50-ről leveszem 30-raNight írta:Emerico!
Nem lehetne kicsit lennebb venni a torest erre az endurance-re? Egy koccanastol is megserul a futomu es utana instabil a vas. Jo lenne, ha nem az dontene el a versenyt, h a rajtnal valaki osszetor:S
UI: A rajtnal vigyazzunk egymasra pliiiiiiz:)
GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
batihu
Ez a mai verseny nem az én versenyem volt...15.helyről rajtoltam, a kör végére 11. helyen voltam, lecsúsztam egy ívről, kavicságy 30.hely
Visszamentem a pályára, majd feljöttem kb. 20.helyre, megint kavicságy,megint feljöttem aztán újból...
Nem vagyok egy kilépkedős fajta, de felment az agyvizem, aztán kiléptem! Most meg már bánom..., hosszú lett volna a verseny lett volna időm feljebb jutni, és javítani az autón is...
Mindez amiatt, hogy a verseny előtt még változtattam a hasmagasságon, de nem kellett volna...
Majd legközelebb... 
Mindez amiatt, hogy a verseny előtt még változtattam a hasmagasságon, de nem kellett volna...
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Hát elnézést valaki előtt csúnyán megcsúsztam.
ÁÁmmm
Anyit had említsek meg hogy ez nem sprint futam volt,
2x szaladtam bele megcsúszásba az első két körben, - nem hittem a szememnek, hogy hányan landoltak a kavicságyon az első körben - 3x voltam a kavicson, mert miután azt hiszem a 2.-3. körben, kilöktek a mezőny már nem teljesen közepéről a végébe kerültem...
2-(pl. hátulról kocogtattak, aki előttem volt nem akartam kilökni, így én kerültem a kavicsba...)
Még talán 7 kört se mentünk és már le voltam körözve...
...és ezen első csak is, ezeknek az afféroknak volt köszönhető.
1 alkalommal úgy jött valaki vissza a pályára, hogy menthetetlen volt az ötközés,
Asszem enyi elég is volt, hogy a saját hibáimon kívül elmenjen a kedvem. Pedig már nem előszőr futok ilyen versenyt, tudtam mire vállalkozom.
Nem óvok mert minek attól már nem leszek előrébb, de jó lenne ha legközelebb nem az elején akarnánk megnyerni a versenyt...
És mégegyszer elnézést aki előtt elcsúsztam, de éppen akkor készült felrobbanni a fejem...
ÁÁmmm
Anyit had említsek meg hogy ez nem sprint futam volt,
2x szaladtam bele megcsúszásba az első két körben, - nem hittem a szememnek, hogy hányan landoltak a kavicságyon az első körben - 3x voltam a kavicson, mert miután azt hiszem a 2.-3. körben, kilöktek a mezőny már nem teljesen közepéről a végébe kerültem...
2-(pl. hátulról kocogtattak, aki előttem volt nem akartam kilökni, így én kerültem a kavicsba...)
Még talán 7 kört se mentünk és már le voltam körözve...
1 alkalommal úgy jött valaki vissza a pályára, hogy menthetetlen volt az ötközés,
Asszem enyi elég is volt, hogy a saját hibáimon kívül elmenjen a kedvem. Pedig már nem előszőr futok ilyen versenyt, tudtam mire vállalkozom.
Nem óvok mert minek attól már nem leszek előrébb, de jó lenne ha legközelebb nem az elején akarnánk megnyerni a versenyt...
És mégegyszer elnézést aki előtt elcsúsztam, de éppen akkor készült felrobbanni a fejem...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára endre 2010.05.16. 22:21-kor.
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Demes István: Ne haragudj, hogy megtoltalak a hosszú egyenes végén, aztán 2x is el akartalak engedni, egyszervártalak, de elkezdtél forgolódni, utána meg 10s-ra voltál, és csak bevártalak, nem fért rá a képemre a lökés, mert én aztán tényleg szoktam figyelni a többiekre. Sajnálom, hogy így alakult ott.
Sok lekörözött viszont ha figyelt is, de rossz helyeken akartak elengedni, erre kicsit jobban figyeljünk, jobban járunk, ha egyenesben engedjük el, még ha nem is ért be minket annyira, minthogy utána a keskeny kanyarban, amiben 1 autó alig fér el.
Sok lekörözött viszont ha figyelt is, de rossz helyeken akartak elengedni, erre kicsit jobban figyeljünk, jobban járunk, ha egyenesben engedjük el, még ha nem is ért be minket annyira, minthogy utána a keskeny kanyarban, amiben 1 autó alig fér el.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Hatalmas elismerés mindenkinek aki végigment, 34-35 pilótából ha jól láttam 21 bejezte a futamot. Nem semmi!!!
A versenyem az este alatt jól ment, de ahogy felvirradt egyre jobban ficánkolt segge a kocsinak, az utolsó két körre totál elment hátul a fékem, és szinte minden körben volt egy megforgásom. Serbán Norbi szépen ledolgozta a hátrányát és elkapott. Kicsit jobb setuppal talán a 12. hely meglett volna, de a 14. is totál megfelel. Nagyon erős a mezőny.
