Pont ezt mondtam a többieknek ts-en, hogy nem volt semmi ahogy egyenesben egyszerre 3-4 embert is megelőztélTequila írta:hatalmas szerencsém volt, hogy a második futamon a többiek csatázgattak, felértem, és azzal a lendülettel egy egyenesben sikerült mindenkit megelőzni, hát nem volt mindennapi számomra
Társalgó
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Re: Társalgó
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
A Quali egesz jo volt, maradt benne meg 2 tized, de jo helyrol indulhattam.
Az elso versenyt nagyon elveztem, szamitottam ra, hogy a tobbieknek elfogy a gumi, igy sporolosan mentem es a vegen feljottem a 3. helyre, aminek nagyon orultem.
A masodik verseny a tomegcrash miatt ment tonkre, javitani kellett az autot... ez van.
Az elso versenyt nagyon elveztem, szamitottam ra, hogy a tobbieknek elfogy a gumi, igy sporolosan mentem es a vegen feljottem a 3. helyre, aminek nagyon orultem.
A masodik verseny a tomegcrash miatt ment tonkre, javitani kellett az autot... ez van.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Latod ezert nehez.. hiaba irtam le hogy elmondtam a velemenyem.. reszemrol lezarva.. hajtogatja tovabb a dolgait, hogy en vok a szemet blabla.. . megint leirom hogy mind1 mashogy latjuk emerico dont ugyis.... erre most megint jon a "mindenki engem utal " resz, ugy hogy az elso komment arrol szolt hogy Kola19 pont raszolt h kilokott vkitApophis írta:Szerintem verekedjetek inkább.
Kezd kicsit unalmas lenni, hogy szinte minden futam után egymásnak estek itt.
es csak remenykedni tudok most is hogy nem lesz tobb komment reszerol velem kapcsolatban...
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
...oldman írta:Latod ezert nehez.. hiaba irtam le hogy elmondtam a velemenyem.. reszemrol lezarva.. hajtogatja tovabb a dolgait, hogy en vok a szemet blabla.. . megint leirom hogy mind1 mashogy latjuk emerico dont ugyis.... erre most megint jon a "mindenki engem utal " resz, ugy hogy az elso komment arrol szolt hogy Kola19 pont raszolt h kilokott vkitApophis írta:Szerintem verekedjetek inkább.
Kezd kicsit unalmas lenni, hogy szinte minden futam után egymásnak estek itt.... igy azert nehez, hogy akarhanyszor felnezek ide megint ir vmit rolam, es sose azt hogy mennyire szeret
![]()
es csak remenykedni tudok most is hogy nem lesz tobb komment reszerol velem kapcsolatban...
Amúgy szeret, csak titkolja
Tudod, mint az ovisok a fiú a lány haját húzza
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
oldman, ha abba akarod hagyni, miert nem hagyod abba? Ha nem akarod folytatni, ne valaszolj 
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Igen, a benya azért nem jó, mert az a tankba teszi a + súlyt, a bünti meg a kocsi össztömegét változtatja, a 2 nem ugyan azt a súlypontot adja ki.Tequila írta:Nem lehetne valamilyen más módon megoldani ezt a dolgot? Mert gondolom eléggé nehéz lehet így felkészülni, hogy kvali előtt kapja meg az ember a súlyt, jó tudom meg kell tankolni kb annyival amennyi súlyod van, de nekem az a tapasztalatom, hogy totál másképp viselkedik a kocsi több benyával, mint több súllyal, de a többiek majd erről nyilatkoznak.
Mivel itt nincs upgrades-ből rápakolható súly, ezért mikor gyakorolsz azt javaslom nyisd meg a kocsi *.HDV file-át (nálad asszem Vehicles\ISSS2012\BMWE90\BMWE90.HDV) simán TotalCommanderből F4-gyel, vagy akárhogy jegyzettömbbel, és ezt az értéket plusszolt fel annyi kilóval amennyi büntid majd lesz.
Mass=1350 + bünti kg.
A módosítatlan HDV-ről csinálj bizti másolatot, mert csak azzal tudsz felmenni a szeróra.
Gyakorolni offline tudsz a piszkált HDV file-lal.
The Power of Dreams
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Egyszerű, az egyiknek +200kg a másiknak +400kg. Nem találkoznak a versenyen az tutiApophis írta:Szerintem verekedjetek inkább.
Kezd kicsit unalmas lenni, hogy szinte minden futam után egymásnak estek itt.
Ja és én talán két hellyel előrébb kerülök. (Bár erre nem fogadnék)
Név:Füzy Barna
Freakyo: No problem en jot mosolyogtam
orulok hogy van aki tud rajtam kivul ezen derulni...
Kamikaze: Nem rossz otlet.. csak nem fer ilyen sok dinnye a Maserati csomagtartojaba

Kamikaze: Nem rossz otlet.. csak nem fer ilyen sok dinnye a Maserati csomagtartojaba
http://petervarga.net
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Egy másik ligában ahol mentem volt olyan, hogy ha felléptél a szerverre, akkor a szerver automatikusan kiosztotta a súlybüntetést. Ehhez mondjuk nyilván az is kell, hogy a bajnoki tabella mondjuk 1 héttel a futam előtt frissüljön, ami alapján majd jár a súlybünti.
Utánajárjak Emerico, hogy ezt hogy lehetne nálunk is használni? Illetve ugyanitt van még egy rajtrács szerkesztő progi is ami a quali xml fájl alapján tud egy batch fájlt csinálni, amivel elég könnyű a rajtrácsot megcsinálni restart után is, illetve ugyanezzel a módszerre fordított rajtrácsot is tud csinálni. Ha érdekel a dolog, akkor szólj!
Utánajárjak Emerico, hogy ezt hogy lehetne nálunk is használni? Illetve ugyanitt van még egy rajtrács szerkesztő progi is ami a quali xml fájl alapján tud egy batch fájlt csinálni, amivel elég könnyű a rajtrácsot megcsinálni restart után is, illetve ugyanezzel a módszerre fordított rajtrácsot is tud csinálni. Ha érdekel a dolog, akkor szólj!
Név: Cseh Tamás
vsr-nél úgy van a súlybünti ahogy leírtad Cselt! van egy file amit be kell másolni x mappába és alapból súllyal mész fel szerverre. 3. versenynél szentségeltem h mennyire lassú vagyok, ha jól emlékszem +20al kellett mennem de ugye megmaradt az előzőről +50kiló de ezt nem tudtam, mielőtt felmentem tehát offline beraktam magamnak a +20at így összesen 70kilóval mentem
aztán szólt Zsolti h hülye vagyok 
Név: Pintér Roland