Barcelona?emerico írta:A pálya kész, az utolsó dolgokat ellenőrzöm, hogy minden okés legyen. 50 fő befogadására alkalmas, így már ki tudom osztani a boxokat a csapatoknak.
Hamarosan kirakok egy táblázatot, ki kivel lesz egy boxban.
INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- Clayman
- Név: Gergely Maros
- Kormány: Thrustmaster TMX Pro
Emerico:
Nem értem miért volt probléma a pályával. Megnéztem és 20 box és 44 rajtpozíció van megadva és kijelölve a játékban.
Biztos nem tudok valamit amit kéne de ezek szerint minden gond nélkül el kellett volna mennie 40 autónak nem?
Nem értem miért volt probléma a pályával. Megnéztem és 20 box és 44 rajtpozíció van megadva és kijelölve a játékban.
Biztos nem tudok valamit amit kéne de ezek szerint minden gond nélkül el kellett volna mennie 40 autónak nem?
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Nem, én készítettem, nincs még neve, majd kitalálok valamit.Night írta:Barcelona?emerico írta:A pálya kész, az utolsó dolgokat ellenőrzöm, hogy minden okés legyen. 50 fő befogadására alkalmas, így már ki tudom osztani a boxokat a csapatoknak.
Egyébként a vonalvezetése
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Hossza ?
Amúgy jól néz ki, én is hasonló sikánokkal terveztem volna a saját pályámat, de majd kitalálok vmi más csalafintaságot.
Amúgy jól néz ki, én is hasonló sikánokkal terveztem volna a saját pályámat, de majd kitalálok vmi más csalafintaságot.
Név: Rebók József
Az kemeny! Az osszes futamra csinalsz egy palyat?emerico írta:Nem, én készítettem, nincs még neve, majd kitalálok valamit.Night írta:Barcelona?emerico írta:A pálya kész, az utolsó dolgokat ellenőrzöm, hogy minden okés legyen. 50 fő befogadására alkalmas, így már ki tudom osztani a boxokat a csapatoknak.
Egyébként a vonalvezetése
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
http://bardoczvt.extra.hu/palya1.jpg
Zöld: fű
Sárga: kavics
Piros: nincs bukótér
Külső ív a box, első csíknél pitlimiter be, 2. csík pitlimiter ki.
Rajt!cél vonalat el lehet tolni. Fű szélén mondjuk szalagkorlát, de SEHOL sincsen gumifal, mert abba csak beleakad a kocsi, és lezúzza az egészet. Esetleg kanyarkijáratokon rázókő, és mellette műfű, és csak utána sóder.
Milyen?
Zöld: fű
Sárga: kavics
Piros: nincs bukótér
Külső ív a box, első csíknél pitlimiter be, 2. csík pitlimiter ki.
Rajt!cél vonalat el lehet tolni. Fű szélén mondjuk szalagkorlát, de SEHOL sincsen gumifal, mert abba csak beleakad a kocsi, és lezúzza az egészet. Esetleg kanyarkijáratokon rázókő, és mellette műfű, és csak utána sóder.
Milyen?
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Ha nem jó, akkor még lehet bele rakni sikánt, pl a nyújtott kanyarokba, a hosszát meg nem tudom milyen legyen. Akár némelyik sikán mehet emelkedőn, a következő meg lejtőn.
▲
A sikannal elcseszned a palyat pont a nyujtott kanyarok tetszenek ebben a palyaban!bardocz írta:Ha nem jó, akkor még lehet bele rakni sikánt, pl a nyújtott kanyarokba, a hosszát meg nem tudom milyen legyen. Akár némelyik sikán mehet emelkedőn, a következő meg lejtőn.
Ezzel én is egyetértek.Tropie írta:
Amúgy meg, örülök hogy valami vége lett ennek az egész dolognak. Akár mi is van, számomra akkor is ez a közösség a legjobb.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Am nem lenne egyszerűbb az eredeti pályákat átépíteni , több boxot elhelyezni? (Nem értek ehhez , szal ne harapjátok le a fejemet)
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít." (Ayrton Senna)