GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2010.05.19. 15:39

Az e-mail a levél, pü v. pm (private message v. personal message, mikor minek mondják) az üzenet. :ugeek: :lol:
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Lali

Hozzászólás Szerző: Lali » 2010.05.19. 19:31

emerico írta:A baj nem a tempóval van. Egy körre mindenki befér a 107%-ba is. Itt azzal van gond, ha valaki nem tudja, hogy kell jó ütemben elengedni a gyorsabbat, és emiatt tovább lassúl , a végén pedig már ide oda kovájog.

Engem a mezőny 4x kőrözött le, nem hiszem hogy bárkinek gondot okoztam volna.
Tudom Emberek hogy velem van a baj . És szeretném ha tudnátok hogy nagyon is tisztában vagyok a szabályokkal. És a 110% pont én javasoltam mivel más játéknál működik ,de igaz hogy itt mindenki aki elég időt tud a gyakra fordítani képes lehet rá gond nélkül. A kóválygás és a kiszámíthatatlanság pedig a ritmustalan körözgetésből fakad. Leköröznek lassulsz ,ezért még többen leköröznek de most rosszkor érnek utol lassulsz, hideg a gumi lefutsz a pályáról jönnél vissza de megint csak útban vagy. Ez nekem se jó de úgy vezetni hogy állandóan azt nézd hogy most jobbra húzódok de lehet hogy 1 mp múlva már balra kéne mert többen jönnek és ezt tükörből na ez nagyon nehéz és nem is élvezetes. A futam után olyan gyomoridegem volt hogy megint elkúrtam a többiek versenyét hogy kicsit nyers voltam mikor reagáltam Mugen írására. Ezért bocsánatot kérek.
És Fitti amennyiben a 34 induló közül tízen azt mondják ,hogy nem indulhatok akkor természetesen elfogadom a döntést és többé nem indulok Simcos futamon. Köszönöm.
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2010.05.19. 23:08

Szatocs írta:Az e-mail a levél, pü v. pm (private message v. personal message, mikor minek mondják) az üzenet. :ugeek: :lol:
nekem ez egyre megy és ? :D aza lényeg hogy üzit kapsz
__
LALINAK: annyi dicséret jár is neki mert nem lép ki rögtön amikor neki kenődik a falnak, hanem végig megy, és egy jó tanács lali, ha keveset tudsz gyakorolni a pályán csináld azt, hogy tesztelsz botok ellen (kb azonos szintü százalékban az erősség amilyen kört futsz, vagy mondjuk ha nem akarsz ki-be lépkedni rá rakod mondjuk 80%ra [hasamra ütöttem, valójában nem ütöttem a hasamra mert lehet fájna :D] lényeg az, hogy botokat berakod egy párat. kimegy a boxbol és követed. A féktávokat, kanyart, pályát könnyebb így tanulni az biztos mint egyedül keresni az ívet, az ismeretlen pályán. Ez egy jó tanács és lehet még csak nem is kell bóklásznod a pályán amikor éles versenyben van. kb 5 kör és ismered is a pályát. A beállítás meg a pályára érzés, meg az elengedés már más tészta.

u.i: jah és ha látod hogy többen jönnek akkor !ne váltsál hirtelen irányt!, mert akkor lehet beléd szálnak és az egyik versenyzőnek sem tesz jót!!
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2010.05.20. 10:56

freakyo írta:
Szatocs írta:Az e-mail a levél, pü v. pm (private message v. personal message, mikor minek mondják) az üzenet. :ugeek: :lol:
nekem ez egyre megy és ? :D aza lényeg hogy üzit kapsz
__
LALINAK: annyi dicséret jár is neki mert nem lép ki rögtön amikor neki kenődik a falnak, hanem végig megy, és egy jó tanács lali, ha keveset tudsz gyakorolni a pályán csináld azt, hogy tesztelsz botok ellen (kb azonos szintü százalékban az erősség amilyen kört futsz, vagy mondjuk ha nem akarsz ki-be lépkedni rá rakod mondjuk 80%ra [hasamra ütöttem, valójában nem ütöttem a hasamra mert lehet fájna :D] lényeg az, hogy botokat berakod egy párat. kimegy a boxbol és követed. A féktávokat, kanyart, pályát könnyebb így tanulni az biztos mint egyedül keresni az ívet, az ismeretlen pályán. Ez egy jó tanács és lehet még csak nem is kell bóklásznod a pályán amikor éles versenyben van. kb 5 kör és ismered is a pályát. A beállítás meg a pályára érzés, meg az elengedés már más tészta.

u.i: jah és ha látod hogy többen jönnek akkor !ne váltsál hirtelen irányt!, mert akkor lehet beléd szálnak és az egyik versenyzőnek sem tesz jót!!
En azt javaslom, h ullj be gyors versenyzok melle az autoban es elemezd, h mit csinalnak, majd te is probalj hasonloan vezetni! Nekem az elejen ez sokat segitett gyorsulni!

Az elengedesnel meg csatlakozom az elottem szolohoz, h barmit csinalj, csak hirtelen ne valts iranyt, mert abbol vannak a gondok. Ha kicsit visszaveszel a tempobol a lekorozendo ugyis megeloz, de ha iranytvaltasz, akkor eselyes, h crash lesz a vege....

UI: Es ne add fel, gyere versenyezni, csak probalj eleget keszulni es probalj meg egy kicsit gyorsulni! Viszont ha nem volt idod gyakorolni, akkor inkabb hagyd ki a versenyt es keszulj a kovetkezore!
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.05.20. 11:19

Az utolsó futamra vonatkozó döntés. Aki Ford GT-vel volt, és a hiba miatt váltani kellett, annak nincs pontlevonása, de az autó javítva lesz, így legközelebb már azt kell használni. Ha mégis váltani akar, akkor onnantól már csak pontlevonással lehet.
Emerico - Head of SIMCo
lordtom

Hozzászólás Szerző: lordtom » 2010.05.20. 13:17

Az autók háta nagyon kitörik. Nagyon apró dolog még, de a Ford GT Dog Racing, az Marc VDS Racing. Meg Audi R8 modellt lehet konverálni GTR2-ből.
Black Tide
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.05.20. 13:30

lordtom írta:Az autók háta nagyon kitörik. Nagyon apró dolog még, de a Ford GT Dog Racing, az Marc VDS Racing. Meg Audi R8 modellt lehet konverálni GTR2-ből.

Hm?
Emerico - Head of SIMCo
lordtom

Hozzászólás Szerző: lordtom » 2010.05.20. 13:36

emerico írta:
lordtom írta:Az autók háta nagyon kitörik. Nagyon apró dolog még, de a Ford GT Dog Racing, az Marc VDS Racing. Meg Audi R8 modellt lehet konverálni GTR2-ből.

Hm?
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy az autók háta állandóan kitörik, és hogy ez mindenkinél így van?
Black Tide
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.05.20. 13:57

Hm, ha ilyen problémád van, nem biztos hogy ezzel a moddal kéne foglalkoznod, ez nem kezdőknek való. Nem sértésnek szánom!!
Emerico - Head of SIMCo
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.05.20. 14:07

lordtom írta:
emerico írta:

Hm?
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy az autók háta állandóan kitörik, és hogy ez mindenkinél így van?
Mindenkinél így van. Ha féktávon törik ki, akkor fékerőeloszlást állítsd előre (6x:3y), illetve fékezz finomabban, kigyorsításon meg finoman gyorsíts ki. Fokozatosan nyomd a gázpedált, ne pedig egyből padlót. :)
Lezárt