Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2011.02.10. 09:43

OFF
Internetes netikett fiatalabb forumozóknak és aki nem tudja annak is:
TISZTA NAGYBETŰVEL ÍRÁS = Üvöltesz mint állat dudorodik az ér a nyakadon. Végül is nem szoktál otthon se így beszélni gondolom.
! = kb. mint elöbb, de csak a mondat végén üvöltesz.
Tehát kéretik normál olvasható, érthető mondatokat szerkeszteni. Mint az iskolában magyar órán. Továbbá kéretik egymás gyalázását mellőzni. (pl:Valaki csicskázott, mert megóvták. Elég furcsa.)
ON

Az óvás nem harag kérdése, meg nem bosszúból kell óvni. Ha úgy érzed egy másik versenyző mozdulata nem tetszik akkor óvsz. Amúgy ha nem jogos akkor nem is lesz büntetés. Viszont ha nem óvsz, a hibás talán sosem jön rá hogy valamit rosszul csinál. Ha valaki megsértődik egy óváson az meg a saját baja, viszont ha jó sok óvást kap talán le szokik a sértődésről, tehát tesék csak óvni. :)
Emerico most biztos örül jó sokat nézegetheti a futamokat.
Név:Füzy Barna
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2011.02.10. 11:42

kamikaze írta:
Az óvás nem harag kérdése, meg nem bosszúból kell óvni. Ha úgy érzed egy másik versenyző mozdulata nem tetszik akkor óvsz. Amúgy ha nem jogos akkor nem is lesz büntetés. Viszont ha nem óvsz, a hibás talán sosem jön rá hogy valamit rosszul csinál. Ha valaki megsértődik egy óváson az meg a saját baja, viszont ha jó sok óvást kap talán le szokik a sértődésről, tehát tesék csak óvni. :)
Abszolut egyetertek! Nem megtorlasbol kell ovni, hanem, h tanuljon az elkoveto es idovel legyen egy olyan tarsasag, h ne kelljen ovni.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2011.02.10. 12:18

Kola19 írta:Kovács László óvja Felföldi Zoltánt!

Először is megóvom magam, amiért én is sikeresen (bár nem szándékosan) levágtam pár körben egy-két kanyart! Megérdemlem!
Szerver 2.
2. futam:
11.kör 27. másodperc. Zoli elkapja a kocsim bal hátulját, emiatt kipörgök, helyezést veszítek.

Kérem Emerico, az eset kivizsgálását!

+1 dolog: Én is láttam amint Pesti Martin szabálytalan volt, de nem óvom meg! Együtt érzek a csapatársaimmal!!!

Ha valamit utálok, az az óvás! Először teszem ezt!!! Remélem Felföldi Zoli, hogy az óvás miatt nem lesz harag!
Nem haragszom az óvás miatt, viszont akkor elmagyaráznám az esetet, mert szerintem felesleges volt óvnod, de majd Emerico eldönti.
Szép dolog, hogy próbálod védeni a pozíciódat, ha előzni próbállak.
Csak szerintem ezt nem úgy kéne tenni, hogy az utolsó pillanatban, mikor már korrigálni sem tudok, szándékosan rám húzod a kormányt, remélve, hogy majd jól a falnak csapódok, aztán pont visszafelé sül el a dolog. De mondom, majd Emerico eldönti.
És ezt most nem haragból vagy sértődésből írtam le, de már BTCC-n is volt pár meredek megmozdulásod, amit megóvtam, és kaptál is érte büntetést.
De majd Emerico kivizsgálja.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Vettel5

Hozzászólás Szerző: Vettel5 » 2011.02.10. 12:26

kamikaze írta:OFF
Internetes netikett fiatalabb forumozóknak és aki nem tudja annak is:
TISZTA NAGYBETŰVEL ÍRÁS = Üvöltesz mint állat dudorodik az ér a nyakadon. Végül is nem szoktál otthon se így beszélni gondolom.
! = kb. mint elöbb, de csak a mondat végén üvöltesz.
Tehát kéretik normál olvasható, érthető mondatokat szerkeszteni. Mint az iskolában magyar órán. Továbbá kéretik egymás gyalázását mellőzni. (pl:Valaki csicskázott, mert megóvták. Elég furcsa.)
ON

Én is egyet értek mert totál igaz :D :D :mrgreen:
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám

Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
Vettel5

Hozzászólás Szerző: Vettel5 » 2011.02.10. 12:30

Lali írta:Pető Ádám óvja Görömbei Lajost
1. kör 0.20-0.23-ig
Féktávon belém jön, láthatja, hogy fékezem és enyhén húzodom jobbra, (hogy Bobák Zsolti lökhárítóját se érintsem) bőven volt még helye, hogy kikerüljön, ha már láthatta hogy nem tud megállni, de inkább engem vitt :oops: emiatt megforgok, és rengeteg helyet veszítek :cry:

Féktávon nincs irányváltoztatás ,balesetveszélyes és itt lett is belőle egy jó nagy ! Szerintem nem mentem beléd ott ahova mentél volt egy másik kocsi.Bobák Zsoltinak semmi köze ehhez Őt nem érintetted de engem igen. Emerico majd eldönti no para :D
Na mind1 , nem írok semmit sem...
Emerico eldönti :) ;)
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám

Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2011.02.10. 12:38

Apophis írta: Nem haragszom az óvás miatt, viszont akkor elmagyaráznám az esetet, mert szerintem felesleges volt óvnod, de majd Emerico eldönti.
Szép dolog, hogy próbálod védeni a pozíciódat, ha előzni próbállak.
Csak szerintem ezt nem úgy kéne tenni, hogy az utolsó pillanatban, mikor már korrigálni sem tudok, szándékosan rám húzod a kormányt, remélve, hogy majd jól a falnak csapódok, aztán pont visszafelé sül el a dolog. De mondom, majd Emerico eldönti.
És ezt most nem haragból vagy sértődésből írtam le, de már BTCC-n is volt pár meredek megmozdulásod, amit megóvtam, és kaptál is érte büntetést.
De majd Emerico kivizsgálja.
Ha az elozni probalo autojanak az eleje megelozi akar 1 centivel is az elol levo autojat, akkor mar nem szabad rauzni, egyik auto sem szabad ugy valtoztassa az ivet, h a masikat ezzel kilokje, megtamaszkodjon rajta vagy tulsagosan lassitsa! Ezt a szabalyt nagyon sokan nem tartjak be es vagy megtamaszkodva eloznek vagy a mar pozicioban levo elozni akaro autora rahuznak... Erre mindenkinek figyelnie kene...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2011.02.10. 12:58

Paffy: Nem, besodródtam, aztán megfordultam boxutca végén, és elkezdtem kifele jönni, de faxt sem láttam, így kimentem a többiek elé. Hát lett tömegkarambol, nem is kicsi. Utólag mondom, mindenki jobban járt volna, ha azt rögtönzöm, hogy végigmegyek a boxon. De hasznos lecke volt. :)
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.02.10. 13:11

Szatocs írta:Paffy: Nem, besodródtam, aztán megfordultam boxutca végén, és elkezdtem kifele jönni, de faxt sem láttam, így kimentem a többiek elé. Hát lett tömegkarambol, nem is kicsi. Utólag mondom, mindenki jobban járt volna, ha azt rögtönzöm, hogy végigmegyek a boxon. De hasznos lecke volt. :)
Huha :D

Most akkor ez a box bejáratánál volt? Mert akkor az tényleg elég meredek :) Mert ugye a leírtak alapján a kijárat biztosan nem lehet :)

Teszten jártam én is így, mikor Ballaival játszottam, aztán túl hosszan hagytam a féken a lábam és egyből megúszott, tiszta valós műfüves dolog volt. De én nem erőltettem, inkább bementem a boxba és röhögtem. Versenyen nem tudom én hogyan csináltam volna, de így átgondolva inkább végig autóztam volna a boxon, minthogy azon a helyen visszatérjek a pályára, mert azt is csak az egész mezőny elhaladása után tudtam volna megtenni. :)
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.02.10. 13:14

Kezdem magam rosszul érezni :) Csak én óvtam az A szerveren. Ennyire fair play lett volna mindkét futam? Nah mindegy. :D
[HRC]Norbi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: [HRC]Norbi » 2011.02.10. 13:41

Tropie írta:Kezdem magam rosszul érezni :) Csak én óvtam az A szerveren. Ennyire fair play lett volna mindkét futam? Nah mindegy. :D
Nem csak te :)
Leitner Norbert

SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett
Lezárt