INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
Az eredmények majd csak az ovási idő letelte után lesznek elérhetőek.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
A futam jo volt de valamiért 36 mp-ig álltam a boxban igy esélyem sem volt jobb helyen végezni, aki a 3. volt attol bocs hogy harciaskodtam vele és visszavettem a körömet de nem tudtam a saját tempomat menni, biztos volt valami gondja azért volt olyan lassu.
Nem gond, bealtam utanad es megvolt oldva, szerencsere te elorebb altaljeamiro írta:Hát gyerekek köszőnőm a futamot, remekűl éreztem magam és és igazán leizzadtam. A rajt előtt azt mondtam magamnak ha az első 20 ban benne leszek akkor bűszke leszek magamra, hát az vagyok mert a 19. lettem![]()
Az már bebizonyosodott, hogy hibázni itt nem szabad, mert a legkisebb hibánál is minimum 3 emberke megelőz.
A rajtom jol sikerűlt és az első körőkben fel is tudtam kapaszkodni a 22-ről a 13. helyig de vétettem egy apro hibát és máris a 19. voltam. Innen még visszabirtam kapaszkodni, de a szokásos aprobb (vagy nagyobb) hibák miatt mindig vissza is estem.
Elnézést kérnék itt Gazsi Ádám csapattársamtol akivel a komunikácio hiánya miatt nem volt megbeszélve a box taktika és pont egy körben gondoltunk a boxra.
A pályához természetesen én is csak gratulálni tudok, remekűl sikerűlt, és még sok ilyen jó és élvezetes futamot szeretnék
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gazsiadam 2009.11.24. 15:40-kor.
Gyere Skypera ha ráérsz.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Bocs, hogy tegnap nem voltam futamon, csak más elfoglaltságom volt.
Ha szabad, akkor egy szerver replayt kérnék, hogy eltudjam készíteni a videót.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Óvások topicban megtalálod. Előre is köszi!!!!dodiiee írta:Bocs, hogy tegnap nem voltam futamon, csak más elfoglaltságom volt.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Semmi gond. Nem volt vészes. Amikor megelőztelek szépen elengedtél. Azt elkopott a gumim meg állogattam a boxkiállást, ezért kicsit lelassultam. Kicsit próbáltam tartani, de éreztem, hogy nem megy, azt el is engedtelek.vaken írta:A futam jo volt de valamiért 36 mp-ig álltam a boxban igy esélyem sem volt jobb helyen végezni, aki a 3. volt attol bocs hogy harciaskodtam vele és visszavettem a körömet de nem tudtam a saját tempomat menni, biztos volt valami gondja azért volt olyan lassu.
Egy kormányzár miatt kiáltál??? Azért ehhez elég hamar lehet alkalmazkodni. Ez legyen a legnagyobb problémám a versenyen.
Megértem, hogy fontos, de azért az alap-al is lehet menni. Jah és én elfelejtettem átállítani, de amúgy is fölösleges lett volna a szinkronizálás miatt. Az első kanyarkombinációban már éreztem, hogy ez alap és utána már úgy vezettem.
Amúgy a versenyről annyit, hogy nagyon jó kis futam volt. Én a rajtot elég jól elkaptam, feljöttem a 3. helyre és sikerült megtartanom. A végén már necces volt, mert a gumik már elég rosszul tapadtak. Jah és a benzin. Nah ott megilyedtem, mert a boxba is 1 és a célba is 1 literrel értem be! XD
Amúgy hol volt most a többi ember??? Azt hittem, ha már megcsinálta Emerico a nagyobb létszámhoz a helyet, akkor többen leszünk. És sajnos nem. Remélem következőre jönnek a többiek is! Köszönöm a versenyt és grat mindenkinek![/quote]
Igen kiálltam mert először nem hittem el és csak bosszantott a dolog, tudom lehet hozzá alkalmazkodni, de mivel még nem vok pro ezért nekem ez kell, hogy tudjam hozni a versenyen is a jó köridőket... Ez az eset teljesen el is vette a kedvemet az egész futamtól!!! Pedig erre vártam már egy hete, örökké a szerón is lógtam amint lehetőségem volt rá!!! Nem tudom hogy ezt, hogy lehet kiküszöbölni!!!
