emerico írta:22 nevezőből eljön 12.. ejj![]()
![]()
![]()
No a futam jó volt, sajnos nem esett az eső, így nem történt csoda. A végére egész jól felgyorsultam, de két megpörgéssel nem volt esélye. Az ötödik hely szuper!!
A kovetkezore jovok!
emerico írta:22 nevezőből eljön 12.. ejj![]()
![]()
![]()
No a futam jó volt, sajnos nem esett az eső, így nem történt csoda. A végére egész jól felgyorsultam, de két megpörgéssel nem volt esélye. Az ötödik hely szuper!!
Én is.Night írta:emerico írta:22 nevezőből eljön 12.. ejj![]()
![]()
![]()
A kovetkezore jovok!
Nem kell feljönni, legalább van kit szidni folyamatosanZsoltee írta:Én nem szoktam lenni, még senki nem szólt.Dietrich írta:Gondolom TS-en kötelező lenni futam alatt.
Kaphatnék egy hozzáférést?
A csevegést a következő versenyen ki fogom kapcsolni az tuti és szerintem TSre is felmegyek majd ( PÜ-ben küldje el valaki milyen címen, milyen jelszóval lehetséges a belépés stb stb ) de csak azért hogy halljam a szidalmaidat.kamikaze írta:Nem kell feljönni, legalább van kit szidni folyamatosan:)
Egyébként nem árt feljönni, ha zavar a csevej, nyugodtan ki lehet kapcsolni. Hallasz sok mindent a versennyel kapcsolatban, kérdezhetsz is másoktól stb....
Ha jól emlékszem akkor 2:02 végét autókáztak a csíterekZsoltee írta:Kb mi a jó kör ezen a pályán? 2:06:5xx-et tudtam menni tegnap, féligmeddig felgumizott pályán ( 29AIval ). Az AI-k 100%on vannak, ők mentek 1mpvel jobbat.
2:03 vege volt.emerico írta:Ha jól emlékszem akkor 2:02 végét autókáztak a csíterekZsoltee írta:Kb mi a jó kör ezen a pályán? 2:06:5xx-et tudtam menni tegnap, féligmeddig felgumizott pályán ( 29AIval ). Az AI-k 100%on vannak, ők mentek 1mpvel jobbat.![]()
10 kör után 2:08Night írta:2:03 vege volt.emerico írta:Ha jól emlékszem akkor 2:02 végét autókáztak a csíterekZsoltee írta:Kb mi a jó kör ezen a pályán? 2:06:5xx-et tudtam menni tegnap, féligmeddig felgumizott pályán ( 29AIval ). Az AI-k 100%on vannak, ők mentek 1mpvel jobbat.![]()
Jelenlévő fórumozók: Semrush [Bot] valamint 1 vendég