Vélemények, társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
jegember95
2024 licenszes

Re: Vélemények, társalgó

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2010.11.12. 23:01

Zsír volt ez az este :)
az 1. 2 tesztfutamon nem találtam magam, mert az elsőnél a lacettivel nem birtam menni, a másodikon pedig az accordra rossz setet raktam így a gumik rongyosra koptak.
a 3. diknál eléggé meglepődtem h előröl indulok és talán emiatt naon jól mentem.
Mugennel és Hegyvárival csatáztam, főleg a 2-es kanyarok voltak érdekesek
Lali kilökéséhez meg annyit h igaz h kanyarban nem körözök le, de akkora volt a seb.különbség és még ráadásul sodródtam is kifele h bumm lett.Sorry :?
ezzel a moddal naon jó versenyek várhatók ;)
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.11.12. 23:04

Nos, a sima felvezető+gördülő rajt simán ment, így lesz a jövő héten mindkét futam.
Még sokaknak bele kell jönnie az első körös helyezkedésbe, de jó lesz ez.
Emerico - Head of SIMCo
Capeta
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Capeta » 2010.11.12. 23:39

Nekem tetszettek a versenyek, szépeket csatáztam pár emberrel, viszont jó néhányszor akkora sebességkülönbség volt a lekőrözöttekhez képest, hogy elkerülhetetlen volt az ütközés párszor. Utolsó versenyen szerintem is jól működött a repülőrajt vagy mi ez. :D Összességében jó, várom a versenyeket. :)
Név: Hegyvári János
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.11.13. 00:08

Emerico - Head of SIMCo
Dozoo

Hozzászólás Szerző: Dozoo » 2010.11.13. 00:13

Ó máj gád. :D Első futamon a második hely meglett, de a második futamon első helyemet elvesztettem más hibájából :( aztán fekete jobb első és csak mentem jobbra, valamikor tudtam balra is (néha) xDD De ez mi volt őszintén... Körözném le, kitérek, elém vág, ok, szélárnyékból simán kimentem mellette és utána kilök gereblyézni, mert nem tetszett a murva, de most nehogy már én szívjak, ha valami nem tetszik neki :D
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2010.11.13. 00:19

ez gyors volt :D
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.11.13. 00:42

Modról: nem lenne rossz, DE... Múltkor Emerico azt mondtad, hogy nem jó, mert 'túl gyorsak vagyunk, lassítani kell az autókon'. Nah, most ehhez képest nem hogy még lassultunk, de sztem gyorsultunk is. :D :P Seat (számomra) vezetésre nehéz lett. Összehasonlítva az Accord-dal, kb. ég és föld a különbség. Amit az Accord-dal meg lehet csinálni, azt a Seat-tal már nem. ÉS ebből így sajnos márkakupa lesz, ha majd mindenki Accord-dal akar menni. :) Ford-dal se tudtam mit kezdeni, mintha random módon váltana át RWD-be... vagy csak én voltam ma ennyire béna? :)

Qual: hát srácok, ne haragudjatok meg, de ez félig-meddig siralmas volt. Tehát az egy dolog, hogy valaki nem engedi el a másikat (érthető is, ha gyors körön van), de az már a magas szintű kitolás iskolája, amikor valaki kicsúszik a pályáról, s ahelyett, hogy belenézne a tükörbe, s akkor vágódna vissza az ívre, amikor nem jön senki, fogja, s berántja kérdezés nélkül az elé, aki éppen a gyorskörét elkezdte. Nem akarok nevesíteni, de erre példa volt az egyik Golf-os versenyző, aki később BMW-re váltott. Ne értsétek félre, nincs részemről harag érte, csak én úgy gondolom, hogy ez lenne a minimum, hogyha már hibáztam, akkor nem rontom el más körét is...