A versenyem az este alatt jól ment, de ahogy felvirradt egyre jobban ficánkolt segge a kocsinak, az utolsó két körre totál elment hátul a fékem, és szinte minden körben volt egy megforgásom. Serbán Norbi szépen ledolgozta a hátrányát és elkapott. Kicsit jobb setuppal talán a 12. hely meglett volna, de a 14. is totál megfelel. Nagyon erős a mezőny.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Nagyon jó futam volt!Sajnos sokszor balfaszkodtam és ezért elnézést kérek az érintettektől!Én mindig jó szándékú gyerek voltam, csak mire a szándékom végére értem bele esett a fene!!!!!
Nagyon jó futam volt, tele csatával és izgalommal!!!4
Akkor mondanám én - mint lekörözött - a véleményemet.
1. Akit leköröznek annak ott a kék zászló. Elég baj az neki, hogy ennyit bír nem kell még rávillogni, rádudálni, ráhúzni a kormányt. Tudom, hogy csak biztosak akrtok lenni abban, hogy az illető észrevette, hogy ott vagytok, de ettől csak ideges lesz az is aki dudál, mert nem éri el célját, csak még jobban összezavarja a lassabbat, másrészt akit leköröznek az is csak ideges lesz tőle.
2. Akit leköröznek annak 3 kanyarig van lehetősége elengedni a gyorsabban haladót. Az, hogy hol engedi el, a szíve joga. Ha a kanyarban a külső ívet választja akkor azt. Ha egyenesben kevésbé gyorsítva engedi el az illetőt akkor úgy. Elég arra figyelni, hogy ott van valaki aki tol le az útról és neked is az úton kell maradni. Nem vagyunk profi versenyzők. Tanulunk minden alkalommal, mikor a pályán vagyunk.
Amúgy nagyon jó verseny volt. Kezdve azzal, hogy az első kanyarban, kis segítséggel meglátogattam a kavicságyat és csatlakoztam a mezőny végére, folytatásként a gépem nem szerette az éjszakát és ha kanyar jött akkor leesett a sebesség képregény módba (na az éjszakai szakasz rémálom volt
), majd ezek után kezdett kényelmetlen lenni a szék és végtelennek tűnni az éjszaka, egészen odáig, hogy a végén a 15.-ként fejeztem be a futamot. Ez volt az első endurance versenyem. Remélem a többi is legalább ilyen izgalmas lesz, mert itt tényleg nem csak azon múlik a dolog, ki hajt gyorsabban, hanem azon is ki milyen kitartó. Na nekem a dolog előbbi felével vannak bajaim. De gyakorlással talán javul majd a helyzet.
Elnézést mindenkitől akit meglöktem, sajnos nem tudom név szerint kik voltak, de tudom hogy vagy 3 alkalommal segítettem rossz íven venni a kanyart. Ezúton is bocsánat!
Gratulálok mindenkinek! Jó csata volt.
Z.
1. Akit leköröznek annak ott a kék zászló. Elég baj az neki, hogy ennyit bír nem kell még rávillogni, rádudálni, ráhúzni a kormányt. Tudom, hogy csak biztosak akrtok lenni abban, hogy az illető észrevette, hogy ott vagytok, de ettől csak ideges lesz az is aki dudál, mert nem éri el célját, csak még jobban összezavarja a lassabbat, másrészt akit leköröznek az is csak ideges lesz tőle.
2. Akit leköröznek annak 3 kanyarig van lehetősége elengedni a gyorsabban haladót. Az, hogy hol engedi el, a szíve joga. Ha a kanyarban a külső ívet választja akkor azt. Ha egyenesben kevésbé gyorsítva engedi el az illetőt akkor úgy. Elég arra figyelni, hogy ott van valaki aki tol le az útról és neked is az úton kell maradni. Nem vagyunk profi versenyzők. Tanulunk minden alkalommal, mikor a pályán vagyunk.
Amúgy nagyon jó verseny volt. Kezdve azzal, hogy az első kanyarban, kis segítséggel meglátogattam a kavicságyat és csatlakoztam a mezőny végére, folytatásként a gépem nem szerette az éjszakát és ha kanyar jött akkor leesett a sebesség képregény módba (na az éjszakai szakasz rémálom volt
Elnézést mindenkitől akit meglöktem, sajnos nem tudom név szerint kik voltak, de tudom hogy vagy 3 alkalommal segítettem rossz íven venni a kanyart. Ezúton is bocsánat!
Gratulálok mindenkinek! Jó csata volt.
Z.
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Roland ezúton kérek bocsánatot az 1, kör utolsó féktávjánál, hogy elcsíptem a bal hátsó sarkadat és kilöktelek.
Bár semmi közöm hozzá, de Görömbei Lajos alkalmasságát lehet felül kéne vizsgálni.
Már remegett a kezem mikor megláttam 3 körönként a sóredágyból visszabóklászni.
Bár semmi közöm hozzá, de Görömbei Lajos alkalmasságát lehet felül kéne vizsgálni.
Már remegett a kezem mikor megláttam 3 körönként a sóredágyból visszabóklászni.
The Power of Dreams