Élveztem!kamikaze írta:Hát ez xar volt.
Dobjuk el szerintem.
Azért Szicsóval jót mentünk, de ma nem tudtam tisztán vezetni.
Csak félek Tőled,és Karesztól is,amikor szélárnyékban akartok fékezni!
Meg is kaptam a magamét...csúnya/rossz Kami!
Bezony!Élveztem!kamikaze írta:Hát ez xar volt.
Dobjuk el szerintem.
Azért Szicsóval jót mentünk, de ma nem tudtam tisztán vezetni.
Tegnap nem kellett félned tőlem, nagyon nyugis két versenyem volt...Szicsó írta:Bezony!Élveztem!kamikaze írta:Hát ez xar volt.
Dobjuk el szerintem.
Azért Szicsóval jót mentünk, de ma nem tudtam tisztán vezetni.![]()
Csak félek Tőled,és Karesztól is,amikor szélárnyékban akartok fékezni!![]()
Meg is kaptam a magamét...csúnya/rossz Kami!
A helyzet az hogy gőzöm sem volt hova álljak, és véletlenül sem jutott eszembe hogy megnézzem a kijelzőn!Joke írta:Bár nem értek hozzá, csak gondolom: nem lehet, hogy a túl kevés rajthely miatt volt az egész cirkusz?
Na meg amiatt, hogy néhányan nem vették a fáradságot, hogy a kijelzőt áttekerjék a rajtsorrendre, ahol pontosan láthatja mindenki, hogy ki után kell beállnia. Pl. Kovács L. mindenképpen mögém akart állni, pedig pont előttem lett volna a helye.
Mázlista!Szkarol írta:Tegnap nem kellett félned tőlem, nagyon nyugis két versenyem volt...Szicsó írta:Bezony!Élveztem!kamikaze írta:Hát ez xar volt.
Dobjuk el szerintem.
Azért Szicsóval jót mentünk, de ma nem tudtam tisztán vezetni.![]()
Csak félek Tőled,és Karesztól is,amikor szélárnyékban akartok fékezni!![]()
Meg is kaptam a magamét...csúnya/rossz Kami!))
Egyszerűen rossz helyre lett telepítve a gép x évvel ezelőtt.Gratt a dupla 1 helyért.oldman írta: Sajnalom hogy Kiss kollega nemtudott maradni, vagy vmi technikai hibaja volt, nemtudom.
nincs legaljasomeday írta:Mint a mezőny legalja gondolom nem olyan érdekes, de ki kell hagynom a most hétfői futamot. egyelőre így néz ki.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég