Nekem tetszik hogy van plusz nyomaték alacsony fordulaton, meg furi volt, hogy lassult az emelkedőn.
Társalgó
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Re: Társalgó
Hogy módosítani lehessen a modon 
Nekem tetszik hogy van plusz nyomaték alacsony fordulaton, meg furi volt, hogy lassult az emelkedőn.
Név:Füzy Barna
kamikaze írta:Hogy módosítani lehessen a modon
Fura, vagy nem, egy ilyen suzuki ilyen emelkedőn nem fog gyorsulni szerintem a való életben semmit:D
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
De most mit akarunk? Egy olyan módot, aminek örülünk, vagy olyat, ami tényleg nagyon reális?
Mert a valóságban még a mansell elötti emelkedőn is lassul...tehát nem értem hogy most mit akartok...
Mert a valóságban még a mansell elötti emelkedőn is lassul...tehát nem értem hogy most mit akartok...
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!" - Ayrton Senna da Silva
4 Times Hungarian Champion!
2016 Octavia Cup Champion!
Nissan Competition evernally!
http://www.timgabor.hu
4 Times Hungarian Champion!
2016 Octavia Cup Champion!
Nissan Competition evernally!
http://www.timgabor.hu
Realitást!Bika írta:De most mit akarunk? Egy olyan módot, aminek örülünk, vagy olyat, ami tényleg nagyon reális?
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
osztrák pálya, osztrák kocsik. ez van!
aki nem értené a poént: az osztrák suzuki bajnokságban 1,6-os autók indulnak és gyorsabbak, mint a magyar mezőny.
aki nem értené a poént: az osztrák suzuki bajnokságban 1,6-os autók indulnak és gyorsabbak, mint a magyar mezőny.
Név: Rebók József
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
a fizika el lett baszarintva. ez van, mostani versenyre így marad, úgyis jön még egy patch majd futam után, akkor megjavítjuk.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
A hang az nem rossz, csak nincs alapjárati brum brum.Akkor most 1.6 os Swiftek lesznek.emerico írta:a fizika el lett baszarintva. ez van, mostani versenyre így marad, úgyis jön még egy patch majd futam után, akkor megjavítjuk.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Nem gondoltam hogy a kuplung javítás ennyit dob rajta, nem tünt fel nagyon, jőv héten javítom.
Szorri
Szorri
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
közben egyeztettünk, és kiderült hogy az update-ből kihagytam két file-tIngy2 írta:Nem gondoltam hogy a kuplung javítás ennyit dob rajta, nem tünt fel nagyon, jőv héten javítom.
Szorri
na mindegy, majd futam után javítjuk. bocsi
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Közben Bikával is egyeztettem így is kell a motoron meg a váltón alakítani, szal nem para.emerico írta:közben egyeztettünk, és kiderült hogy az update-ből kihagytam két file-tIngy2 írta:Nem gondoltam hogy a kuplung javítás ennyit dob rajta, nem tünt fel nagyon, jőv héten javítom.
Szorri![]()
![]()
![]()
na mindegy, majd futam után javítjuk. bocsi