Meg második race első köreiben Takiatival is igen jót csatáztam.
Társalgó
Re: Társalgó
Most néztem vissza a visszajátszást, és kicsit gonoszan előztelek meg Csabi, bocsi.
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Semmi gond Pali...nem voltam igazán toppon tegnap.
Időmérőn szenvedtem,mert egy értelmes kört nem tudtam összehozni.
Első versenyen,meg nem rakott ki a rajtrácsra az rF.,így a boxból kellett indulnom.
Sajnos nagyon kapkodtam,és még Zsoltit is kilöktem,amiért várom az óvást,mert jogos!
Márktól is kaptam valamiért "kék zászlót"
,pedig mögöttem volt...nem akartam kockáztatni,így elengedtem a semmiért.
Bercisan...állat volt a küzdelmünk!
Kanyarokban rád estem,de jobban tudtál kigyorsítani,így csak bénáztam végig...grat! 
A második futamot,egy baromi jó rajttal kezdtem,a 21. helyről...feljöttem a 11.-re is,de onnan már csak lefelé bengáztam,és a gumikat sem tudtam beosztani.Magyar Lacival küzdöttem sokat,de a végét igazán nem értettem,majd a server replay-t visszanézem...ott valami bazi nagy lag volt,és a célba érkezésnél,0.001sec-el kikaptam.
Grat mindenkinek!
Időmérőn szenvedtem,mert egy értelmes kört nem tudtam összehozni.
Első versenyen,meg nem rakott ki a rajtrácsra az rF.,így a boxból kellett indulnom.
Sajnos nagyon kapkodtam,és még Zsoltit is kilöktem,amiért várom az óvást,mert jogos!
Bercisan...állat volt a küzdelmünk!
A második futamot,egy baromi jó rajttal kezdtem,a 21. helyről...feljöttem a 11.-re is,de onnan már csak lefelé bengáztam,és a gumikat sem tudtam beosztani.Magyar Lacival küzdöttem sokat,de a végét igazán nem értettem,majd a server replay-t visszanézem...ott valami bazi nagy lag volt,és a célba érkezésnél,0.001sec-el kikaptam.
Grat mindenkinek!
-
jegember95
- 2024 licenszes
-
Szicsó
Fincsi lett!Grat! 
A 2.20 alatt futottak elarulnak, h milyen szarnybeallitast hasznalnak? Nem lesz tul sok idom tesztelni, igy ez az info sokat segitene. Koszi elore is.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Nekem is 4-10es a legjobb idom, sajna az 550 baromi lassu lesz itt

"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
7 Szilard Nagy Team E-Light ISSS 2010-2011,Maserati Quattroporte Practice 4 2:20,005 05-okt.-2012 4:19 DUNight írta:A 2.20 alatt futottak elarulnak, h milyen szarnybeallitast hasznalnak? Nem lesz tul sok idom tesztelni, igy ez az info sokat segitene. Koszi elore is.
8 Szilard Nagy Team Bmw Italia ISSS 2010-2011,Bmw 550 Practice 83 2:20,153 05-okt.-2012 4:07 DU
Amúgy olyasmi mint a jermytó-é
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
-
Szicsó
Night!Köszi a segítséget!Gyorsultam másfél másodpercet. 
Frik a ket ido kozott van 1 tized es 79 kor gyakorlas es setupolas, a bmw setupjaval mentem a Maseratival csak kivancsisagbol par kort, siman 18-as kort lehetne menni vele, az 550ben ennyi a max.