Amúgy a versenyről annyit, hogy nagyon jó kis futam volt. Én a rajtot elég jól elkaptam, feljöttem a 3. helyre és sikerült megtartanom. A végén már necces volt, mert a gumik már elég rosszul tapadtak. Jah és a benzin. Nah ott megilyedtem, mert a boxba is 1 és a célba is 1 literrel értem be! XD
Amúgy hol volt most a többi ember??? Azt hittem, ha már megcsinálta Emerico a nagyobb létszámhoz a helyet, akkor többen leszünk. És sajnos nem. Remélem következőre jönnek a többiek is! Köszönöm a versenyt és grat mindenkinek![/quote]
Igen kiálltam mert először nem hittem el és csak bosszantott a dolog, tudom lehet hozzá alkalmazkodni, de mivel még nem vok pro ezért nekem ez kell, hogy tudjam hozni a versenyen is a jó köridőket... Ez az eset teljesen el is vette a kedvemet az egész futamtól!!! Pedig erre vártam már egy hete, örökké a szerón is lógtam amint lehetőségem volt rá!!! Nem tudom hogy ezt, hogy lehet kiküszöbölni!!!
Én még mindig amondó vagyok, hogy a boxkijárattal semmi gond nincs!!! Ez vitt a pályába,versenybe jócskán izgalmakat!!! És utóbbi elmaradhatatlanemerico írta:Bizony, sok ilyen bugot generálok még, de tanulok, egyre jobbak lesznek a kivitelezések.jeamiro írta:Egyébbként még annyit a tegnapi pályárol, hogy nekem nagyon tetszett, de 2 hibát találtam bene.
Az első, hogy a boxkijárat nem nagyon tetszett nem lehetett a fal miat kinézni és szinte csak vakon lehetett feljőni a pályara és ott is az ideális ivre. A másik amit észrevettem, hogy az első sikánnál ha bal oldalra ha kiestél akkor nem fogott meg a szalagkorlát és átmentél rajta, vissza már nem tudsz jőnni. Olvastam, hogy mintha ilyen problémája lett volna valakinek, de tudok én én is olyat aki ezért esett ki a futamon.
Még annyi a pályáról, hogy olyan ez mint az első vidid pl. elkészíted és kész... A következő egyre jobb és aztán azt veszed észre, hogy tudsz
Igen kiálltam mert először nem hittem el és csak bosszantott a dolog, tudom lehet hozzá alkalmazkodni, de mivel még nem vok pro ezért nekem ez kell, hogy tudjam hozni a versenyen is a jó köridőket... Ez az eset teljesen el is vette a kedvemet az egész futamtól!!! Pedig erre vártam már egy hete, örökké a szerón is lógtam amint lehetőségem volt rá!!! Nem tudom hogy ezt, hogy lehet kiküszöbölni!!![/quote]BmwTomm írta:Egy kormányzár miatt kiáltál??? Azért ehhez elég hamar lehet alkalmazkodni. Ez legyen a legnagyobb problémám a versenyen.Megértem, hogy fontos, de azért az alap-al is lehet menni. Jah és én elfelejtettem átállítani, de amúgy is fölösleges lett volna a szinkronizálás miatt. Az első kanyarkombinációban már éreztem, hogy ez alap és utána már úgy vezettem.
Amúgy hol volt most a többi ember??? Azt hittem, ha már megcsinálta Emerico a nagyobb létszámhoz a helyet, akkor többen leszünk. És sajnos nem. Remélem következőre jönnek a többiek is! Köszönöm a versenyt és grat mindenkinek!
En pl alap kormanyzarral nem tudnek menni, mert 850 fokkal hasznalom a kormanyt es 14 fokos kormanyzarral lehetetlen fordulni...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."