A másik meg ááááá a második futam végén elengedtelek Soos mert azt hittem a futam elején én mentem neked, bár kicsit furcsa is volt de visszanéztem és nem is.. :S
Grat mindenkinek!!
Emerico!emerico írta:Hát sajnos a Vectra itt egy körre volt elég. Hiába mentem 22.0-ás időt, ezt versenyen meg sem közelítettem 23 alá nem bírtam menni. A rajtolás nem megy a vassal még...
Jó kocsi, de versenyen nagyon szívás
Azt hiszem a következő jobb lesz.
Az első és második (Thruxton, Rockingham) egy video lesz. kb egy egész estén is film lehetne belőleTropie írta: Nagyon jó volt mind a két futam, ebből hatalmas videot lehetne csinálni
egy két robbanó autó és kapja majd az oscar jelöléstemerico írta:Az első és második (Thruxton, Rockingham) egy video lesz. kb egy egész estén is film lehetne belőleTropie írta: Nagyon jó volt mind a két futam, ebből hatalmas videot lehetne csinálni
bmwstől nem is akarok meghallani olyat, hogy rosszul rajtoltTropie írta: 1. futam: A rajtot jól elkaptam,
2. futam: A rajt ismét jó volt.
igen az én voltam, és jól gondolod lekörözés miatt,Capeta írta:Végén egyik Seatos lecsúszott a fűre, gondolom lekörözés miatt, így végül 5. lettem.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 3 vendég