Általános Társalgó
-
Matthew91
- Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX
Re: Általános Társalgó
Ok, holnap megpróbálom.
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Ha vírus okozza, azt írtással több, mint valószínű, hogy nem tudod törölni. Ha nem megy semmi, szokott a gép akadni? Nem tudom én, filmet nézel, és közben vagy üresjáratban. Ha ilyenkor magas a proci terhelése (100% - ennyit szoktak a vírusok kicsiholni...), akkor vírus. Ha csak rF alatt jelentkezik, akkor lehet, hogy valami túlhevül (procira gondolok), egy tisztítás nem árthat a hűtőnek. Nem tudom, hogy mennyi memória van a gépedben, az is okozhat ilyen gondot, ha kevés. Ha játék közben nincs ping problémád, akkor nem a net szarakodik. Mindennel együtt persze nem ártana a win reinstall. Az megszűnteti a vírus és egyéb szoftveres problémából adódó eseteket. XP-nél nehezebb dolgod van, ott eltarthat 5-6 óráig is, ha Win7, ott általában 3 óra alatt megúszható. Érdemes lehet figyeltetni a gépet mondjuk everesttel is, naplózza mondjuk a cpu meg a gpu hőmérsékletet, valamint a cpu terheltséget és a memória kihasználtságot.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
Én pont ezzel szenvedtem tegnap...és nem oldotta meg a hibát...igaz csak a net szakadt meg mindig.
Akadozás szerintem a memória miatt lehet.Megdupláztam,és azóta nincs játék közbeni akadozás.
Akadozás szerintem a memória miatt lehet.Megdupláztam,és azóta nincs játék közbeni akadozás.
-
Matthew91
- Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX
Na ebbe sok jó ötlet van, szerencsére tudom a válaszokat ezekre.Szatocs írta:Ha vírus okozza, azt írtással több, mint valószínű, hogy nem tudod törölni. Ha nem megy semmi, szokott a gép akadni? Nem tudom én, filmet nézel, és közben vagy üresjáratban. Ha ilyenkor magas a proci terhelése (100% - ennyit szoktak a vírusok kicsiholni...), akkor vírus. Ha csak rF alatt jelentkezik, akkor lehet, hogy valami túlhevül (procira gondolok), egy tisztítás nem árthat a hűtőnek. Nem tudom, hogy mennyi memória van a gépedben, az is okozhat ilyen gondot, ha kevés. Ha játék közben nincs ping problémád, akkor nem a net szarakodik. Mindennel együtt persze nem ártana a win reinstall. Az megszűnteti a vírus és egyéb szoftveres problémából adódó eseteket. XP-nél nehezebb dolgod van, ott eltarthat 5-6 óráig is, ha Win7, ott általában 3 óra alatt megúszható. Érdemes lehet figyeltetni a gépet mondjuk everesttel is, naplózza mondjuk a cpu meg a gpu hőmérsékletet, valamint a cpu terheltséget és a memória kihasználtságot.
- Ha film, vagy egyéb cucc megy, más játék, vagy simán üresjárat, nincs akadás.
- Everest fenn van, szoktam figyelni, beszaggatáskor is gyorsan rápillantok, nincs túlmelegedve semmi.
- Ping probléma tuti nincs, 30-70 között szokott lenni.
- 3 GB RAM-om van.
Régen 3 évet volt fenn a Windows, akkor kezdett olyat, hogy megakadt egy ilyen 5mp-s időre, aztán ment tovább. 1 versenyen csak 1x fordult elő. Aztán idővel elborult az agyam, újratettem a Windowst. Ez volt kb. 2 hónapja. És most kezdte el tegnap előtt, de folyamatosan.
Először újrateszem az rFactort. Az már sokszor történt, hogy fenn van 50 mod, aztán összegubancolódik. Ha ez se segít, csinálok egy rendszervisszatöltést, aztán vírusirtást, ha az se, újrateszem a Wint. Kösz a tippeket.
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
Bontsd el a TV tornyot.Szerintem az lesz a gondok forrása. 
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
az ilyen 3GB RAM-ot felejtsétek el.
A RAM-ok párban élnek
A RAM-ok párban élnek
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Nekem van egy 1GB és egy 512MB ramom.emerico írta:az ilyen 3GB RAM-ot felejtsétek el.
A RAM-ok párban élnek
Most akarnék venni hozzá még egy 1GB-osat, de ha csak párosan szép az élet, akkor vegyem ki majd az 512-est?
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
ha tippet adhatok, akkor vegyél 2-2 GB Ramot párban. Ha ez nem megoldható, akkor 1-1 GB ramot párban. ha ez sem megoldható, akkor tökmindegy mit csinálsz, nem lesz jobb 
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Hát mivel ez még DDR1-es ram, 2GB-osat nem fogok taláni belőle, úgyhogy lesz 2 db 1GB-os.
Amúgy mi van ha bele rakom a második 1 gigásat is, de benne marad az 512-es is?
Tudom, szarból nem tudok várat csinálni, cseréljek gépet

Amúgy mi van ha bele rakom a második 1 gigásat is, de benne marad az 512-es is?
Tudom, szarból nem tudok várat csinálni, cseréljek gépet
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
Rakd bele nyugodtan mellé, nem lesz baja. A lassabbhoz fog igazodni az órajel (semmi különbséget nem fogsz észrevenni, ha az egyik eseteg lassabb, mondjuk 400 vs 333) és ennyi. Az, hogy ugyanolyan memória legyen, az csak a dual-ban kezelő alaplapoknál számít, legfeljebb most nem fogja a tiedet duálban kezelni, de ez eddig sem volt probléma, mivel csak egy slotod volt foglalt. A több viszont mindig jó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szatocs 2011.11.03. 14:06-kor.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"