Sztem jo lenneemerico írta:Ez 30-35 indulónál hangyányit időigényes. De meg tudom csinálni, csak akkor kell 15 perc a két futam közöttNight írta:Emerico! Mi lenne, ha nem csak az elso 8at forditanank meg, hanem az egesz mezonyt? Ez a HRC-nel hihetetlenul bevallt! Egyreszt a lassabb versenyzoknek lesz sikerelmenyuk, ami fontos, masreszt, nagyon izgalmas versenyt eredmenyez, sok elozessel.
Vélemények, társalgó
Re: Vélemények, társalgó
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Biztos van két monitora, azzal sima ügy. Nekem egyszer meg kell néznem a végeredményt, alt+tab szerverre fellépés, stbstbtbNight írta:Sztem jo lenneemerico írta:Ez 30-35 indulónál hangyányit időigényes. De meg tudom csinálni, csak akkor kell 15 perc a két futam közöttNight írta:Emerico! Mi lenne, ha nem csak az elso 8at forditanank meg, hanem az egesz mezonyt? Ez a HRC-nel hihetetlenul bevallt! Egyreszt a lassabb versenyzoknek lesz sikerelmenyuk, ami fontos, masreszt, nagyon izgalmas versenyt eredmenyez, sok elozessel.En ketlem, h az elso 2 verseny utan is ilyen sokan lennenk... A HRCnel 5 perc alatt megforditottak, kb 25 indulonal, azt nem tudom, hogy, kerdezd Tobyt
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Erdekes hibat talaltam
Megaltam a palyan 15 percre es a gumik elkezdtek melegedni, 15 perc utan a ket hatso 160 fokra ment fel, a jobbelso 120-ra, a balelso 90-re 
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Mindegyik autónál? Vagy csak egynél? Sejtem mi a hiba.Night írta:Erdekes hibat talaltamMegaltam a palyan 15 percre es a gumik elkezdtek melegedni, 15 perc utan a ket hatso 160 fokra ment fel, a jobbelso 120-ra, a balelso 90-re
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Csak Accordal neztem. Egyebkent ez normal esetben nem gond, gondolom senki nem fog megallni 10 percre verseny kozbenemerico írta:Mindegyik autónál? Vagy csak egynél? Sejtem mi a hiba.Night írta:Erdekes hibat talaltamMegaltam a palyan 15 percre es a gumik elkezdtek melegedni, 15 perc utan a ket hatso 160 fokra ment fel, a jobbelso 120-ra, a balelso 90-re
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
jól hangzik, de szerintem úgy könnyebb h ha valaki diktálja és akkor nem kell alt+tabozniemerico írta:Biztos van két monitora, azzal sima ügy. Nekem egyszer meg kell néznem a végeredményt, alt+tab szerverre fellépés, stbstbtbNight írta:Sztem jo lenneemerico írta: Ez 30-35 indulónál hangyányit időigényes. De meg tudom csinálni, csak akkor kell 15 perc a két futam közöttEn ketlem, h az elso 2 verseny utan is ilyen sokan lennenk... A HRCnel 5 perc alatt megforditottak, kb 25 indulonal, azt nem tudom, hogy, kerdezd Tobyt
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Ja, en szivesen vallalom a diktalast, ha kell.freakyo írta:jól hangzik, de szerintem úgy könnyebb h ha valaki diktálja és akkor nem kell alt+tabozniemerico írta:Biztos van két monitora, azzal sima ügy. Nekem egyszer meg kell néznem a végeredményt, alt+tab szerverre fellépés, stbstbtbNight írta:
Sztem jo lenneEn ketlem, h az elso 2 verseny utan is ilyen sokan lennenk... A HRCnel 5 perc alatt megforditottak, kb 25 indulonal, azt nem tudom, hogy, kerdezd Tobyt
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
igénybe veszem lehet. kipróbáljuk most pénteken, ha jól megy, akkor Tőlem lehet így.Night írta:
Ja, en szivesen vallalom a diktalast, ha kell.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Most penteken csak 80%, h jovok, mert nekem a hetvege sose biztos, ezert nem is megyek hetvegi bajnoksagban. De ha leszek segitek, ha nem, akkor valaki biztos segit es en majd hetfon.emerico írta:igénybe veszem lehet. kipróbáljuk most pénteken, ha jól megy, akkor Tőlem lehet így.Night írta:
Ja, en szivesen vallalom a diktalast, ha kell.
Night írta:Csak Accordal neztem. Egyebkent ez normal esetben nem gond, gondolom senki nem fog megallni 10 percre verseny kozben
Ha álló helyben melegszik a gumi magától, akkor menet közben is jobban melegszik szerintem... Az meg elég nagy gond.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!