Társalgó
Re: Társalgó
Teljes mértékben támogatom Joke kérését, én is teljesen csatlakozom ehhez a kéréshez!
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!" - Ayrton Senna da Silva
4 Times Hungarian Champion!
2016 Octavia Cup Champion!
Nissan Competition evernally!
http://www.timgabor.hu
4 Times Hungarian Champion!
2016 Octavia Cup Champion!
Nissan Competition evernally!
http://www.timgabor.hu
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Monaco-t azért mertem javasolni, mert a tegnapi tesztelgetés alapján kiderült, hogy nagyon szépen lehet irányítani a kocsikat, igaz eddig csak Monzában próbáltuk Bikával.
Név: Rebók József
Monaco mindenképpen kell. GP79-el is jó verseny volt ott.
Illetve nem tudom, hogy az öszterejcsring melyik pálya, de van egy, ahol a célegyenesben emelkedő van, egy lassú sikán, majd egy elnyújtott balos, utána jobb2, megint hosszú egyenes, majd egy balos, amiben már fékezni kell a jobboshoz, végig hosszú egyenesek vannak benne, marha jó pálya. ETCC-ben is volt, és az első pár kör nagyon élvezetes volt.
Illetve nem tudom, hogy az öszterejcsring melyik pálya, de van egy, ahol a célegyenesben emelkedő van, egy lassú sikán, majd egy elnyújtott balos, utána jobb2, megint hosszú egyenes, majd egy balos, amiben már fékezni kell a jobboshoz, végig hosszú egyenesek vannak benne, marha jó pálya. ETCC-ben is volt, és az első pár kör nagyon élvezetes volt.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Igen, ez az !bardocz írta:Monaco mindenképpen kell. GP79-el is jó verseny volt ott.
Név: Rebók József
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Joke írta:Ha szabad beleszólnom a versenynaptárba, én szeretném, ha az akkori legismertebb és legjobb pályák nem maradnának ki és sorrendben jönnének. A GP79-ben szinte az összes benne van.
Nem tudom hány fordulót tervezel, de ha mondjuk 8-at, akkor: Interlagos, Kyalami, Monaco, Le Castellet, Nürburgring, Österreichring, Monza, Watkins Glen.
Ha 10-et, akkor jöhet még hozzá Benos Aires és Zolder.
Bár Silverstone is meghatározó helyszín volt, de az nem túl jó pálya.
Jelenleg ez a mod hemzseg a buggtól. Próbálok rájönni mi a bibi, de nekem még offline sem működik.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Én benne lennék:D
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Asszem holnap nem indulok...
Elkezdtem gumit melegíteni F2-vel, és egyszercsak eltűnt az FFB egyik irányba, égett szaga volt a kormánynak, és valami kurvára csörög benne. Természetesen faszszopó 3-as imbusszal van összerakva a kormány, így max akkor tudom szerelni, ha holnap veszek valahol (Y) De legalább a kormány nélkül kuka a váltó és a pedálsor is.
Elkezdtem gumit melegíteni F2-vel, és egyszercsak eltűnt az FFB egyik irányba, égett szaga volt a kormánynak, és valami kurvára csörög benne. Természetesen faszszopó 3-as imbusszal van összerakva a kormány, így max akkor tudom szerelni, ha holnap veszek valahol (Y) De legalább a kormány nélkül kuka a váltó és a pedálsor is.
▲
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Báááz. Milyen kormány?
Logi-nak állítólag elég baráti a gari időn túli ügyintézése is.
Logi-nak állítólag elég baráti a gari időn túli ügyintézése is.
The Power of Dreams