GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
jeamiro
Kapcsolat:

Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.05.18. 06:50

Hát gyerekek sajnálom, hogy nem tudtam indulni, sem ezen a futamon sem a 1975-őn. Sajnos van egy hárombetűs szolgáltatom akinek ezuton is köszőnőm az egyűtműkődést ami abban kimerűl, hogy fizesem ki a havi díjat a többi meg le van........ Tehát UPC azt a b................................................................................................................................
Elnézést a csapattol is de ilyen körűlmények közőtt el sem tudtam indulni pedig gyakoroltam szorgalmassan és ugy éreztem egész jól is ment, még jó setet is sikerűlt kreálnom. Szoval sajnálom nagyon :(
Aki indult azoknak grat, és remélem máskor nem lesz ilyen gondom, évente talán 1-2 alkalommal van valami kimaradásom, hát most volt:(
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2010.05.18. 10:20

Valaki írt korábban a 110%-os szabályról. Nos ilyen nagy mezőnyben szerintem is szükség lenne rá, talán még a 108%-ra is.

108%-kal egyébként Jerezben mindenki indulhatott volna, aki a hotlapson fent volt az ötvenes listán.
Név: Rebók József
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.05.18. 10:27

A baj nem a tempóval van. Egy körre mindenki befér a 107%-ba is. Itt azzal van gond, ha valaki nem tudja, hogy kell jó ütemben elengedni a gyorsabbat, és emiatt tovább lassúl , a végén pedig már ide oda kovájog.

Engem a mezőny 4x kőrözött le, nem hiszem hogy bárkinek gondot okoztam volna.
Emerico - Head of SIMCo
Fitti

Hozzászólás Szerző: Fitti » 2010.05.18. 11:08

Igen, én voltam az, aki restart-ot kért. Ezért jó fentlenni TS-en, mert rögtön tudod közölni mi van. Ha meg nethiba, akkor levág onnan is. Akkor oké, hogy nincs restart, hogy ne keljen mindenkinek várni. De itt tényleg fontos tényező, hogy 34-en voltunk.

A tegnapihoz: a lámpát tényleg beállíthattam volna, csak sajnos vendégek voltak és későn értem a géphez. Időmérőn is keveset mentem. Na meg persze nem teszteltem este. Szóval én vok a hibás, hogy nem néztem meg már rég. Bíztam abba, amikor ti beszéltetek a lámpákról és volt kép linkelve pár összehasonlítás, hogy megnéztétek a Gallardo-t is. :) De ezek szerint nem. De következőre megszerkesztem a világítását, mert iszonyat szar volt. Tényleg semmit nem láttam és nagyon lassú köröket mentem.
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2010.05.18. 11:58

Én mivel Viper-rel megyek a Viper lámpáját vizsgáltam csak.
A többi képen random beválogatott kocsi volt.
Ezek szerint pont olyanokba nyúltam bele amik amúgy is jók voltak. :?
The Power of Dreams
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2010.05.18. 12:56

Fitti írta:Igen, én voltam az, aki restart-ot kért. Ezért jó fentlenni TS-en, mert rögtön tudod közölni mi van. Ha meg nethiba, akkor levág onnan is. Akkor oké, hogy nincs restart, hogy ne keljen mindenkinek várni. De itt tényleg fontos tényező, hogy 34-en voltunk.
és aki nem simco tag az is felmehet a tsre? mert akkor én is felmeek futam idejére

szákszenringnél kiváncsi leszek ki hogyan veszi majd be versenyen azt a tört jobbos, ugratós, lejtős kanyart :D ott sokat kap a felfüggesztés akár el is romolhat pár autónak, havas szákszenring nincsen? menjünk azon aztán szánkóval versenyzünk :D
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.05.18. 13:10

TS-t adok annak aki tud kulturáltan csevegni, illetve ír egy levelet nekem erről, és küldök privát elérést.
Emerico - Head of SIMCo
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.05.18. 14:10

jeamiro írta:Hát gyerekek sajnálom, hogy nem tudtam indulni, sem ezen a futamon sem a 1975-őn. Sajnos van egy hárombetűs szolgáltatom akinek ezuton is köszőnőm az egyűtműkődést ami abban kimerűl, hogy fizesem ki a havi díjat a többi meg le van........ Tehát UPC azt a b................................................................................................................................
Elnézést a csapattol is de ilyen körűlmények közőtt el sem tudtam indulni pedig gyakoroltam szorgalmassan és ugy éreztem egész jól is ment, még jó setet is sikerűlt kreálnom. Szoval sajnálom nagyon :(
Aki indult azoknak grat, és remélem máskor nem lesz ilyen gondom, évente talán 1-2 alkalommal van valami kimaradásom, hát most volt:(
Na jó, most az egyszer elnézem.... :D Én sem fejeztem be, pedig pontszerző lehettem volna az időim alapján... :? Ez az első verseny ahol nem szereztem pontokat! Kamikaze nem tudom, hogy befejezte-e a versenyt! Előtte, azt hiszem csapatban a 4. vagy 5. helyen álltunk! :oops:
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.05.18. 15:18

Kamikaze befejezte, legalább ő rabolt egy kevés pontot:)
Sajnálom, mert ez a pálya jól ment és jó volt (kivételesen) a setem is.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2010.05.18. 15:23

Sajnos én sem értem végig, megszakadt a net "reggelre". De így is kapunk pontokat. 15-17 körül értem volna be, így azt hiszem 20. lettem.
Név:Füzy Barna
Lezárt