Nem azt jelenti! Hanem, hogy mennyit kopott a gumid %-ban! Értelemszerűen ha nulla van ott akkor 100%-ak az abroncsok még. A 3 kis zöldes oszlop pedig azt jelenti, hogy: 1. az is a gumikopás, csökkeni fog majd a kis zöld oszlop. 2. a gumi hőmérséklet ez színeződni fog. 3. a fék hőm. ez is színeződik minnél sötétebb annál melegebb.emerico írta:mennyivel nőtt a nyomás a gumiban. szerintem.
2009 V8 Supercar Season - Társalgó, nevezés
Re: 2009 V8 Supercar Season
" Hogy győztes legyél, nem kell mindig nyerned. " - Pintér Krisztián - PK CarSport
Lesz csapatbajnokság?
" Hogy győztes legyél, nem kell mindig nyerned. " - Pintér Krisztián - PK CarSport
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Nem tudom, akartok ?Chriss írta:Lesz csapatbajnokság?
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Na, hát az evo az, ahol a csapatbajnokság nem csak azon múlik, hogy hogy vezetsz, hanem hogy mekkora szerencséd van a steam-mel.
De felőlem mehet.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Emerico, csinalsz ma egy tesztet? Vegre tudnek jonni!
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Még nem tudom, hogy érek haza. De különben tudjátok önnálósítani magatokat ettől még, felmentek mondjuk 8-kor és átszavazzgatjátok.Night írta:Emerico, csinalsz ma egy tesztet? Vegre tudnek jonni!
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Hát sajna így van!Szatocs írta:Na, hát az evo az, ahol a csapatbajnokság nem csak azon múlik, hogy hogy vezetsz, hanem hogy mekkora szerencséd van a steam-mel.De felőlem mehet.
Még egy kérdés, az autók fizikája ugyan az teljesen?
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
A Ford kicsit nehézkesebb, de stabilabb, a Holden jobban fordul de izgága.
De ez a különbség is árnyalatnyi.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Akkor akinek van kedve tesztelni jojjon 8 korul!emerico írta:Még nem tudom, hogy érek haza. De különben tudjátok önnálósítani magatokat ettől még, felmentek mondjuk 8-kor és átszavazzgatjátok.Night írta:Emerico, csinalsz ma egy tesztet? Vegre tudnek jonni!
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Igen, én is vmi hasonló különbséget éreztem a két kocsi között! Kösziemerico írta:A Ford kicsit nehézkesebb, de stabilabb, a Holden jobban fordul de izgága.