Vélemények, társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Re: Vélemények, társalgó

Hozzászólás Szerző: emerico » 2011.02.14. 23:34

a Vectra számomra ma alkalmatlan volt a versenyre, kb 12-13 körig tapadt és a 19-20 körben mindkétszer defektet kaptam. Ezt át kell néznem, nem azért mert Én azzal megyek, hanem mert jópáran mennek Vectrával.

Nekem felejtős volt sajnos ez most nagyon, de azért szépeket csatáztam ismét. Sajnos a második futamon Csöndes Mátét kiraktam mint a pinty. Sorry, óvd meg.
Emerico - Head of SIMCo
endre

Hozzászólás Szerző: endre » 2011.02.14. 23:37

Azt hiszem 2. futam felvezetőn nekicsúsztam Felföldi Zolinak...elnézést...és lehetne olyat kérni még ha bosszantó is az eset, hogy ha csetkuss van tényleg legyen az? Mert momentán ezért néztem be a féktávot, ha kicsit tovább bambulok, simán legyújtottam volna.

Laci kissé mérges voltam, de nincs harag az utolsó körért, már ha te voltál. Már csak azért sem mert nem osztott semmit.
Asssszem.....
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2011.02.15. 00:16

Nekem a mai második futam volt az első, amikor nem raktak ki az első vagy a második körben.
Ezen felbátorodva :D én raktam ki sajnos Kiss Balázst, ez mindenképpen óvást érdemel. Viszont végre tudtam a saját tempómat autózni és rohadt jókat csatáztunk Bikával, Szatóccsal, Mugennel stb.
És végre lett egy dobogós hely !
Név: Rebók József
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2011.02.15. 00:58

Szokásos versenyek 20. hely körüli qual, majd előre jövök 5-6 helyet, aztán kilöknek, utolsónak kecmergek ki a kavicsból. Innen visszajövök 5-6 helyet. Mindegyik BTCC versenyem ilyen sajnos.
Név:Füzy Barna
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2011.02.15. 07:21

Hát ez nem volt semmi.Első verseny rajtnál kiugrok,áthajtásos bünti.Igy hát hátul voltam és ott is végeztem.Második futamon figyeltem,és volt pár csatám is.György Soós-tól bocsi hogy féktávon meglöktelek és kiforogtál.Próbáltalak megvárni hogy vissza engedjelek,de ketten is elmentek mellettem.Látszik hogy nem foglalkoztam pályával,nagyon rossz volt a setem.
De grat mindenkinek
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
GSmith

Hozzászólás Szerző: GSmith » 2011.02.15. 08:10

A második futam előtt, jött a már szokásosnak mondható dolog, mintha megőrült volna a játék, és ezerrel elkezdte váltogatni a pilóták között a "nézetet". Ilyenkor nincs más mint rFactor újraindítás, mert még az sem elég ha ki, meg belépek. Nem igazán voltam vele tisztában, hogy ez azzal jár, hogy az utolsó helyről kell rajtoljak. Ezért zavaromban többszörösen megszegtem a chat-stopot, amiért "várom" méltó büntetésem... :(
Ettől függetlenül nem az esethez kapcsolódva 1-két embert túlságosan agresszívnek/szabálytalannak/elájultnak :mrgreen: érzékeltem. Dehát ez van.
Eddigi leggyengébb futamaim voltak, annak ellenére, hogy a 2. futamon !20! ;) helyet léptem előre.

Egyébként a szokásos magas színvonal mellett, brutál autóversenyzős feeling amit kaptam, megintcsak!
Köszi!
Üdv!
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2011.02.15. 09:14

Ha nem bírjuk a stresszt akkor játszunk inkább offline-ban,az AI-k nem óvnak és mindig ugyan ugy mennek nem védik a pozitciót :D
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.02.15. 09:14

A chatbe még azt írtad, ledobott a szeró, (szintén mindegy lett volna), most meg azt, hogy kiléptél. És ennek ellenére írkálgattál be baromságokat. Picit higgadj le.
The Power of Dreams
Matthew91
Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX

Hozzászólás Szerző: Matthew91 » 2011.02.15. 11:06

emerico írta:a Vectra számomra ma alkalmatlan volt a versenyre, kb 12-13 körig tapadt és a 19-20 körben mindkétszer defektet kaptam. Ezt át kell néznem, nem azért mert Én azzal megyek, hanem mert jópáran mennek Vectrával.

Nekem felejtős volt sajnos ez most nagyon, de azért szépeket csatáztam ismét. Sajnos a második futamon Csöndes Mátét kiraktam mint a pinty. Sorry, óvd meg.
Megóvnám, ha továbbmentél volna, de mivel bevártál, szerintem felesleges. Ezáltal az utolsó 9-10 körben baromi jót versenyeztünk, az meg, hogy most 21., vagy 23. leszek, nekem nem sokat számít.
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.02.15. 17:36

1. futam olyan volt,mint amire számítottam...Önhibámon kívül nem értem el egy normális helyezést. :?
Óvás megy...
A többiről nem is beszélve,amikor a kanyar bejárati íve előtt rám húznak,amikor Én vagyok előnyösebb helyzetben...pozíciót nem vesztettem vele egyszer sem,csak időt... :?
Azt hiszem 21. hely lett a vége...

2.futam...ajjaj! :mrgreen:
Igazán a verseny második fele volt izgalmas számomra,amikor Feke Gabival összekerültem. :D
A körök első harmadában sikerült felzárkóznom rá,de nem voltam annyival gyorsabb,hogy megelőzzem.Erőszakoskodni meg nem akartam...nincs értelme! :)
Jó voltál Gabi...grat! ;)
16.-nak értem célba... :)
A vicc az,hogy kiléptem a boxba,és ki is dobott a szerver! :lol:
Lezárt