mindkét futamon számít, a két jobbik pilóta. nem tudok mást kitalálni.jeamiro írta:Emerico egy buta kérdés csak, hogy ne unatkozhogy lesz a csapatértékelés?
![]()
GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Először is,szeretnék gratulálni a győzteseknek!
Az időmérőn mutatott teljesítményen katasztrófális volt,közelébe nem mentem annak az időnek amit teszten futottam,persze ez az én hibám,mmert nagyon keveset gyakoroltam.
Versenyem ,nem mondanám,hogy csatával teli lett volna,de a technikával(F430) kellett küzdeni rendesen.Olyan szinten volt rosszul beállítva a kocsi,hogy ettől rosszabbul már nem is lehetett volna.Végig hidegek voltak a gumik,muszály volt driftelni ,hogy legalább 85 fokos legyen hátul(90 a jó),és amikor elkoptak,akkor ment a drift ész nélkül,ha akartam ha nem.
.Az időmérőn emerico megelőzött az uccsó pillanatban(2 tizeddel ment jobbat),és arra számítottam,hogy majd vele fogok barátkozni a pályán,de ez sem így történt.
Az biztos, kemény lesz a 144 perces verseny ha megint jól állítom be a kocsit.
Az időmérőn mutatott teljesítményen katasztrófális volt,közelébe nem mentem annak az időnek amit teszten futottam,persze ez az én hibám,mmert nagyon keveset gyakoroltam.
Versenyem ,nem mondanám,hogy csatával teli lett volna,de a technikával(F430) kellett küzdeni rendesen.Olyan szinten volt rosszul beállítva a kocsi,hogy ettől rosszabbul már nem is lehetett volna.Végig hidegek voltak a gumik,muszály volt driftelni ,hogy legalább 85 fokos legyen hátul(90 a jó),és amikor elkoptak,akkor ment a drift ész nélkül,ha akartam ha nem.
Az biztos, kemény lesz a 144 perces verseny ha megint jól állítom be a kocsit.
Mihálovics Tamásra nem találok szavakat!
Amit ö ott csinált.................
Ha lesz óvás biztos óvok ellene!
Amit ö ott csinált.................
Ha lesz óvás biztos óvok ellene!
Asszem helyesbítenem kell a Jerezi pálya k.rva jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem a pálya javítás a világítást is jelenti...
Remélem a pálya javítás a világítást is jelenti...
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Ha az a Jerez amin az AE86 funrace is volt, akkor oda én kiadnék egy sóderágy peccset is mert sokak versenyét elronthatja anélkül.
The Power of Dreams
Igen én tegnap kiprobáltam a pályát , pont az toyotást, a soderágy nem egyszerű, bár egy fokkal jóbb mint a funon volt, de itt is kinkeserv a kijővetel belőle. Minden esetre ugy gondolom nagy derbi lesz.Mugen írta:Ha az a Jerez amin az AE86 funrace is volt, akkor oda én kiadnék egy sóderágy peccset is mert sokak versenyét elronthatja anélkül.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Alapvetoen elveztem a tegnapi versenyt! Az idomeron sok lassu vagy felvezeton levo pilota akadalyozta a gyors koron levoket, Pl Vrag Martin a furol pont elem jott vissza, igy eldobtam egy 0,5 mp-cel jobb koromet
Es ez nem az elso eset es egyre jobban zavar...
A verseny azzal kezdodott, h Batihu (Balabas Tihamer) kiforgatta a fel mezonyt es sikerul az elso felfuggesztesemet is atallitania, aminek kovetkezteben az amugy is instabil Viper meg instabilabb lett. Utana voltak kissebb csatak, de leginkabb az autoval kellett kuzdeni, ami annyira nem sikerult jol, mert ketszer is ki kellett menjek javitani a boxba... Ez a Viper ilyen forman versenyzesre alkalmatlan... sajnos, pedig nagyon jo kis gep:)
A verseny azzal kezdodott, h Batihu (Balabas Tihamer) kiforgatta a fel mezonyt es sikerul az elso felfuggesztesemet is atallitania, aminek kovetkezteben az amugy is instabil Viper meg instabilabb lett. Utana voltak kissebb csatak, de leginkabb az autoval kellett kuzdeni, ami annyira nem sikerult jol, mert ketszer is ki kellett menjek javitani a boxba... Ez a Viper ilyen forman versenyzesre alkalmatlan... sajnos, pedig nagyon jo kis gep:)
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Direkt kikapcsoltam én is a füst effektet, hogy hamarabb tudjak reagálni ha van valami előttem, de így sem sikerült a jávorszarvas-teszt a Viperrel ott a célegyenesben.
Night! Neked meddig tartott a boxban a kalapálás? Nekem 27 sec volt, de Repair all-on volt. Ha csak Repair body van beállítva, akkor javítanak futóművet?
Az elején sem sokon múlt, hogy én krassoljalak ki mikor pattantam vissza a falról.
Night! Neked meddig tartott a boxban a kalapálás? Nekem 27 sec volt, de Repair all-on volt. Ha csak Repair body van beállítva, akkor javítanak futóművet?
Az elején sem sokon múlt, hogy én krassoljalak ki mikor pattantam vissza a falról.
The Power of Dreams
-
batihu
Szeretnék elnézést kérni mindenkitől az első kanyar miatt, sajnos a legrosszabb döntést hoztam...
Jogos az óvás, megérdemlem a büntetést!
A qualin sem sikerült a legjobb időt hozni, sajnos elmaradtam a korábban futott időeredményektől! Aztán pedig az első kanyar...Az egész versenyem egy kalap sz.r volt, megsérült a futóművem, próbáltam stabilan menni, de a 20. körtől elfogytak a gumijaim. Night és Mugen előttem voltak, nem tudtam hozni semmit rajtuk, aztán valami történt a célegyenesben ...Utolért Fábiánfy J. és kis csata után meg is előzött, aztán egy lekörözésnél valami miatt mögém került, de újból vissza tudott jönni. Ha van még két kör akkor Soós Gy. is megelőzött volna! Volt egy-két jó csatám, de az első kanyarral elrontottam a saját versenyemet is, hiába értem elég jó helyen célba( Azt se tudom, hanyadik lettem)
nem élveztem a versenyt mert elcsesztem mások versenyét!
Bocs!
A lekörözötteknél volt egy-két rossz húzás, főleg Görömbei Lajos részéről, jó lenne ha erre figyelnénk! 
nem élveztem a versenyt mert elcsesztem mások versenyét!
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Nekem az elso 14 mp volt gumicserevel egyutt, a masadik 27 korul.Mugen írta:Direkt kikapcsoltam én is a füst effektet, hogy hamarabb tudjak reagálni ha van valami előttem, de így sem sikerült a jávorszarvas-teszt a Viperrel ott a célegyenesben.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."