Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Tropie

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.02.08. 13:06

Hát a fix setup ötletet én is támogatom, de a kormányzárat hagynám állíthatónak. Bár a fix setuppal az lesz a gond, hogy lesz kb. 5 ember akire be van hangolva és a többieknek meg nem esik majd a kezére...de ennél a modnál nem gondolom, hogy ez problémát jelentene
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2011.02.08. 13:09

Tropie írta:Hát a fix setup ötletet én is támogatom, de a kormányzárat hagynám állíthatónak. Bár a fix setuppal az lesz a gond, hogy lesz kb. 5 ember akire be van hangolva és a többieknek meg nem esik majd a kezére...de ennél a modnál nem gondolom, hogy ez problémát jelentene
Fix-nél kormányzárat és féket tudsz állitania többi van letiltva.De majd meglátjuk.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.02.08. 13:09

hát a féket azért nem mondtam, mert nem sok állítási lehetőség van :)
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.02.08. 13:15

Én meg nem támogatom a fix setupot. Tekintve hogy soxor nagyon eltérő módon állítom be a kocsit mint a többiek ;) Elég minimális lehetőségek vannak így is és ha valaki nem veszi a fáradtságot, hogy teszteljen és próbálja megérteni hogy mit hova állít akkor életben meg se próbáljon versenyezni.
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2011.02.08. 13:24

Ingy2 írta:Én meg nem támogatom a fix setupot. Tekintve hogy soxor nagyon eltérő módon állítom be a kocsit mint a többiek ;) Elég minimális lehetőségek vannak így is és ha valaki nem veszi a fáradtságot, hogy teszteljen és próbálja megérteni hogy mit hova állít akkor életben meg se próbáljon versenyezni.
Oké akkor legyen a teljes mezőny megforditása versenyeknél. :D
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
[HRC]Norbi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: [HRC]Norbi » 2011.02.08. 13:35

Én is szélesítettem néha, de nem származott belőle előnyöm, mert ha gyorsabb lettem tőle elvettem, és nem próbáltam megelőzni a előttem haladót. Ha meg én voltam elől akkor a másik szélárnyékba úgyis utol ért, mert akkorát nem sikerült vágnom.

Viszont a versenyen ha lehet ne szorítsuk le a mellettünk haladót a fűre egy egyenesben, mert ez nagyon nem szép dolog!
Szerintem durvább dolog mint egy vágás.
Leitner Norbert

SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2011.02.08. 13:46

Na igen. Nem mondok nevet, mert úgysem óvom meg, mivel hátrányom nem származott belőle, sőt... szép hogy védi a pozícióját a versenyző ha előzni akarják, de ne úgy, hogy a másikat a falhoz akarja vágni, a végén meg pont visszafelé sül el a dolog :)
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2011.02.08. 14:07

Tropie írta:Azért írtam, hogy az vagdalódzón aki nem szabálytalankodott. Nem a szélesítéssel volt ott alapból a baj, mert azt láttam hogy az előtted lévő is, de 2-en mentünk mögöttetek és csak Te húztál el a sunyiba ettől a vágástól, mivel 3-as fokozatba padlóztál, az előtted lévő nyakára azért estél rá, mert ő ledobta 2-esbe a váltót és úgy jött vissza, lassabban, mint mi 3-an.
Itt az lett volna a megoldás, hogy nem előzöd meg.
Ezért írtam, hogy az óvás jogos nincs és ebből semmi durci, csak egy kicsit próbáltam magyarázni a bizonyítványt (elég gyengécske lett :D) de bevallom őszintén: nem tudtam parancsolni a jobb lábamnak, az a hülye meg csak nyomta a gázt ! :lol:
Név: Rebók József
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.02.08. 14:14

Joke írta:
Tropie írta:Azért írtam, hogy az vagdalódzón aki nem szabálytalankodott. Nem a szélesítéssel volt ott alapból a baj, mert azt láttam hogy az előtted lévő is, de 2-en mentünk mögöttetek és csak Te húztál el a sunyiba ettől a vágástól, mivel 3-as fokozatba padlóztál, az előtted lévő nyakára azért estél rá, mert ő ledobta 2-esbe a váltót és úgy jött vissza, lassabban, mint mi 3-an.
Itt az lett volna a megoldás, hogy nem előzöd meg.
Ezért írtam, hogy az óvás jogos nincs és ebből semmi durci, csak egy kicsit próbáltam magyarázni a bizonyítványt (elég gyengécske lett :D) de bevallom őszintén: nem tudtam parancsolni a jobb lábamnak, az a hülye meg csak nyomta a gázt ! :lol:
Biztos beremegett :lol:
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2011.02.08. 14:52

A Fix setupot nem tamogatom, mert az lenne, h par embernek fekszik, masnak nem es ez nem kene zsakbamacska legyen...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Lezárt