Igaz =) Amúgy... valaki = Ferencz Márk és engem csicskázott... igen fura egy ember számomra, főleg a kedves stílusa miatt.kamikaze írta:OFF
Internetes netikett fiatalabb forumozóknak és aki nem tudja annak is:
TISZTA NAGYBETŰVEL ÍRÁS = Üvöltesz mint állat dudorodik az ér a nyakadon. Végül is nem szoktál otthon se így beszélni gondolom.
! = kb. mint elöbb, de csak a mondat végén üvöltesz.
Tehát kéretik normál olvasható, érthető mondatokat szerkeszteni. Mint az iskolában magyar órán. Továbbá kéretik egymás gyalázását mellőzni. (pl:Valaki csicskázott, mert megóvták. Elég furcsa.)
ON
Az óvás nem harag kérdése, meg nem bosszúból kell óvni. Ha úgy érzed egy másik versenyző mozdulata nem tetszik akkor óvsz. Amúgy ha nem jogos akkor nem is lesz büntetés. Viszont ha nem óvsz, a hibás talán sosem jön rá hogy valamit rosszul csinál. Ha valaki megsértődik egy óváson az meg a saját baja, viszont ha jó sok óvást kap talán le szokik a sértődésről, tehát tesék csak óvni.![]()
Emerico most biztos örül jó sokat nézegetheti a futamokat.
Társalgó
Re: Társalgó
Sot en is ovtam[HRC]Norbi írta:Nem csak teTropie írta:Kezdem magam rosszul érezniCsak én óvtam az A szerveren. Ennyire fair play lett volna mindkét futam? Nah mindegy.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
-
Lali
Te így látod én úgy látom leírtuk én leírtam te nem írsz semmit... Emerico majd dönt .Vettel5 írta:Na mind1 , nem írok semmit sem...Lali írta:Pető Ádám óvja Görömbei Lajost
1. kör 0.20-0.23-ig
Féktávon belém jön, láthatja, hogy fékezem és enyhén húzodom jobbra, (hogy Bobák Zsolti lökhárítóját se érintsem) bőven volt még helye, hogy kikerüljön, ha már láthatta hogy nem tud megállni, de inkább engem vittemiatt megforgok, és rengeteg helyet veszítek
Féktávon nincs irányváltoztatás ,balesetveszélyes és itt lett is belőle egy jó nagy ! Szerintem nem mentem beléd ott ahova mentél volt egy másik kocsi.Bobák Zsoltinak semmi köze ehhez Őt nem érintetted de engem igen. Emerico majd eldönti no para
Emerico eldönti![]()
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
És mind a ketten engem óvtak.Night írta:Sot en is ovtam[HRC]Norbi írta:Nem csak teTropie írta:Kezdem magam rosszul érezniCsak én óvtam az A szerveren. Ennyire fair play lett volna mindkét futam? Nah mindegy.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Maradjunk annyiban, hogy nem volt egyszerű eset.Tropie írta: Huha
Most akkor ez a box bejáratánál volt? Mert akkor az tényleg elég meredekMert ugye a leírtak alapján a kijárat biztosan nem lehet
![]()
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
2.futam...kubica07 írta:B szerver
2.FUTAM
Óvom Szigeti Csabát 1. kör 1:38-1:47-ig kb.
Enyém az ideális ív és kanyarodok ő közben belém jön ezzel 2 pozíciót vesztek:(
1.FUTAM
1.kanyar Szigeti Csabával koccantunk a kanyar után én nem érzem h levégtam a kanyart mert nem voltam 4 kerékkel a rázón túl!!
Belédmegyek...talán a két ajtókilincs töltődik fel statikusan!
Egyszerűen lecsúsztál az ívről,mert hamar adtál gázt.
1.futam...
Tényleg a pályán voltál 4 kerékkel...
http://kepfeltoltes.hu/110210/Martin_ww ... es.hu_.jpg
Ne óvjunk már feleslegesen dolgokat...ez nem az a "sportág".
Én is írtam LaliLali írta:Te így látod én úgy látom leírtuk én leírtam te nem írsz semmit... Emerico majd dönt .Vettel5 írta:Na mind1 , nem írok semmit sem...Lali írta:Pető Ádám óvja Görömbei Lajost
1. kör 0.20-0.23-ig
Féktávon belém jön, láthatja, hogy fékezem és enyhén húzodom jobbra, (hogy Bobák Zsolti lökhárítóját se érintsem) bőven volt még helye, hogy kikerüljön, ha már láthatta hogy nem tud megállni, de inkább engem vittemiatt megforgok, és rengeteg helyet veszítek
Féktávon nincs irányváltoztatás ,balesetveszélyes és itt lett is belőle egy jó nagy ! Szerintem nem mentem beléd ott ahova mentél volt egy másik kocsi.Bobák Zsoltinak semmi köze ehhez Őt nem érintetted de engem igen. Emerico majd eldönti no para
Emerico eldönti![]()
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám
Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
Név: Pető Ádám
Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
nem én vagyok itt a nagymenő, de gyerekek ezek a kiírta+idézet +viszai dézet nem helyénvaló eben a fórumban.
óvás és kész. A Tiszteletre méltó BT eldönti.
Így csak átláthatatlanná teszi ezt a részt. ha valaki egyetért írjon egy x-et.
Hannibal
óvás és kész. A Tiszteletre méltó BT eldönti.
Így csak átláthatatlanná teszi ezt a részt. ha valaki egyetért írjon egy x-et.
Hannibal
Én speciel meg úgy vagyok vele, hogy ha már megóvnak, és tudom hogy nem vagyok hibás, akkor igenis kifejtem a véleményem. És mivel az óvás topicban nem szabad, kénytelen vagyok itt megtenni.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Mindegyikőtöknek igaza van.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)