Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2012.09.11. 12:38

Tequila írta:hatalmas szerencsém volt, hogy a második futamon a többiek csatázgattak, felértem, és azzal a lendülettel egy egyenesben sikerült mindenkit megelőzni, hát nem volt mindennapi számomra :)
Pont ezt mondtam a többieknek ts-en, hogy nem volt semmi ahogy egyenesben egyszerre 3-4 embert is megelőztél :D Szép jelenet volt.
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2012.09.11. 12:43

A Quali egesz jo volt, maradt benne meg 2 tized, de jo helyrol indulhattam.

Az elso versenyt nagyon elveztem, szamitottam ra, hogy a tobbieknek elfogy a gumi, igy sporolosan mentem es a vegen feljottem a 3. helyre, aminek nagyon orultem.
A masodik verseny a tomegcrash miatt ment tonkre, javitani kellett az autot... ez van.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
oldman

Hozzászólás Szerző: oldman » 2012.09.11. 13:03

Apophis írta:Szerintem verekedjetek inkább.
Kezd kicsit unalmas lenni, hogy szinte minden futam után egymásnak estek itt.
Latod ezert nehez.. hiaba irtam le hogy elmondtam a velemenyem.. reszemrol lezarva.. hajtogatja tovabb a dolgait, hogy en vok a szemet blabla.. . megint leirom hogy mind1 mashogy latjuk emerico dont ugyis.... erre most megint jon a "mindenki engem utal " resz, ugy hogy az elso komment arrol szolt hogy Kola19 pont raszolt h kilokott vkit :D... igy azert nehez, hogy akarhanyszor felnezek ide megint ir vmit rolam, es sose azt hogy mennyire szeret :D

es csak remenykedni tudok most is hogy nem lesz tobb komment reszerol velem kapcsolatban...
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2012.09.11. 13:14

oldman írta:
Latod ezert nehez.. hiaba irtam le hogy elmondtam a velemenyem.. reszemrol lezarva.. hajtogatja tovabb a dolgait, hogy en vok a szemet blabla.. . megint leirom hogy mind1 mashogy latjuk emerico dont ugyis.... erre most megint jon a "mindenki engem utal " resz, ugy hogy az elso komment arrol szolt hogy Kola19 pont raszolt h kilokott vkit :D... igy azert nehez, hogy akarhanyszor felnezek ide megint ir vmit rolam, es sose azt hogy mennyire szeret :D

es csak remenykedni tudok most is hogy nem lesz tobb komment reszerol velem kapcsolatban...
... :lol: nana :D

Amúgy szeret, csak titkolja :D
Tudod, mint az ovisok a fiú a lány haját húzza ;) Ezt nem tudtam kihagyni bocs :D
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2012.09.11. 13:30

oldman, ha abba akarod hagyni, miert nem hagyod abba? Ha nem akarod folytatni, ne valaszolj ;)
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2012.09.11. 17:31

Tequila írta:Nem lehetne valamilyen más módon megoldani ezt a dolgot? Mert gondolom eléggé nehéz lehet így felkészülni, hogy kvali előtt kapja meg az ember a súlyt, jó tudom meg kell tankolni kb annyival amennyi súlyod van, de nekem az a tapasztalatom, hogy totál másképp viselkedik a kocsi több benyával, mint több súllyal, de a többiek majd erről nyilatkoznak.
Igen, a benya azért nem jó, mert az a tankba teszi a + súlyt, a bünti meg a kocsi össztömegét változtatja, a 2 nem ugyan azt a súlypontot adja ki.
Mivel itt nincs upgrades-ből rápakolható súly, ezért mikor gyakorolsz azt javaslom nyisd meg a kocsi *.HDV file-át (nálad asszem Vehicles\ISSS2012\BMWE90\BMWE90.HDV) simán TotalCommanderből F4-gyel, vagy akárhogy jegyzettömbbel, és ezt az értéket plusszolt fel annyi kilóval amennyi büntid majd lesz.
Mass=1350 + bünti kg.

A módosítatlan HDV-ről csinálj bizti másolatot, mert csak azzal tudsz felmenni a szeróra.
Gyakorolni offline tudsz a piszkált HDV file-lal.
The Power of Dreams
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2012.09.11. 18:14

Egyszerű, az egyiknek +200kg a másiknak +400kg. Nem találkoznak a versenyen az tuti :)

Ja és én talán két hellyel előrébb kerülök. (Bár erre nem fogadnék)
Név:Füzy Barna
oldman

Hozzászólás Szerző: oldman » 2012.09.11. 18:30

Freakyo: No problem en jot mosolyogtam :) orulok hogy van aki tud rajtam kivul ezen derulni...

Kamikaze: Nem rossz otlet.. csak nem fer ilyen sok dinnye a Maserati csomagtartojaba :D :P
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
Cselt
2024 licenszes
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2012.09.11. 19:23

Egy másik ligában ahol mentem volt olyan, hogy ha felléptél a szerverre, akkor a szerver automatikusan kiosztotta a súlybüntetést. Ehhez mondjuk nyilván az is kell, hogy a bajnoki tabella mondjuk 1 héttel a futam előtt frissüljön, ami alapján majd jár a súlybünti.
Utánajárjak Emerico, hogy ezt hogy lehetne nálunk is használni? Illetve ugyanitt van még egy rajtrács szerkesztő progi is ami a quali xml fájl alapján tud egy batch fájlt csinálni, amivel elég könnyű a rajtrácsot megcsinálni restart után is, illetve ugyanezzel a módszerre fordított rajtrácsot is tud csinálni. Ha érdekel a dolog, akkor szólj!
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
JeRm
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: JeRm » 2012.09.11. 20:27

vsr-nél úgy van a súlybünti ahogy leírtad Cselt! van egy file amit be kell másolni x mappába és alapból súllyal mész fel szerverre. 3. versenynél szentségeltem h mennyire lassú vagyok, ha jól emlékszem +20al kellett mennem de ugye megmaradt az előzőről +50kiló de ezt nem tudtam, mielőtt felmentem tehát offline beraktam magamnak a +20at így összesen 70kilóval mentem :lol: :lol: aztán szólt Zsolti h hülye vagyok :D
Név: Pintér Roland
Lezárt