Vélemények, társalgó
Re: Vélemények, társalgó
Azért ezt érdemes letesztelni minden pályán nagyon, mert érdekes, amikor a gép átveszi az irányítást, és belevezeti a falba a kocsit. Igaz ilyennek csak evoban találkoztam.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
MASZIM MTCC futamokon rendesen csináltuk a repülőrajtot, semmi gond nem volt vele.
De így lesz a tuti, biztosabb a dolog.
The Power of Dreams
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Tehát 2. futamon rajtnál senki nem indul, csak a safety car, aztán lesz egyből egy váltás, amikor már mindenki a gép irányítása alatt lesz, addig, amíg nem üvöltenek a fülünkre, hogy nyomjad haver.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
Valami olyasmi...nekem nem lesz ez így idegen...a GTR2-ben így indul a verseny offline,botokkal. 
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Más mikor összeszokott csapat versenyez, és más mikor nyitott egy bajnokság. Itt garantáltan gond lenne még. Az éles versenyen már normál gördülő rajt lesz, amire jövő hét pénteken lesz két teszt.Mugen írta:MASZIM MTCC futamokon rendesen csináltuk a repülőrajtot, semmi gond nem volt vele.![]()
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Tegnap Golfnál észre vettem hogy a középső tükörben két szaggatot csik van középen.Ezt majd javitani kéne.
Köszi
Köszi
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Mentem pár kört Accord-al, nagyon jól kezelhető és stabil autó. Kár, hogy csak 3 van.
A Lacettit is kipróbáltam és örülök, hogy sikerült javítani, most már versenyképes. Annyit észrevettem, hogy megtankolva viszont nagyon megcsúszik az eleje kanyarban. Kicsit érdekes...
Leon sajnos rosszabb lett, az előző verzió lett volna versenyképes a mostani viszonyokhoz. Így nem lehet már olyan jó időt menni vele, bár még nem volt időm belemerülni a setupba., csak kipróbáltam alap-al.
BMW-vel is csak egy kört mentem alapon, hát ott elég durva volt. Féknél keresztbe dobta magát xD. Szóval tényleg jól be kell állítani. De elég jóra sikerült, ahogy az időket nézem. Sőt túl jóra... Itt már csak az a kérdés, hogy 1körön ilyen, vagy végig lehet tartani vele. Mert akkor elverik a mezőnyt. Remélem ma időben gép elé kerülök és még tudok kicsit tesztelni a futam előtt.
Este verseny!!! Gyertek minél többen!!!
A Lacettit is kipróbáltam és örülök, hogy sikerült javítani, most már versenyképes. Annyit észrevettem, hogy megtankolva viszont nagyon megcsúszik az eleje kanyarban. Kicsit érdekes...
Leon sajnos rosszabb lett, az előző verzió lett volna versenyképes a mostani viszonyokhoz. Így nem lehet már olyan jó időt menni vele, bár még nem volt időm belemerülni a setupba., csak kipróbáltam alap-al.
BMW-vel is csak egy kört mentem alapon, hát ott elég durva volt. Féknél keresztbe dobta magát xD. Szóval tényleg jól be kell állítani. De elég jóra sikerült, ahogy az időket nézem. Sőt túl jóra... Itt már csak az a kérdés, hogy 1körön ilyen, vagy végig lehet tartani vele. Mert akkor elverik a mezőnyt. Remélem ma időben gép elé kerülök és még tudok kicsit tesztelni a futam előtt.
Este verseny!!! Gyertek minél többen!!!
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
Remélem sikerül a következő két hétben versenyekre jönnöm, mert a monitorom kezd megmarhulni, viszont még 2 hétig tutira nem veszek másikat. Miután bemelegszik az elektronika, utána jó, de hidegindítást most nem szereti. 
Az Accord-ot próbáltam csak, nem tudom Emerico, hogy a fizikáján állítottál-e, de a kormány FFB-je mintha jobb lenne.
Az Accord-ot próbáltam csak, nem tudom Emerico, hogy a fizikáján állítottál-e, de a kormány FFB-je mintha jobb lenne.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Erre a palyara nagyon jo az Accord, mert hosszu atengelytavja, de kanyargos palyakon emiatt hatranyban lehet...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
adjál rá több szívatótSzatocs írta:Remélem sikerül a következő két hétben versenyekre jönnöm, mert a monitorom kezd megmarhulni, viszont még 2 hétig tutira nem veszek másikat. Miután bemelegszik az elektronika, utána jó, de hidegindítást most nem szereti.![]()
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee