Menet kozben viszahul es normalisan nem melegszik tulsagosan.bardocz írta:Night írta:Csak Accordal neztem. Egyebkent ez normal esetben nem gond, gondolom senki nem fog megallni 10 percre verseny kozben
Ha álló helyben melegszik a gumi magától, akkor menet közben is jobban melegszik szerintem... Az meg elég nagy gond.
Vélemények, társalgó
Re: Vélemények, társalgó
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Olyan kérdésem lenne repülő rajtal kapcsolatban hogy:ha felvezető körön kicsúszok akkor visszaállhatok a helyemre vagy,ahova vissza estem onnan kell rajtolnom?????????? 
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Valaki szerverre most?
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Furcsa, h nehany autonal lehet fekhuto meretet allitani, nehanynal nem, pedig az hasznos lenne...
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Az ja, kimaradt. Javítva lesz.Night írta:Furcsa, h nehany autonal lehet fekhuto meretet allitani, nehanynal nem, pedig az hasznos lenne...
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ezt holnap tudom majd letesztelni, hogy is lesz. Mivel mondjuk úgy, hogy sok az ismeretlen pilóta, most nem lesz rá lehetőség az oktatásra, ezért a repülő rajt egyből kezdődik mikor mindenki belépet. De még tesztelem.kaszasi írta:Olyan kérdésem lenne repülő rajtal kapcsolatban hogy:ha felvezető körön kicsúszok akkor visszaállhatok a helyemre vagy,ahova vissza estem onnan kell rajtolnom??????????
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Repülő rajtot át kéne venni valamelyik Nascar modból. Aki nagyon kicsúszik, az kap egy longest line-t, az egész sora meg mehet egy hellyel előrébb.
Felvezetőkörön lesz SC? Mert anélkül ezt nem lesz egyszerű kivitelezni. Meg ne legyen az, hogy amint beér az első a célegyenesbe, már nyomja is neki, mint a vadbarom, hanem csak a zöld zászlóra, különben szinte semmi értelme.
Felvezetőkörön lesz SC? Mert anélkül ezt nem lesz egyszerű kivitelezni. Meg ne legyen az, hogy amint beér az első a célegyenesbe, már nyomja is neki, mint a vadbarom, hanem csak a zöld zászlóra, különben szinte semmi értelme.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
emerico írta: Ezt holnap tudom majd letesztelni, hogy is lesz. Mivel mondjuk úgy, hogy sok az ismeretlen pilóta, most nem lesz rá lehetőség az oktatásra, ezért a repülő rajt egyből kezdődik mikor mindenki belépet. De még tesztelem.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Azonos beállítással futott köridők.
1-2 autónál kellett az áttételen állítani.A pálya 26-29 fokos volt.
Honda Accord: 1:09,626 (Meglepett mert most próbáltam elsőre.Nagyon jó)
BMW 320si: 1:09,873 (1:8,8 -as a legjobb)
FOCUS ST: 1:09,900
SEAT Leon: 1:10,107 (81 kör nálam jelenleg ez a max. és nincs is jobb Leon a listában)
Volkswagen Golf V GTI Cup: 1:10,123
Chevrolet Lacetti 1:10,315
Vauxhall Astra Coupe: 1:10,613 (Nagyon eszi a gumit)
Azt azért hozzáteszem, hogy biztos lehet mindegyikkel jobbat menni ez csak egy kis érdekesség.
1-2 autónál kellett az áttételen állítani.A pálya 26-29 fokos volt.
Honda Accord: 1:09,626 (Meglepett mert most próbáltam elsőre.Nagyon jó)
BMW 320si: 1:09,873 (1:8,8 -as a legjobb)
FOCUS ST: 1:09,900
SEAT Leon: 1:10,107 (81 kör nálam jelenleg ez a max. és nincs is jobb Leon a listában)
Volkswagen Golf V GTI Cup: 1:10,123
Chevrolet Lacetti 1:10,315
Vauxhall Astra Coupe: 1:10,613 (Nagyon eszi a gumit)
Azt azért hozzáteszem, hogy biztos lehet mindegyikkel jobbat menni ez csak egy kis érdekesség.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo