TCL - Nevezés és társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Re: TCL - Nevezés és társalgó

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.08.01. 22:06

Sajnálom Pali. :( Feke Gabi téged is :( ...pár kör után felérkeztem volna rád. :P ;)
Mivel Lali is kénytelen volt befejezni a futamot :( ,egyedül hoztam valamennyi pontot az Alfának. :D
Jó verseny volt,igaz sokáig egyedül köröztem,aztán megérkezett Joke...nem is bírtam tartani a Sierra-t. :lol:
Pár kör után kiálltak Mugen-nel a boxba,és újra nyakamra érkeztek. :shock:
Sima ügy volt részükről,nem is akartam nagyon védekezni,mert az egyenesben simán elmennek.
Mondjuk Mugen megizzasztott,nem is kicsit! :lol:
Nagyon durva alázással autózott körbe,viszonylag lehetetlen helyen. :shock: Bocsi a pöciért,de eltolta az elejét. :?
27. rajthelyről,a 17. lettem. :D
Grat mindenkinek! ;)
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2011.08.01. 22:12

Az első kanyarban.... folytassam ?
Nem érdemes, úgy is tudjátok.
Név: Rebók József
labi
Név: Labancz Bence
Kormány: Logitech Driving Force GT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: labi » 2011.08.01. 22:14

Valaki futam előtt ajánlotta hogy aki sárga mentesen haza hozza a kocsit annak jár egy csoki, akkor is benyújthatom a csoki igényemet ha csak a hátul sérült, mert egyszer belém jöttek vagy cseszhetem a csokimat?? :D
Labancz Bence
HunGaben
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó

Hozzászólás Szerző: HunGaben » 2011.08.01. 22:15

Pal Kinizsi írta:MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT????????????????????? :evil: :evil: :evil: :( :( :( :cry: :cry: :cry:
Pedig olyan jókat csatáztam, és még az elején voltunk :cry: és az autó egyre jobb lett :? pont ezen a pályán adja meg magát a úpécé, hogy nyalják meg maguknak :| :cry: Végülis egy év alatt először... de pont most?....... :cry:
:shock: :| na jó ennyi volt a skype. Legközelebb jössz te is TS-re. Miért pont a dombról lefele, kanyarban kellett letennie asztalra... Bal első defekt lett az eredménye. 16.-ról álltam ki a boxba. Az utolsótól 40mp-re voltam, de még így is sikerült feljönnöm a 21.helyre. Megint jókat csatáztam, még Rebók Józsit is sikerült pár körön keresztül tartani 8-)
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.08.01. 22:21

Hú Szicsó mikor ott meg akartalak előzni....
Nem számoltam bele, hogy nem a lejtő elején kéne kiránatni mögüled a kocsit, ahol pont a levegőben repül.
Ha jól számoltam 9x korrigáltam bele mire tudtam hogy merre fogok menni. Nem tudom min múlt hogy nem haltunk meg ott mindketten. :D

Utána a kis toszogatás már lófax volt. :lol:

Joke.....az uccsó kanyarod sem volt egy leányálom, nekem már Te voltál a target a végére, muszáj volt megprószálnom. :oops:
The Power of Dreams
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.08.01. 22:24

Mugen írta:Hú Szicsó mikor ott meg akartalak előzni....
Nem számoltam bele, hogy nem a lejtő elején kéne kiránatni mögüled a kocsit, ahol pont a levegőben repül.
Ha jól számoltam 9x korrigáltam bele mire tudtam hogy merre fogok menni. Nem tudom min múlt hogy nem haltunk meg ott mindketten. :D

Joke.....az uccsó kanyarod sem volt egy leányálom, nekem már Te voltál a target a végére, muszáj volt megprószálnom. :oops:
és ez kb mikor volt? :lol:
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.08.01. 22:29

freakyo írta:

és ez kb mikor volt? :lol:
Épp most néztem vissza. :lol: Valahol a verseny 3/4-énél volt. :mrgreen:
Nem semmi risza volt Mugen részéről! :lol:
A tükörből nem is vettem észre semmit ebből. :lol: Elég meredek volt,az tuti. :mrgreen:
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2011.08.01. 22:46

Azzal semmi baj nem volt, szépen megelőztél. Karolon egy kicsit belassultam és mellém értél, de a féktávot én vettem túl hosszúra sajnos. :(
Név: Rebók József
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2011.08.02. 08:35

Nos szeretném felajánlani az elért eredményemet,mind azoknak akik voltok olyan kedvesek,és a futam befejeztével elkezdtek kilépkedni.Baromira nehéz várni még 1-2 percet hogy az utolsó is be tudjon jönni.Olyan jó érzés mikor megakad és faltól falig kell menni.Ha meg anyuci szól hogy fekvés akkor lőd ki a monitort és később kilépsz.Kösz

Bobák ur bocsi hogy meglöktelek.Majd óvjál.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
endre

Hozzászólás Szerző: endre » 2011.08.02. 09:26

Mugen írta:Race
Mikle István óvja Kiss Endrét

CT: 33:19

Endre a sóderből a pályát keresztezve pont elém jön vissza, bele kell satuznom a kigyorsításon hogy elkerüljem az ütközést.
Hát igen nagyon farsul sikerült visszajönni. Meg voltam győződve, hogy kicsi szögben érkezem, ráadásul pont a leg rosszabb ponton, ahová érkeznek az autók. Remélem azért a kormányt nem tépted le. :ugeek:

UI: ha a sárga mentes versenyzésért csoki jár lehetne a hibáért keserűcsokit kérni? Tibt ha szabad kérnem...és töltetlen...
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
Lezárt