Az első futamot megnyertem, ami
Porsche vs Ferrari - Tesztfutam, nevezés
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: Porsche vs Ferrari - Tesztfutam, nevezés
Hát, a futamok jók voltak, de a modon még kell dolgoznom. Közelebb hozom egymáshoz a két járgányt, valamint a guminak volt hüje viselkedése, azt orvosolnom kell. Alapnak nem rossz, de messze nem jó még.
de a második futamhoz közöm sem volt.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Nade annyira, hogy faltol falig kocsikázok a nyil egyenes úton? Mi ez aquaplaningClayman írta:.
Mindkét autó megy egyenesben jobbra-balra, libeg ahogyan egy léghajó... Ez is ha ilyen ilyen bár nagyon kiszámíthatatlan így a viselkedése, nem is beszélve arról, hogy versenyen éles helyzetben ez dönthet el helyezéseket ha rosszul jön ki.
Amúgy nagyon feeling-es, nagyon tetszik
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Én a két kocsinál azonos beállítást használtam,csak a váltón változtattam,de azt muszáj volt.
Ferrari:
Szerintem nagyon jó kocsi,bár a pálya is ennek a kocsinak kedvezett. Ugye azért 30 vagy 40le-vel erősebb mint a Porsche. Én futamon inkább a két autónak a hátrányait/előnyeit kerestem. Az egyenesbe a maximum sebességet egyszer emercio szélárnyékába értem el amikor 289-el repesztettem... Igaz nem is tudtam megállni a kanyar előtt,hiába fékeztem már korán,bár ez a gumik kopása miatt is volt. Sokkal jobban gyorsult,viszont kanyarba és féktávon is nagyon ideges volt. A rázóköveket sem szerette.
Előnyök: Végsebesség,Gyorsulás,Fék,Igazi Ferrari.
Hátrányok: Tapadás,Stabilitás,Kezelhetőség
Legjobb elért mért kör a versenyen: 1:52.4xx
Porsche:
Ezzel a kocsival úgy indultam el,hogy egy kört sem mentem vele. A beállítást a Ferrari beállításából töltöttem be,tehát minden ugyan annak felelt meg kb. A váltón változtattam csak. Nos a kocsi gyorsulásba a Ferraritól elmarad,de azonos teljesítményen elverné,ebbe biztos vagyok. A kezelhetősége tökéletes volt,habár féktávokon ez a kocsi is ideges volt. A rázóköveket bátrabban lehetett használni,és ha elkezdett csúszni a kocsi akkor meglehetett rendesen fogni. A maximum tempó amit elértem szélárnyékba az 280km/h volt,de ott leszabályozott. Olyan 283-al ment volna ha jobb az áttétel. Ha másik pálya lett volna,mint például Valencia vagy Macau,vagy egy másik lassabb pálya akkor ez a kocsi bőven jobb lett volna mint a Ferrari.
Előnyök: Tapadás,Kezelhetőség,Dinamikus a gyorsulása,Fék,Stabilitás
Hátrányok: Hiányzik az a 30-40le a Ferrarival szemben
Legjobb elért mért kör a versenyen: 1:53.9xx
Következtetés:
Nekem mindkét mod nagyon tetszett. Szerintem jók ezek így ahogy vannak. A túlkormányozottságukon kéne kicsit javítani. Amúgy nagyon jók voltak és a verseny is jó volt,habár volt 1-2 eset ami nem tetszett. A gumik tapadásán kéne változtatni.
Remélem hasznos infókat tudtam közölni veletek.
További jó versenyzést,aztán ha lesz még GTR Evolution-al vagy Race07-el ilyen ingyenes futam akkor jönnénk a haverommal. Sziasztok.
Ferrari:
Szerintem nagyon jó kocsi,bár a pálya is ennek a kocsinak kedvezett. Ugye azért 30 vagy 40le-vel erősebb mint a Porsche. Én futamon inkább a két autónak a hátrányait/előnyeit kerestem. Az egyenesbe a maximum sebességet egyszer emercio szélárnyékába értem el amikor 289-el repesztettem... Igaz nem is tudtam megállni a kanyar előtt,hiába fékeztem már korán,bár ez a gumik kopása miatt is volt. Sokkal jobban gyorsult,viszont kanyarba és féktávon is nagyon ideges volt. A rázóköveket sem szerette.
