Vélemények, társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Tropie

Re: Vélemények, társalgó

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2010.11.23. 00:32

Több adok kapok, egy figyelmetlen lekörözött utáni pörgés és egy fejtetőn átborulás után, azt kell hogy mondjam, többet kéne készülnöm ezekre a futamokra, mert nem volt elég időm tökéletes beállítást csinálni, viszont úgy korcsolyáztam a futamon, hogy örültem, hogy célba értem :D
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2010.11.23. 00:38

Hannibal írta: 4.- volt olyan sumák is aki akkor előzött meg, amikor elengedtem a kék-zászlósokat :lol:
ezt nem is tudom , hogyan lehetne kivédeni. olyan jó lett volna a 20. hely!!

szerintetek lehet, hogy a /vidkarim geforce 8600 gt/ nem bírná ezt a tömeget? mert edddig soha nem csinált ilyet
választ....
Ha az utolsó sikán előtt volt, akkor lehet, hogy én voltam :lol: . De már körök óta kergettem Mugenékat, igaz körhátrányban és annyi kilökés után, legalább egy jót akartam csatázni. Amúgy 21. lettem.

A karid már nem mai darab. Próbáld meg azt, hogy a settings-ben lejjebb veszed a látható autók számát, mondjuk 10-12re.
Név: Rebók József
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2010.11.23. 00:40

És configban: vsync-et ajánlom, valamint ha nagyon nem bír vele a vga, akkor dx8 és anti aliasing kisebb érték.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Hannibal

Hozzászólás Szerző: Hannibal » 2010.11.23. 08:09

köszi, megpróbálom!
Hannibal

Hozzászólás Szerző: Hannibal » 2010.11.23. 08:13

Tropie írta:Hannibal!
Nem a video kártya az ami nem bírja, nálam is akadt a futamon. Ha kipróbálod AI-k ellen és ott nem akad, akkor a neted nem bírja, vagy valami ilyesmi gond lehet. Annak idején, mikor csak az 1G-s netem volt, sokszor volt ilyen gondom, már 10 versenyzőnél is, amióta jobb a netem, azóta nem tapasztaltam, csak most 30-nál :)
Igazad lehet. AI-k ellen 40 autóval sem csinálja ezt.
A netem 5G-s , ez nem tudom ma jó-vagy gyenge manapság.
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2010.11.23. 08:48

Hát ez nekem nagyon GT3 filling volt,ennyien régen voltunk már :D
1 futamon szerencsére nem történt semmi nagyobb bajom pár lökdösődést kivéve de az kell is.
A 2 futamon sikerült fejtetőre állitani verdát ,és mikor vissza forditot a gép pont J. Rebok elé kerültem SORRY .Utánna sikerült R. Karolit meglöknöm amit nem akartam,remélem nem lett nagy baja.Ugy hogy nagyon jó kis mód ez GRAt minden célba érőnek.
Az hogy a Sógort kicsit meglöktem az meg kellett,mert GP2 jobban ment mint én :lol:
Hannibál nekem 10 versenyző előre látás van beállitva sose akadt a gép,de max 15 elég szerintem.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
lightning STIG
Kormány: Logitech g25

Hozzászólás Szerző: lightning STIG » 2010.11.23. 10:26

Hm...hát ugy gondolom van még mit fejlödnöm.az időmérőm jól sikerült.sőt jobbra mint számitottam.de ezt a kis elönyömet gyorsan elbuktam nem tudok még jol rajtolni.
Az első futamon viszonylag jól sikerült a rajtom és tartani is tudtam a helyemet bár sok kicsi csihi puhi egy két lecsuszás az ivről és csusztam is hátra legalább a 8 hely meglett
2.futamon pole -bol indultam de itt is a rajtom vitte el a pálmát az első kanyarig buktam vagy 8 helyet.sokszor kifoprgattal meglöktek de éélveztem.kicsit harciasabbnak kell lennem.Így a 2.futamon csak a 11 hely lett meg.
FANATIC OF THE SPEED
Hannibal

Hozzászólás Szerző: Hannibal » 2010.11.23. 11:00

még valamit a közös box-okkal kellene valamit csinálni, mert PL. én a qvalin 5 percig nem tudtam kijönni a garázsból, mivel előttem állt valaki. utána meg egy másik valaki. megpróbáltam kilökni a garázsból, dudáltam villogtam röhej volt :x
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.11.23. 11:39

Hannibal írta:még valamit a közös box-okkal kellene valamit csinálni, mert PL. én a qvalin 5 percig nem tudtam kijönni a garázsból, mivel előttem állt valaki. utána meg egy másik valaki. megpróbáltam kilökni a garázsból, dudáltam villogtam röhej volt :x
Nem tudok mit csinálni, néhány pályán kevés a box, és még örülhetünk hogyha a kocsik a boxban vannak, és nem valahol a pályán kívül.
A Powermini-nél úgy oldottam meg, hogy egyedi pályák készültek, ahol volt elég box. De mivel az BTCC, illik a valós pályákon menni.
Emerico - Head of SIMCo
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2010.11.23. 12:17

Hannibal írta:még valamit a közös box-okkal kellene valamit csinálni, mert PL. én a qvalin 5 percig nem tudtam kijönni a garázsból, mivel előttem állt valaki. utána meg egy másik valaki. megpróbáltam kilökni a garázsból, dudáltam villogtam röhej volt :x
Hát ez tényleg nehéz ügy.
Talán azt lehetne csinálni, hogy mindenki figyelje a chat-t, aki meg beszorul más mögé, az chat-en jelezze, hogy XY lécci húzz már a pics@ba innen ! :lol:
Név: Rebók József
Lezárt