Társalgó
Re: Társalgó
Hát a fix setup ötletet én is támogatom, de a kormányzárat hagynám állíthatónak. Bár a fix setuppal az lesz a gond, hogy lesz kb. 5 ember akire be van hangolva és a többieknek meg nem esik majd a kezére...de ennél a modnál nem gondolom, hogy ez problémát jelentene
Fix-nél kormányzárat és féket tudsz állitania többi van letiltva.De majd meglátjuk.Tropie írta:Hát a fix setup ötletet én is támogatom, de a kormányzárat hagynám állíthatónak. Bár a fix setuppal az lesz a gond, hogy lesz kb. 5 ember akire be van hangolva és a többieknek meg nem esik majd a kezére...de ennél a modnál nem gondolom, hogy ez problémát jelentene
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
hát a féket azért nem mondtam, mert nem sok állítási lehetőség van 
Én meg nem támogatom a fix setupot. Tekintve hogy soxor nagyon eltérő módon állítom be a kocsit mint a többiek
Elég minimális lehetőségek vannak így is és ha valaki nem veszi a fáradtságot, hogy teszteljen és próbálja megérteni hogy mit hova állít akkor életben meg se próbáljon versenyezni.
Oké akkor legyen a teljes mezőny megforditása versenyeknél.Ingy2 írta:Én meg nem támogatom a fix setupot. Tekintve hogy soxor nagyon eltérő módon állítom be a kocsit mint a többiekElég minimális lehetőségek vannak így is és ha valaki nem veszi a fáradtságot, hogy teszteljen és próbálja megérteni hogy mit hova állít akkor életben meg se próbáljon versenyezni.
Név :Zoltan Nagy
-
[HRC]Norbi
- Kapcsolat:
Én is szélesítettem néha, de nem származott belőle előnyöm, mert ha gyorsabb lettem tőle elvettem, és nem próbáltam megelőzni a előttem haladót. Ha meg én voltam elől akkor a másik szélárnyékba úgyis utol ért, mert akkorát nem sikerült vágnom.
Viszont a versenyen ha lehet ne szorítsuk le a mellettünk haladót a fűre egy egyenesben, mert ez nagyon nem szép dolog!
Szerintem durvább dolog mint egy vágás.
Viszont a versenyen ha lehet ne szorítsuk le a mellettünk haladót a fűre egy egyenesben, mert ez nagyon nem szép dolog!
Szerintem durvább dolog mint egy vágás.
Leitner Norbert
SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett
SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett
Na igen. Nem mondok nevet, mert úgysem óvom meg, mivel hátrányom nem származott belőle, sőt... szép hogy védi a pozícióját a versenyző ha előzni akarják, de ne úgy, hogy a másikat a falhoz akarja vágni, a végén meg pont visszafelé sül el a dolog 
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Ezért írtam, hogy az óvás jogos nincs és ebből semmi durci, csak egy kicsit próbáltam magyarázni a bizonyítványt (elég gyengécske lettTropie írta:Azért írtam, hogy az vagdalódzón aki nem szabálytalankodott. Nem a szélesítéssel volt ott alapból a baj, mert azt láttam hogy az előtted lévő is, de 2-en mentünk mögöttetek és csak Te húztál el a sunyiba ettől a vágástól, mivel 3-as fokozatba padlóztál, az előtted lévő nyakára azért estél rá, mert ő ledobta 2-esbe a váltót és úgy jött vissza, lassabban, mint mi 3-an.
Itt az lett volna a megoldás, hogy nem előzöd meg.
Név: Rebók József
Biztos beremegettJoke írta:Ezért írtam, hogy az óvás jogos nincs és ebből semmi durci, csak egy kicsit próbáltam magyarázni a bizonyítványt (elég gyengécske lettTropie írta:Azért írtam, hogy az vagdalódzón aki nem szabálytalankodott. Nem a szélesítéssel volt ott alapból a baj, mert azt láttam hogy az előtted lévő is, de 2-en mentünk mögöttetek és csak Te húztál el a sunyiba ettől a vágástól, mivel 3-as fokozatba padlóztál, az előtted lévő nyakára azért estél rá, mert ő ledobta 2-esbe a váltót és úgy jött vissza, lassabban, mint mi 3-an.
Itt az lett volna a megoldás, hogy nem előzöd meg.
) de bevallom őszintén: nem tudtam parancsolni a jobb lábamnak, az a hülye meg csak nyomta a gázt !
A Fix setupot nem tamogatom, mert az lenne, h par embernek fekszik, masnak nem es ez nem kene zsakbamacska legyen...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."