Általános Társalgó
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Re: Általános Társalgó
Szerintem ennyit semelyik gyártó nem variál, hogy a JDM az DW, a többi meg McP.
Eléggé bele kell ahhoz nyúlni az alvázba.
Eléggé bele kell ahhoz nyúlni az alvázba.
The Power of Dreams
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Na felkutattam, a sedan R is csak hátul DW-s. Elöl csak annyi a változás, hogy LSD-t kapott.
http://www.fd2.org/fd2-honda-civic-type-r-specs/
http://www.fd2.org/fd2-honda-civic-type-r-specs/
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
-
Adam Jonas
Valaki nem tud adni egy weboldalt, ahol nagyon részletesen be van mutatva egy autó modellezése 3D Studio Max-ban? 
Nem szeretnélek megbántani, de ezt emberek évekig tanulják.
Ha nagyon kiváncsi vagy rá keres olyan dolgokat, hogy 3ds max tutorial. A google fog adni egy párat.
Meg olyat, hogy blue print.
Ha nagyon kiváncsi vagy rá keres olyan dolgokat, hogy 3ds max tutorial. A google fog adni egy párat.
Meg olyat, hogy blue print.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
- Clayman
- Név: Gergely Maros
- Kormány: Thrustmaster TMX Pro
Nekem van egy rakat "legális" anyagom hozzá... Tényleg nem fél perc és nem egyszerű, de ha van hozzá türelme és érzéke az embernek akkor egész elfogadható idő alatt meg lehet csinálni dolgokat... de egy élet is kevés hozzá...
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
-
Adam Jonas
Persze, tudom, hogy nem könnyű (mai nap sikeresen rá is jöttem
), YouTube-on találtam néhány vidit, de nekem egyelőre azok nem elég részletesek. 
2 évvel ezelőtt kb. leszedtem egyszer torrentről egy tutorialt, melyben egy F430 modellezése volt a téma, szinte gombnyomásról gombnyomásra. Valahova kiírtam, csak most meg persze, miért is találnám meg, hova raktam a lemezt.

2 évvel ezelőtt kb. leszedtem egyszer torrentről egy tutorialt, melyben egy F430 modellezése volt a téma, szinte gombnyomásról gombnyomásra. Valahova kiírtam, csak most meg persze, miért is találnám meg, hova raktam a lemezt.
Nálunk a suliban indul rá tanfojam
Gondolkoztam rajta sokáig, de 600 ezerbe kerűl nekem aki oda járt... Ha jelentkezel kapok utánad 10% kedvezményt és már csak 9 embert kell beszerveznem és az enyém ingyen van

Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
- Clayman
Én most megyek egy tanfolyamra ami max-es 3d. 10 hétvége lesz 9-17-ig és még a péntekek is jók lesznek így mert 17-21-ig ott leszek... Elvileg. A bajnokságok meg... Ez cinkes nagyon.
... és van egy olyan érzésem, hogy nem éri majd meg a belefektetett időt
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Clayman írta:Én most megyek egy tanfolyamra ami max-es 3d. 10 hétvége lesz 9-17-ig és még a péntekek is jók lesznek így mert 17-21-ig ott leszek... Elvileg. A bajnokságok meg... Ez cinkes nagyon.
Én már most borítékolom neked. Csak és kizárólag az a tudás maradandó, amit saját magad szerzel meg, rájössz, stb. Én mindenkinek ezt javaslom. Tutorial-ok nézegetése, próbálgatása.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Clayman
Igen tudom, én is teljesen így gondolom de a cég megnyert valami pályázatot ezzel kapcsolatban és ingyen van. Háta lesz valami haszna is...emerico írta:Clayman írta:Én most megyek egy tanfolyamra ami max-es 3d. 10 hétvége lesz 9-17-ig és még a péntekek is jók lesznek így mert 17-21-ig ott leszek... Elvileg. A bajnokságok meg... Ez cinkes nagyon.
Én már most borítékolom neked. Csak és kizárólag az a tudás maradandó, amit saját magad szerzel meg, rájössz, stb. Én mindenkinek ezt javaslom. Tutorial-ok nézegetése, próbálgatása.