Race1: viszonylag jó rajt, majd a 2-es kanyar.... pfff.... valaki terrorista hátulról merényletet követett el, aminek Pethe Szabi itta meg a levét, vele együtt pedig nekem is majdnem sikerült. Ez amolyan tipikus első körös 'eszetlenül nyomom hideg gumikon' c. játék volt. Galambos Dávidot üldöztem utána sokáig, amíg...stop&go-t nem kaptam a sikán levágásáért. :P Gyorsan pe pit, bünti letölt, go vissza... 19. helyről végül a 14. helyen futottam be. Itt jegyezném meg Nagy Zoli számára, hogy máskor lehet sokkal aggresszívabb, mert a tempója jó volt, csak túlságosan is udvarias volt meglátásom szerint. :)

Race2: az a repcsirajt is megérne egy misét. :) Megint nem úsztuk meg karambol nélkül (mi mondtuk középtájon-hátul, hogy nem lesz jó, igazunk is lett sztem), kaptam hátulról egyet, -1 pozíció. Utána meg tiszta káosz. Amolyan BTCC módra. :P De tetszett határozottan. :) Szeretnék ezúton ismét bocsánatot kérni mindenkitől, akit meglöktem, különösen Pethő Gabitól és Serbán Norbitól. :? Végül a 11. helyen értem célba a második megmérettetésen.

Sajnálom, hogy nem tudok majd az éles bajnokira jönni, jó kis bajnokság lesz ez pedig a brit pályákkal. :) Sztem a fizikán csiszolni kellene még, esetleg az anyajáték fizikáját átrakni rF alá, s akkor még élvezetesebb lehetne az egész.

Jövő héten is lesz akkor teszt? :P
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2010.11.13. 01:01

Ádám, a lacetti is ilyen. Már vagyok olyan szinten, hogy elvezetek minden szart, gyors nem vagyok persze, csak szimplán bármivel körbemegyek. De ezek totál random dobálják el a seggüket. Elveszem a gázt, és mint valami hatalmas motorfékes RWD autó, csúszik ki rögtön. Szerintem sokkal jobb lenne a mod, ha a Race07ben szereplő autóknak a fizikája át lenne ültetve, és ahhoz igazítani a többi kocsit. Persze, lehet nem lesz egyedi, meg Emerico már beleölt egy csomó időt, de nem is egyedi fizikára kell törekedni szerintem.
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2010.11.13. 06:41

Imádtam!!! :D
Viszont bocsi,ha valakit megzavart a lag problémám. :cry: Remélem élesben már nem lesz rossz a net-em. :?
Nagyon jó csatákat lehet vívni,egyszerűen élvezetes. :D És versenyben egész jó eredményeket hoztam,mint pl. az utolsón...24. helyről a 8.! :D
Viszont volt pár érdekes eset,amit nem tudok hova tenni...talán a lag-olásom miatt lehetett?

2. futamon a hosszú egyenes végi balosban köröztem Lalit...le is húzódott,és Én íven maradtam...ere csatt! :o Nem értettem mi volt az...bocsi Lali! ;)
Szintén 2. futam...6. helyen autózom,Emerico jön fel rám,és a verseny vége előtt 2 körrel dob egy kék zászlót???Mondom mi van???Ezért engedtelek el akkor,nehogy kapjak büntit...

3. futam-felvezető
Utolsó helyről indultam...szépen csordogálunk,2-es kanyarban lassítunk,visszaváltok 1-be,és mintha korcsolyapályán lettem volna,szépen megforgott az autó. :?: Mentünk kb. 50-el?Szóval furi...így nem viselkedik egy autó...főleg egy Honda! :D
Capeta
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Capeta » 2010.11.13. 09:58

Valaki írta, hogy a BMW lassan gyorsul 1-esben és hogy így nem jó, de amúgy idén direkt lett szabályozva a BTCC-ben a BMW-nek az első fokozata direkt ezért, hogy nem legyenek előnyben a rajtnál. Vagyis hosszabbra rakták az áttételt.
Név: Hegyvári János
Lezárt