Seat Leon Eurocup - Nevezés és társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: Seat Leon Eurocup - Nevezés és társalgó
Info a holnapi versenyre. Új skin csomag nem lesz, mert a nevezések nem voltak világosak, ezért akik nincsennek sárgával jöjjenek valami más skinnel. Mindegy milyennel.
A lebonyolítás percre pontosan megy majd, ahogy a főoldalon van írva.
A lebonyolítás percre pontosan megy majd, ahogy a főoldalon van írva.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
Adam Jonas
Hűű de rég álltam ennyire jól egy bajnokságban

Debilontól elnézést kérek, ma vigyázok Rád, ígérem...
karol
karol
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
-
Adam Jonas
[quote=emerico]A kerékvető melletti műfüvet végig használta MINDENKI négy kerékkel[/quote]
Nem szeretnék vitatkozni Veled Emerico - nyilván tudom, hogy mi áll a szabályzatba - de a valóságban is rámennek ott a zöld műfűre. Túraautóba én úgy gondolom, ezzel nem lehet 3-4 tizedet nyerni, mint OW-ba:
Egyébként voltak helyek, ahol kifejezetten kerülni kellett, mert ha rámentél, csúszott, mint a rosszbaj. 
Nem szeretnék vitatkozni Veled Emerico - nyilván tudom, hogy mi áll a szabályzatba - de a valóságban is rámennek ott a zöld műfűre. Túraautóba én úgy gondolom, ezzel nem lehet 3-4 tizedet nyerni, mint OW-ba:
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Igen, így van. A gyári EVO pályák ugy vannak kialakítva nagy részt, hogy nem lehet vágni, mert büntet, és a műfüvet azonosan tudja mindenki használni. Ezért is nem mentem bele szőrszálhasogatásba. Mindenki ráment jócskán, én isAdam Jonas írta:Nem szeretnék vitatkozni Veled Emerico - nyilván tudom, hogy mi áll a szabályzatba - de a valóságban is rámennek ott a zöld műfűre. Túraautóba én úgy gondolom, ezzel nem lehet 3-4 tizedet nyerni, mint OW-ba:Egyébként voltak helyek, ahol kifejezetten kerülni kellett, mert ha rámentél, csúszott, mint a rosszbaj.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Sajnos a második futamot lehet ki kell hagynom, mert 10-re pontban kell lennem egy meglepetés szülinapon, ahol lényeg, hogy pont akkor legyek ott 
Ez nem befolyásol semmit, az első futam után úgyis autómatice megy minden.
Ez nem befolyásol semmit, az első futam után úgyis autómatice megy minden.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Clayman
- Név: Gergely Maros
- Kormány: Thrustmaster TMX Pro
Akkor jó bulizást előre is!
Az evo-val nem lehetne kezdeni valamit, hogy a kilépett játékosok sora ne rúgja fel a helyezésedet meg a második futam sorrendjét?
Az evo-val nem lehetne kezdeni valamit, hogy a kilépett játékosok sora ne rúgja fel a helyezésedet meg a második futam sorrendjét?
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Evoval semmit nem lehet kezdeniClayman írta:Akkor jó bulizást előre is!
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
Adam Jonas
Javasolnám azért, hogy ezt érdemes lenne átgondolnod, s nem csak Evo terén, hanem rF-es túraautó terén is.emerico írta:Igen, így van. A gyári EVO pályák ugy vannak kialakítva nagy részt, hogy nem lehet vágni, mert büntet, és a műfüvet azonosan tudja mindenki használni. Ezért is nem mentem bele szőrszálhasogatásba. Mindenki ráment jócskán, én isAdam Jonas írta:Nem szeretnék vitatkozni Veled Emerico - nyilván tudom, hogy mi áll a szabályzatba - de a valóságban is rámennek ott a zöld műfűre. Túraautóba én úgy gondolom, ezzel nem lehet 3-4 tizedet nyerni, mint OW-ba:Egyébként voltak helyek, ahol kifejezetten kerülni kellett, mert ha rámentél, csúszott, mint a rosszbaj.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Muszáj szabályok közé szorítanom, különben minden pályára külön versenyzői eligazítást kéne tartanom, mit lehet, mit nem, és ennyi időm nincs.
Ha az Evoban olyan simán lehetne ellenőrizni a mért kört mint rF-ben, akkor itt sem sokat variálnék.
Ha az Evoban olyan simán lehetne ellenőrizni a mért kört mint rF-ben, akkor itt sem sokat variálnék.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo