GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
Az e-mail a levél, pü v. pm (private message v. personal message, mikor minek mondják) az üzenet.

Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
-
Lali
Tudom Emberek hogy velem van a baj . És szeretném ha tudnátok hogy nagyon is tisztában vagyok a szabályokkal. És a 110% pont én javasoltam mivel más játéknál működik ,de igaz hogy itt mindenki aki elég időt tud a gyakra fordítani képes lehet rá gond nélkül. A kóválygás és a kiszámíthatatlanság pedig a ritmustalan körözgetésből fakad. Leköröznek lassulsz ,ezért még többen leköröznek de most rosszkor érnek utol lassulsz, hideg a gumi lefutsz a pályáról jönnél vissza de megint csak útban vagy. Ez nekem se jó de úgy vezetni hogy állandóan azt nézd hogy most jobbra húzódok de lehet hogy 1 mp múlva már balra kéne mert többen jönnek és ezt tükörből na ez nagyon nehéz és nem is élvezetes. A futam után olyan gyomoridegem volt hogy megint elkúrtam a többiek versenyét hogy kicsit nyers voltam mikor reagáltam Mugen írására. Ezért bocsánatot kérek.emerico írta:A baj nem a tempóval van. Egy körre mindenki befér a 107%-ba is. Itt azzal van gond, ha valaki nem tudja, hogy kell jó ütemben elengedni a gyorsabbat, és emiatt tovább lassúl , a végén pedig már ide oda kovájog.
Engem a mezőny 4x kőrözött le, nem hiszem hogy bárkinek gondot okoztam volna.
És Fitti amennyiben a 34 induló közül tízen azt mondják ,hogy nem indulhatok akkor természetesen elfogadom a döntést és többé nem indulok Simcos futamon. Köszönöm.
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
nekem ez egyre megy és ?Szatocs írta:Az e-mail a levél, pü v. pm (private message v. personal message, mikor minek mondják) az üzenet.![]()
__
LALINAK: annyi dicséret jár is neki mert nem lép ki rögtön amikor neki kenődik a falnak, hanem végig megy, és egy jó tanács lali, ha keveset tudsz gyakorolni a pályán csináld azt, hogy tesztelsz botok ellen (kb azonos szintü százalékban az erősség amilyen kört futsz, vagy mondjuk ha nem akarsz ki-be lépkedni rá rakod mondjuk 80%ra [hasamra ütöttem, valójában nem ütöttem a hasamra mert lehet fájna
u.i: jah és ha látod hogy többen jönnek akkor !ne váltsál hirtelen irányt!, mert akkor lehet beléd szálnak és az egyik versenyzőnek sem tesz jót!!
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
En azt javaslom, h ullj be gyors versenyzok melle az autoban es elemezd, h mit csinalnak, majd te is probalj hasonloan vezetni! Nekem az elejen ez sokat segitett gyorsulni!freakyo írta:nekem ez egyre megy és ?Szatocs írta:Az e-mail a levél, pü v. pm (private message v. personal message, mikor minek mondják) az üzenet.![]()
aza lényeg hogy üzit kapsz
__
LALINAK: annyi dicséret jár is neki mert nem lép ki rögtön amikor neki kenődik a falnak, hanem végig megy, és egy jó tanács lali, ha keveset tudsz gyakorolni a pályán csináld azt, hogy tesztelsz botok ellen (kb azonos szintü százalékban az erősség amilyen kört futsz, vagy mondjuk ha nem akarsz ki-be lépkedni rá rakod mondjuk 80%ra [hasamra ütöttem, valójában nem ütöttem a hasamra mert lehet fájna] lényeg az, hogy botokat berakod egy párat. kimegy a boxbol és követed. A féktávokat, kanyart, pályát könnyebb így tanulni az biztos mint egyedül keresni az ívet, az ismeretlen pályán. Ez egy jó tanács és lehet még csak nem is kell bóklásznod a pályán amikor éles versenyben van. kb 5 kör és ismered is a pályát. A beállítás meg a pályára érzés, meg az elengedés már más tészta.
u.i: jah és ha látod hogy többen jönnek akkor !ne váltsál hirtelen irányt!, mert akkor lehet beléd szálnak és az egyik versenyzőnek sem tesz jót!!
Az elengedesnel meg csatlakozom az elottem szolohoz, h barmit csinalj, csak hirtelen ne valts iranyt, mert abbol vannak a gondok. Ha kicsit visszaveszel a tempobol a lekorozendo ugyis megeloz, de ha iranytvaltasz, akkor eselyes, h crash lesz a vege....
UI: Es ne add fel, gyere versenyezni, csak probalj eleget keszulni es probalj meg egy kicsit gyorsulni! Viszont ha nem volt idod gyakorolni, akkor inkabb hagyd ki a versenyt es keszulj a kovetkezore!
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Az utolsó futamra vonatkozó döntés. Aki Ford GT-vel volt, és a hiba miatt váltani kellett, annak nincs pontlevonása, de az autó javítva lesz, így legközelebb már azt kell használni. Ha mégis váltani akar, akkor onnantól már csak pontlevonással lehet.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Az autók háta nagyon kitörik. Nagyon apró dolog még, de a Ford GT Dog Racing, az Marc VDS Racing. Meg Audi R8 modellt lehet konverálni GTR2-ből.
Black Tide
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
lordtom írta:Az autók háta nagyon kitörik. Nagyon apró dolog még, de a Ford GT Dog Racing, az Marc VDS Racing. Meg Audi R8 modellt lehet konverálni GTR2-ből.
Hm?
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy az autók háta állandóan kitörik, és hogy ez mindenkinél így van?emerico írta:lordtom írta:Az autók háta nagyon kitörik. Nagyon apró dolog még, de a Ford GT Dog Racing, az Marc VDS Racing. Meg Audi R8 modellt lehet konverálni GTR2-ből.
Hm?
Black Tide
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Hm, ha ilyen problémád van, nem biztos hogy ezzel a moddal kéne foglalkoznod, ez nem kezdőknek való. Nem sértésnek szánom!!
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
Adam Jonas
Mindenkinél így van. Ha féktávon törik ki, akkor fékerőeloszlást állítsd előre (6x:3y), illetve fékezz finomabban, kigyorsításon meg finoman gyorsíts ki. Fokozatosan nyomd a gázpedált, ne pedig egyből padlót.lordtom írta:Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy az autók háta állandóan kitörik, és hogy ez mindenkinél így van?emerico írta:lordtom írta:Az autók háta nagyon kitörik. Nagyon apró dolog még, de a Ford GT Dog Racing, az Marc VDS Racing. Meg Audi R8 modellt lehet konverálni GTR2-ből.
Hm?