Előnyök: Végsebesség,Gyorsulás,Fék,Igazi Ferrari.
Hátrányok: Tapadás,Stabilitás,Kezelhetőség
Legjobb elért mért kör a versenyen: 1:52.4xx
Porsche:
Ezzel a kocsival úgy indultam el,hogy egy kört sem mentem vele. A beállítást a Ferrari beállításából töltöttem be,tehát minden ugyan annak felelt meg kb. A váltón változtattam csak. Nos a kocsi gyorsulásba a Ferraritól elmarad,de azonos teljesítményen elverné,ebbe biztos vagyok. A kezelhetősége tökéletes volt,habár féktávokon ez a kocsi is ideges volt. A rázóköveket bátrabban lehetett használni,és ha elkezdett csúszni a kocsi akkor meglehetett rendesen fogni. A maximum tempó amit elértem szélárnyékba az 280km/h volt,de ott leszabályozott. Olyan 283-al ment volna ha jobb az áttétel. Ha másik pálya lett volna,mint például Valencia vagy Macau,vagy egy másik lassabb pálya akkor ez a kocsi bőven jobb lett volna mint a Ferrari.
Előnyök: Tapadás,Kezelhetőség,Dinamikus a gyorsulása,Fék,Stabilitás
Hátrányok: Hiányzik az a 30-40le a Ferrarival szemben
Legjobb elért mért kör a versenyen: 1:53.9xx
Következtetés:
Nekem mindkét mod nagyon tetszett. Szerintem jók ezek így ahogy vannak. A túlkormányozottságukon kéne kicsit javítani. Amúgy nagyon jók voltak és a verseny is jó volt,habár volt 1-2 eset ami nem tetszett. A gumik tapadásán kéne változtatni.
Remélem hasznos infókat tudtam közölni veletek.
További jó versenyzést,aztán ha lesz még GTR Evolution-al vagy Race07-el ilyen ingyenes futam akkor jönnénk a haverommal. Sziasztok.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Na ez klasz összefogaló
Profi.
Egyébként elkészült a javítás, kb ugyanezekre jutottam. Másik pályára rakom és pl pénteken megismételhetjük a zúzást. Vagy máskor, mindegy.
Porsche vs Ferrari v2.0
http://www.simcompany.hu/downloads/Pors ... ari_v2.zip
kicsomagolod egy mappába, majd a GameData és az UIData mappát bemásolod (mindent felülírsz) a Program Files\Steam\steamapps\*neved*\race 07\ könyvtáradba
Szerver neve: SIMCo FUN
Jelszó: pvsf
Egyébként elkészült a javítás, kb ugyanezekre jutottam. Másik pályára rakom és pl pénteken megismételhetjük a zúzást. Vagy máskor, mindegy.
Porsche vs Ferrari v2.0
http://www.simcompany.hu/downloads/Pors ... ari_v2.zip
kicsomagolod egy mappába, majd a GameData és az UIData mappát bemásolod (mindent felülírsz) a Program Files\Steam\steamapps\*neved*\race 07\ könyvtáradba
Szerver neve: SIMCo FUN
Jelszó: pvsf
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Mi jövünk a haverommal!
-
Adam Jonas
Már bocs, de ha egy elméletileg GT2-es Ferrari F430 végsebessége 289-290, akkor az csak nem GT2-es kocsi. Úgyhogy lehet, hogy nem feltétlenül a Ferrari motorteljesítményére kellene építeni. 
-
batihu
Bocs, az az én hibám volt, azt gondoltam gyorsabb vagyok, de te voltál az ideális íven!Szatocs írta:Batihu, hova akartad berakni a 2. sikán előtt?Nem értem a dolgot.
Első versenyen minidump hibával kirakott a játék, el sem kezdhettem a versenyt.
Szerintem ezeknél van jobb mod, csak ennyi.
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
-
batihu
Jönnék én is, ha nem pénteken, vagy hétfőn van! Régen versenyeztem már így veletek, sajnos még májusig a hétfői és pénteki délutánjaimat elviszi az angol tanfolyam. 
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
- Clayman
- Név: Gergely Maros
- Kormány: Thrustmaster TMX Pro
Ha tehetem jövök majd a második tesztre is mert az első tetszett 
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Péntek nekem jó pl, csak ne Monza legyen.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"