2009 V8 Supercar Season - Társalgó, nevezés
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: 2009 V8 Supercar Season - Társalgó, nevezés
Nem vész kárba a gyakorlás, leadtam a hibalistát a pálya készítőjének.
Ha javítja, majd visszakerül a naptárba.
Most Curitiba jön.
Ha javítja, majd visszakerül a naptárba.
Most Curitiba jön.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Pedig már 1:23:129 volt az időm.Amúgy ezen is van egy kis gond!Az első második kanyart le lehet vágni kívülről,
a fűről és nem büntet, de ezt direkt kell csinálni
Kb fél másodperc előny 
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Versenyen büntet, úgy emlékszemPaffy írta:Pedig már 1:23:129 volt az időm.Amúgy ezen is van egy kis gond!Az első második kanyart le lehet vágni kívülről,a fűről és nem büntet, de ezt direkt kell csinálni
Kb fél másodperc előny
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Lehetséges, de a wtcc servereken versenyen nem büntet.Nem tudtam, hogy mennek 1 sec-el gyorsabb időt a többiek, de rájöttem.Ott versenyen sem büntet.Legfeljebb mindenki fair play szerint játszik

“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Milyen idot mentek ezen a palyan?
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Engem buntet, ha nem vagyok ket kerekkel a razon, uh sztem jo.emerico írta:Versenyen büntet, úgy emlékszemPaffy írta:Pedig már 1:23:129 volt az időm.Amúgy ezen is van egy kis gond!Az első második kanyart le lehet vágni kívülről,a fűről és nem büntet, de ezt direkt kell csinálni
Kb fél másodperc előny
Szerk: Megse, siman lehet a fuvon vagni:( En nem fogok, remelem mas se...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Night 2010.09.10. 21:05-kor.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Azt hiszem én 1:22 körül ha jól emlékszem, este mentem egy kicsit.Night írta:Milyen idot mentek ezen a palyan?
De ma este is megyek és megmondom.
1.20as idoket megyek atlag... 1.19et mar mentem 2x 
az jó mindjárt megyek én is de szerintem 1:20-nál nem lesz gyorsabb a legjobb köröm sem de inkább 21.Night írta:1.20as idoket megyek atlag... 1.19et mar mentem 2x
Emerico, az idomeron a legjobb koreit visszanezed majd mindenkinek, h volt-e benne vagas?