SIMCO - Le Mans Series 2010 - Nevezés, tásalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Re: SIMCO - Le Mans Series 2010 - Nevezés, tásalgó

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2010.08.10. 17:39

Szatocs írta:Replay 6:50-nél az első kanyarnál történt megforgásom miatt rendesen összegyűltünk körülöttem. :D 6 v. 7 autó egymás mellett-mögött, kemény. :D

Ja az jópofa volt, én is csak lestem mint a lukinyúl.
Elfordulok a lászórszban, erre ott kacsingat rám 2 kocsi szanaszéjjelkeresztben.
De amit utána műveltünk az tényleg profi volt, büszkék lehetünk magunkra. :roll:
The Power of Dreams
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2010.08.10. 17:55

Mugen írta:
Szatocs írta:Replay 6:50-nél az első kanyarnál történt megforgásom miatt rendesen összegyűltünk körülöttem. :D 6 v. 7 autó egymás mellett-mögött, kemény. :D

Ja az jópofa volt, én is csak lestem mint a lukinyúl.
Elfordulok a lászórszban, erre ott kacsingat rám 2 kocsi szanaszéjjelkeresztben.
De amit utána műveltünk az tényleg profi volt, büszkék lehetünk magunkra. :roll:
Ja 8-) Egyszer anyaztam, amikor Joke nagyon betartott, mar nem emlexem pontosan, h mi volt, majd visszanezem :) Ebbol erdemes lenne videot csinalni :!:
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2010.08.10. 18:01

Üdv.
Emerico, letöltöttem a javítást amit küldtél, és azóta több autót véltem felfedezni a kínálatban ( bár valószínűleg csak festésben különböznek ). Ugye ezekkel is lehet majd menni a következő futamon?
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.08.10. 20:05

Apophis írta:Üdv.
Emerico, letöltöttem a javítást amit küldtél, és azóta több autót véltem felfedezni a kínálatban ( bár valószínűleg csak festésben különböznek ). Ugye ezekkel is lehet majd menni a következő futamon?
Na jóóóóóóóóóóóóóóó :lol:
Lesz belöle vid, de csak a jövőhéten tudok foglalkozni vele. A hétre már egyébb dolgot válaltam be és sok vele a gond, de készlesz :D :D :D
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2010.08.10. 20:45

jeamiro írta:
Lesz belöle vid, de csak a jövőhéten tudok foglalkozni vele. A hétre már egyébb dolgot válaltam be és sok vele a gond, de készlesz :D :D :D
Drága bunkó fórumtársam.
Én kérek elnézést, nem tudtam hogy te vagy Emerico.
Én tőle kérdeztem valamit.
Mellesleg azt hiszem, én sem fikáztalak le, mikor az egyértelműen leírtak alapján harmadszorra sem voltál képes normálisan benevezni egy autót a futamra.
Köszönöm az értelmetlen hozzászólásodat, és további szép estét kívánok neked.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2010.08.10. 22:34

Apophis írta:
jeamiro írta:
Drága bunkó fórumtársam.
Én kérek elnézést, nem tudtam hogy te vagy Emerico.
Én tőle kérdeztem valamit.
Mellesleg azt hiszem, én sem fikáztalak le, mikor az egyértelműen leírtak alapján harmadszorra sem voltál képes normálisan benevezni egy autót a futamra.
Köszönöm az értelmetlen hozzászólásodat, és további szép estét kívánok neked.
Mondjuk, ha 1 hsz-el feljebb is olvastál volna, láthatnád, hogy véletlenül húzta be a tiédet idézetnek, mert Nightnak akart válaszolni.
Most pedig én leszek Emerico : A Simcoban nem megszokott az ilyen stílus, mármint a bunkózás, úgyhogy a jövőben ezt mellőzd !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joke 2010.08.10. 22:50-kor.
Név: Rebók József
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2010.08.10. 22:42

Csatlakozok Joke-hez, ha nem érted, hogy mit mire írt, először meg kellene kérdezni, nem lebunkózni...
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2010.08.10. 22:50

akkor valamelyik emerico a sok közül :D , juttassa el az eredetihez legyen szíves :D hogy szerintem ezt a BOOSTOT ki kellene venni az autókból amelyikben van, mert eléggé hülyeség, mentem több kört az 1es boosttal kevesebbet fogyasztót és valamivel gyorsabb volt (nem sokkal) én ezt véltem felfedezni!!! legyen egységes akkor a fogyasztás ha már lett rajtva állítva

edit: nálam a hungaroringen az aszfalt színe hófehér egyes részeken, amúgy működik csak úgy néz ki mintha havas lenne :)
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Lali

Hozzászólás Szerző: Lali » 2010.08.10. 23:16

freakyo írta: edit: nálam a hungaroringen az aszfalt színe hófehér egyes részeken, amúgy működik csak úgy néz ki mintha havas lenne :)
Ezt én is tapasztaltam ölég zavaró de műxik
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2010.08.10. 23:55

Apophis írta:
Drága bunkó fórumtársam...
Epic fail.