Ki tudja, hogy a két verseny miatt hogyan lesz a pontszámítás?
Z.
Szerintem ez sem egyenlő, mert az egyik szerveren 20-an gyúrtuk egymást, a másikon meg 14-en kűzdöttek. Lehet, hogy a teljes futam idő ott kevesebb volt. Átlagban gyorsabb körök ha kevesebb a versenyző. De ez sem állja meg a helyét, ha a képességek tekintetében nézem a dolgot. Nehéz ügy, kíváncsi vagyok mi lesz a döntés.Petya írta:Gondolom az összes idő egybe lesz vegyítve...és így kijön ki hányadik...vagy lehet rosszul gondolom
Nem kell annyit várnod, most vasárnap Jerez!Adam Jonas írta:
Remélem, hogy 2 hét múlva nem fogom halálra unni magam, különben hozok magammal a futam idejére valami könyvet vagy újságot.![]()
Arra sajna nem fogok tudni jönni.Demes írta:Nem kell annyit várnod, most vasárnap Jerez!Adam Jonas írta:
Remélem, hogy 2 hét múlva nem fogom halálra unni magam, különben hozok magammal a futam idejére valami könyvet vagy újságot.![]()
Sok rossz megoldás közül szerintem ez a legjobb.Zero. írta:Szerintem ez sem egyenlő, mert az egyik szerveren 20-an gyúrtuk egymást, a másikon meg 14-en kűzdöttek. Lehet, hogy a teljes futam idő ott kevesebb volt. Átlagban gyorsabb körök ha kevesebb a versenyző. De ez sem állja meg a helyét, ha a képességek tekintetében nézem a dolgot. Nehéz ügy, kíváncsi vagyok mi lesz a döntés.Petya írta:Gondolom az összes idő egybe lesz vegyítve...és így kijön ki hányadik...vagy lehet rosszul gondolom
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég