Általános Társalgó
Re: Általános Társalgó
Sajnos nekem sem

Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Nekem van s2-es licencem, csak már nem nagyon emlékszek a jelszavamra, ha kitalálom és rájövök, és ha abban az időben a számítógép elé tudok ülni, akkor mindenképpen ott leszek a futamon, és nem az elért eredményem fog számítani, csupán a megemlékezés miatt lerónám a tiszteletem.
- Clayman
- Név: Gergely Maros
- Kormány: Thrustmaster TMX Pro
Emerico, küldd el légyszíves az msn-ed pm-ben!
Köszi
Köszi
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
- Clayman
- Név: Gergely Maros
- Kormány: Thrustmaster TMX Pro
Köszi, akkor jó cím volt felvéve msn-en. Fel vagy véve, írtam is Neked de mindig offline-nak jelez az msn.
Esetleg vegyél fel te is, hátha attól jobb lesz valamivel (marosgergely@citromail.hu).
Esetleg vegyél fel te is, hátha attól jobb lesz valamivel (marosgergely@citromail.hu).
Understeer is when you hit the wall at the front,
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz...........Boldog Szülinapot Batihu!

- pumba
- Név: Veréczi Dániel
- Kormány: Logitech DFGT
Sziasztok multkor böngésztem az rfcentral és megtaláltam a simco derby chellenge modot és gondoltam miért nem mehetnénk vele fun racet??????
A győzelem attól függ, hogy ki ér be először az utolsó körben, nem attól, ki vezet az elsőben!