Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: Társalgó
Gratulálok Tomievo-nak a bajnoki címhez, Ferinek pedig a végigküzdéshez.
Futam rohadt jó volt, olyan 10-11 körig tudtam tartani Cselt és Mugen tempóját nagyon élveztem, aztán 1 hiba, aztán mégegy, deffekt... ennyi
Futam rohadt jó volt, olyan 10-11 körig tudtam tartani Cselt és Mugen tempóját nagyon élveztem, aztán 1 hiba, aztán mégegy, deffekt... ennyi
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Szeretnék én is gratulálni a bajnokság dobogosainak és mindazoknak akik végigtolták ezt a remek bajnokságot.
Természetesen nagyon fog hiányozni, de remélem a 1975-is legalább ilyen sikeres és élvezetes lesz, hogy a versenyek ferségéről már ne is beszéljek.
Köszőnőm fiuk:)
Természetesen nagyon fog hiányozni, de remélem a 1975-is legalább ilyen sikeres és élvezetes lesz, hogy a versenyek ferségéről már ne is beszéljek.
Köszőnőm fiuk:)
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Igen, baromi jó volt a mod és elképesztő, hogy annyit sem koccoltunk mint egy F1 futamon.
Pedig itt aztán nagyon belefért volna a krasserkodás.
Emerico is csak a billentyűzetet meg a tárhelyet koptatta az óvás topicokkal.
Pedig itt aztán nagyon belefért volna a krasserkodás.
Emerico is csak a billentyűzetet meg a tárhelyet koptatta az óvás topicokkal.
The Power of Dreams
Gratulálok én is mindenkinek srácok. Sajnos nem minden versenyen tudtam felvenni Feri tempóját, de azért volt pár szuper küzdelem köztünk és pár versenyen másokkal is. Öröm olyanokkal versenyezni, aki ilyen fair módon viszonyulnak a másikhoz és elképesztő, hogy nem igazán volt balhé, annak ellenére, hogy a kocsikat nem a legkönnyebb vezetni. Tulajdonképpen még egy könnyű modnál is sokszor előfordulnak az akaraton kívüli karambolok(főleg a beszűkült látótér és a figyelmetlenség, óvatlanság miatt), de itt azt hiszem még ebből is kevés volt. Ettől függetlenül, akivel szemben vétettem volna és nem kértem elnézést, ezúton szeretném megtenni.
Amennyiben a végeredmény hivatalossá válik, kérlek Emerico írd ki a főoldalra, hogy JuanG-nek ajánlanám a bajnokság első helyét. Sokszor versenyeztünk egymás ellen, egyszer személyesen is találkoztunk és remek embernek ismertem meg, szeretném, ha valaki olvassa a hírt, még egyszer emlékezne rá.
Amennyiben a végeredmény hivatalossá válik, kérlek Emerico írd ki a főoldalra, hogy JuanG-nek ajánlanám a bajnokság első helyét. Sokszor versenyeztünk egymás ellen, egyszer személyesen is találkoztunk és remek embernek ismertem meg, szeretném, ha valaki olvassa a hírt, még egyszer emlékezne rá.
Németh Tamás - Tomievo
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Na ezt a setupot most jól benéztem, túl hosszú volt a váltóáttétem, így csak az egyenesben buktam kb fél mpt.
Viszont még így is nagyon jót küzdöttünk Mugennel, akire a kanyargósabb részeken ráestem, megelőztem, ő viszont az egyenesben simán otthagyott. Ezt párszor eljátszottuk és jól is ment az egész dolog, aztán egyszer rontottam és megforogtam, onnantól kezdve már csak végigautókáztam, bár azért nyomtam neki ahogy csak bírtam, de ez most kevés volt.
Összességében szerintem nagyon jó kis bajnokság volt ez, úgy mint a GP79. Az viszont kár, hogy ilyen kevesen maradtunk a végére, szerintem többet érdemelt volna ez a mod. Én már várom a 75ös F1-et, az is jónak ígérkezik
Tomievonak, pedig szeretnék gratulálni a győzelemhez, nagyon megérdemelte, mindig nagyon gyors volt

Viszont még így is nagyon jót küzdöttünk Mugennel, akire a kanyargósabb részeken ráestem, megelőztem, ő viszont az egyenesben simán otthagyott. Ezt párszor eljátszottuk és jól is ment az egész dolog, aztán egyszer rontottam és megforogtam, onnantól kezdve már csak végigautókáztam, bár azért nyomtam neki ahogy csak bírtam, de ez most kevés volt.
Összességében szerintem nagyon jó kis bajnokság volt ez, úgy mint a GP79. Az viszont kár, hogy ilyen kevesen maradtunk a végére, szerintem többet érdemelt volna ez a mod. Én már várom a 75ös F1-et, az is jónak ígérkezik
Tomievonak, pedig szeretnék gratulálni a győzelemhez, nagyon megérdemelte, mindig nagyon gyors volt
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
KiraktamMugen írta:Kapunk hivatalos végeredményt?
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Gratulálok mindenkinek!!
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo