Az első kanyar elött nem tudom mit csináltak többen is , de vagy négyszer biztos meglöktem, és végül ki a pályáról.
GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
-
jegember95
- 2024 licenszes
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
Na hát akkor, a qualy jól sikerült, de sikerülhetet volna jobban is, de a 15. hely se volt rossz, de a verseny.
Az első kanyar elött nem tudom mit csináltak többen is , de vagy négyszer biztos meglöktem, és végül ki a pályáról.
Na jól van mondom innen még felhozom, az egyik kanyarban sokan kicsúsztak, és már jöttem is elöre, de az utolsó kanyar.pont elöttem volt egy baleset, és már nem tudtam kikerülni, eredmény:defekt, és egy totálkáros autó.
Valahogy még bevonszoltam magam a boxba, nem léptem ki, gondoltam jó kis teszt lesz, de innentöl már csak bóklásztam a pályán, ezért exit lett a vége.
-
Lali
én állat ökör! Azt ugyan nem értem mit kerestem a boxban,
de oda rakott és mivel kicsit mocorogtam a boxutca végén rácsúsztam a vonalra! Én vagyok a hibás.Pedig rongyosra tekertem a kormányt 
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
A fene!
Időmérő jó volt 18-dik hely király mondom
Verseny első kanyar dur belém hátulról ezerrel,futómü annyi gyors box 45 másodperc.Az ideg majd meg ölt,utolsó hely.15-dik körben ugratónál megcsúsztam belső szallagkorláthoz és aki utánnam jött nem tudom ki pont belém.Elrontottam az ő és saját versenyem.Ezer bocs érte.
De amint láttam jó pár kicsuszás egymásba menés volt.
Időmérő jó volt 18-dik hely király mondom
De amint láttam jó pár kicsuszás egymásba menés volt.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Hááát, sok reményt ne fűztem a versenyhez mert nem igazán gyaktam, versenyen sikerült bedriftelnem a boxba ezért büntit kaptam inkább kiléptem minthogy komoly sérülést okozzak a kormánynak 
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Jó hülye lehet az a barát.Szicsó írta: Ahogy egy kedves barátom mondta egyszer..."Szüljön féltengelyt zsír nélkül az ilyen!!!"
Hát de baszsus, nekem meg itt szálingóznak a kerti bútorok a viharban, és ez a net nem szakadt meg.
Sajnálom Szicsó.
The Power of Dreams
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Nem hülye,csak karbis Hondás Ő is!Mugen írta:Jó hülye lehet az a barát.Szicsó írta: Ahogy egy kedves barátom mondta egyszer..."Szüljön féltengelyt zsír nélkül az ilyen!!!"![]()
Hát de baszsus, nekem meg itt szálingóznak a kerti bútorok a viharban, és ez a net nem szakadt meg.
Sajnálom Szicsó.
Hát jah...nagyon ritka,amikor megszakadok...microhullámúra nem jellemző,és most behalt...
zóta semmi baja nincs,csak néha belassul...
Hát a verseny egész normális volt. Az időmérőn tudtam egy normális kört menni, azzal 25. lettem. Az első körben valami Audist kipörgettek, én meg utána belement. Bocsánat érte. A közép-vége fele volt egy Spykeres (azt hiszem Gigawave-vel volt), aki lekörözött volt, de folyton elémjött. Az kicsit unfair volt. Végül is be tudtam fejezni 14. helyen, az tisztességes az időmérő után. 
Jó első futam volt, élveztem, köszi érte.
Update: Emericotól bocsánatot kérek, mert meglöktem egyszer, és együtt drifteltünk.
Bocs a pontatlanságokért, csak a replay akad mint a fene, és nem tudom megnézni.
Update 2: A Spykeres(Balabás Tihamér) ügy nem volt olyan vészes, csupán kétszer kilökött, pozíciót nem vesztettem, tehát nincs harag.
Jó első futam volt, élveztem, köszi érte.
Update: Emericotól bocsánatot kérek, mert meglöktem egyszer, és együtt drifteltünk.
Update 2: A Spykeres(Balabás Tihamér) ügy nem volt olyan vészes, csupán kétszer kilökött, pozíciót nem vesztettem, tehát nincs harag.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lordtom 2010.05.25. 10:13-kor.
Black Tide
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jól éreztem magam a versenyen, de a gumik nálam is 120 fok felett voltak időnként. Ez azért jó, mert pont olyan vele menni mint slick felülettel jégen. Hafner Lacinak azért külön köszönöm a Ferraris háziversenyt, ismét ő nyert. Bár mostmár jobb volt a tempóm hozzá képest, mint Brnóban.
Végül a 12. helyről rajtolva a 12. helyen értem célba, ami számomra nagy eredmény, tekintve a korábbi versenyeimet.
Végül a 12. helyről rajtolva a 12. helyen értem célba, ami számomra nagy eredmény, tekintve a korábbi versenyeimet.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Nagyon jókat meccseltem, volt egy két koccanásom, de nem volt para, voltam hibás, és engem is löktek meg.
Semmi para. Szépen visszakapaszkodtam a 22. helyről a 11.re, amikor az ugratós részt szűkre vettem, és lekoccoltam a falat, kapásból defekt.
Fél kör vánszorgás, elengetgetés, végül 20. lettem.
Pedig kivételesen én is beletettem a pályába 150 kört.
Semmi para. Szépen visszakapaszkodtam a 22. helyről a 11.re, amikor az ugratós részt szűkre vettem, és lekoccoltam a falat, kapásból defekt.
Fél kör vánszorgás, elengetgetés, végül 20. lettem.
Pedig kivételesen én is beletettem a pályába 150 kört.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Ez volt eddig a legjobb versenyem SIMCO-s pályafutásom alatt,összesen 4 race.
qualy:Mivel 17 tesztkört produkáltam ezért úgy döntöttem,hogy inkább a végéről rajtolok,mert a 18. helynél előrébb nem qualifikáltam volna magam.
race:A rajtom baleset nélküli lezajlott.2 nagy csatában volt részem,az 1. emerico-val,a 2. márkatársammal Móricz Krisztiánnal.Mindkettőt nagyon élveztem ,de az utóbbit jobban,tovább tartott.Kerékcsere előtt,után,szinte végig.
Az utolsó helyről 11. lettem.De megérte a végéről indulni,nem bántam meg.
A setupom messze nem volt tökéletes,a jobb elsőm olyan meleg volt,hogy szakadt rólam a víz és leolvadt a festék a kocsi elejéről,de kiállásnál nyomtak bele 15 egységet .Ezek után valamivel jobb lett.Azt hiszem,hogy a szerelőkkel el kell beszélgetnem,hogy ha még egy ilyet csinálnak ,mennek betont tologálni.
Remélem a soron következő verseny is ilyen jó lesz.
qualy:Mivel 17 tesztkört produkáltam ezért úgy döntöttem,hogy inkább a végéről rajtolok,mert a 18. helynél előrébb nem qualifikáltam volna magam.
race:A rajtom baleset nélküli lezajlott.2 nagy csatában volt részem,az 1. emerico-val,a 2. márkatársammal Móricz Krisztiánnal.Mindkettőt nagyon élveztem ,de az utóbbit jobban,tovább tartott.Kerékcsere előtt,után,szinte végig.
Az utolsó helyről 11. lettem.De megérte a végéről indulni,nem bántam meg.
A setupom messze nem volt tökéletes,a jobb elsőm olyan meleg volt,hogy szakadt rólam a víz és leolvadt a festék a kocsi elejéről,de kiállásnál nyomtak bele 15 egységet .Ezek után valamivel jobb lett.Azt hiszem,hogy a szerelőkkel el kell beszélgetnem,hogy ha még egy ilyet csinálnak ,mennek betont tologálni.
Remélem a soron következő verseny is ilyen jó lesz.