GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
Enyém bírja a hőt. 1x nem tettem vissza az áramot a vetijére, 1 óra 3D max után nekiálltam rF-ozni és akkor állt le. 
The Power of Dreams
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
- Mugen
- 2024 licenszes
- Kapcsolat:
Enyém már gyárilag emelt órajeles, azért SSC, meg sem próbálom tuningolni inkább.
Széjjel OFFolunk itt mindent, ki fogunk kapni.
The Power of Dreams
Mondjuk játékra mindig felhuzom 75%-ra a hűtését. De alapon is csak 50 fokig megy az rf alatt és akkor még halk is 
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Mugen írta:Enyém már gyárilag emelt órajeles, azért SSC, meg sem próbálom tuningolni inkább.
-
Adam Jonas
Az szép, arra lehet nem ártana venni egy hűtőventit. Nekem a Radeon HD 4850-esem úgy megy alapjáraton 34-38 fok között, hogy kicsi házam van (tehát nem szellőzik annyira jól), 2 ventivel próbálom átfúvatni, ja és a gép hátulja és a fal között kb. 5 cm ha van.Mugen írta:Mondjuk a GPU observer az is írja.
Nekem 48 fok így alapon, rF alatt eddig 68 fok volt a max.
GTA IV alatt 90-et is elérte.
Jó nektek... az én 5770-esem most, amikor már 1 órája netezek 42 fokos... rf-ben 70ig megy fel max, GTA IV-ből miután kiszálltam akkor volt 72 fokos. A hűtőt pedig auto-n használom 
Micó
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
A Gilett-nek is sz@r a lámpája ! Akinek ilyen problémája van egyszerűen írja át egy másik kocsiét, úgy ahogy Mugen korábban írta.Mugen írta:Amúgy átírt gen file-lal fel tudtam menni a szeróra hibaüzi nélkül, szóval lehet nem kell peccs, csak mi viper-esek átírjuk és annyi. Vagy nem tom.
Én már a Lienz-i endurancera is így csiholtam némi fényt a Sierrára.
Név: Rebók József
- Mugen
- 2024 licenszes
- Kapcsolat:
Gyárilag így nézett ki a 8800GT-m.Adam Jonas írta:Az szép, arra lehet nem ártana venni egy hűtőventit. Nekem a Radeon HD 4850-esem úgy megy alapjáraton 34-38 fok között, hogy kicsi házam van (tehát nem szellőzik annyira jól), 2 ventivel próbálom átfúvatni, ja és a gép hátulja és a fal között kb. 5 cm ha van.Mugen írta:Mondjuk a GPU observer az is írja.
Nekem 48 fok így alapon, rF alatt eddig 68 fok volt a max.
GTA IV alatt 90-et is elérte.Múltkor levettem a ház oldalát kíváncsiságból, volt olyan, hogy a VGA 30 fokos volt.
![]()
http://www.evga.com/articles/images/378_banner.jpg
Most ilyen van rajta, + RAMsünik + széjjel van a gépház + kieg. venti is segít.
http://techreport.com/r.x/zalman-vf700s/top.jpg
Ez ilyen hűfokon dolgozik, ez van.
The Power of Dreams