Vélemények, társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Kyip

Re: Vélemények, társalgó

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2010.12.06. 23:57

Bocsánat Cseh Tamás hogy beléd mentem, kicsit elfékeztem magam de ahogy visszanéztem nem csak én :D elvitték a fékjelzőtáblát amiatt volt :D
A másik meg ááááá a második futam végén elengedtelek Soos mert azt hittem a futam elején én mentem neked, bár kicsit furcsa is volt de visszanéztem és nem is.. :S :D mind1 megérdemlem :D
Grat mindenkinek!!
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.12.07. 01:53

Hát sajnos a Vectra itt egy körre volt elég. Hiába mentem 22.0-ás időt, ezt versenyen meg sem közelítettem 23 alá nem bírtam menni. A rajtolás nem megy a vassal még...
Jó kocsi, de versenyen nagyon szívás :)

Azt hiszem a következő jobb lesz.
Emerico - Head of SIMCo
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2010.12.07. 11:17

háát tegnap este futam után nem akartam beszámolót írni, mert nem írtam volna szépeket.
időmérő: 22.3as időt azután tudtam menni miután szólt emerico hogy puhítsuk elöl, hátul meg keményítsük, meg alacsony utánfutással menjünk, nah én kb pont fordítva állítottam be az autót és addig csak 22.8at tudtam menni. szóval kösz emerico :)

1.futam: ritkán csúsztam bele 23as időbe, legtöbbszőr 22.8as időt hoztam amikor tiszta volt elöttem az út 7.helyről rajtolva bmwsek lerajtoltak... mint mindenki mást aztán szépen csúsztam vissza a 13.helyig mikor egyenként tudtam előzni mindenkit majd emericoval tudtam menni és közelíteni hozzá, szerencsénkre elöttünk balhéztak így könnyen utol tudtuk érni emericon folyamatosan hoztam 4 tizedet, aztán amikor igen a nyakán volt jött 1 lekörözés a nyújtott ballos elején, és ott nagyon betartottak nekem így emerico eltudott menni 7nek betudtam jönni

2.futam: rajt úgy ahogy ment 2.helyről jól vissza csúsztam az 5.helyre .... aztán jött megint a lekörözés utolsó körben ugyanabban a kanyarban megint betartottak nekem, (név szerint: Felföldi) aztán ki is csúsztam a fűre így ahelyett hogy mugent előztem volna meg, vissza csúsztam 2 helyet így 8.hely "örülök" neki 6.hely simán meglett volna, jobb esetben 5.

lekörözéseken kívül nagyon jó volt mind2 futam grt mindenkinek
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2010.12.07. 11:58

emerico írta:Hát sajnos a Vectra itt egy körre volt elég. Hiába mentem 22.0-ás időt, ezt versenyen meg sem közelítettem 23 alá nem bírtam menni. A rajtolás nem megy a vassal még...
Jó kocsi, de versenyen nagyon szívás :)

Azt hiszem a következő jobb lesz.
Emerico!

A első futam rajtja után, miattam kerültél le a fűre! Nem volt szándékos, bár nem is nagyon akartam hogy elém gyere. JObb oldalt meg voltam támasztva, nem tudtam volna jobbra kitérni, no és már egyik visszapillantóban sem láttam az autód, csak a jobb oldalamon lévőt és a mögöttes forgalmat. Nagyon sajnálom. :)

Egy az egyben ugyan az volt a helyzetem, mint a versenyt hirdető képen is látszik :D ott is az én autómat gondolták zsemleközé :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tropie 2010.12.07. 12:25-kor.
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2010.12.07. 12:09

Nagyon tetszenek ezek a futamok.Nagyon sok esemény van és az embert felpörgeti.
2-dik futamon sajna meglöktem G. Soós-t sajnálom remélem nincs harag.
Amugy igen én is ugy látom ez a Felföldi kezd olyan lenni mint Lali,csak míg Lali fejlődik Felföldi visszafelé esik.( Puff neki SÓGOR :twisted: )
Mondjuk nekem se szokott menni mindig az elengedés,ez sajna benne van a pakliban.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2010.12.07. 12:12

Én az időmérőn messze alulmaradtam a saját edzés időmtől. Jobban csúszott a pálya. Az időmérő első felében még 23 alá is alig bírtam menni. Majd az időmérő vége felé, végre jobb lett a tapadás, de csak pár tiszta köröm volt a forgalom miatt. Nem örültem a 9. rajthelynek.

1. futam: A rajtot jól elkaptam, de tartottam az első kanyartól. Szerencsémre, sérülés nélkül átpréseltem magam rajta, aztán folyamatosan védekeztem, hiszen az előttem lévő, támadta az ő előtte lévőt, így egymást feltartva, engem is feltartottak volna, kétfelé meg nem akartam figyelni, két autót meg nem tudtam volna ezen a pályán egyszerre megelőzni. A védekezésem által kicsit magamra húztam a mezőnyt, hogy a mögöttem lévőnek is védekezni keljen, majd támadó fokozatba kapcsoltam. :) Szépen jöttem fel, míg végül Rátkai mögé értem a 4. helyen. Majdnem elkaptam őt is, de a majdnem az édes kevés ebben a bajnokságban :) Nagyon kemény csatákat vívtam, sokszor saját magamon is meglepődtem, annyira agresszívan védekeztem, elnézést kérek, ha ezzel már-már az elviselhető kategória határait súroltam, de az első két futam gyenge teljesítménye után ragaszkodtam egy jó eredményért.

2. futam: A rajt ismét jó volt. Feljöttem a 2. helyre. Majd benéztem egy kanyart és vissza is estem a sokadikra :) Aztán onnan csak a 7. hely volt az ami megszerezhetővé vált, nem is tudtam feljebb jönni.

Nagyon jó volt mind a két futam, ebből hatalmas videot lehetne csinálni :D
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.12.07. 13:03

Tropie írta: Nagyon jó volt mind a két futam, ebből hatalmas videot lehetne csinálni :D
Az első és második (Thruxton, Rockingham) egy video lesz. kb egy egész estén is film lehetne belőle :)
Emerico - Head of SIMCo
freakyo
2024 licenszes
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2010.12.07. 15:11

emerico írta:
Tropie írta: Nagyon jó volt mind a két futam, ebből hatalmas videot lehetne csinálni :D
Az első és második (Thruxton, Rockingham) egy video lesz. kb egy egész estén is film lehetne belőle :)
egy két robbanó autó és kapja majd az oscar jelölést ;)
Tropie írta: 1. futam: A rajtot jól elkaptam,
2. futam: A rajt ismét jó volt.
bmwstől nem is akarok meghallani olyat, hogy rosszul rajtolt ;) :D mert akkor elég gáz :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára freakyo 2010.12.07. 15:13-kor.
__
Capeta
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Capeta » 2010.12.07. 15:13

Hát jobban sikerült számomra ez a forduló, mint a Thruxtoni. Időmérőn valamiért jobban tapadt az autó vagy nem tudom, de saját legjobb időmet tudtam megfutni, 2. hely bőven jó pozíció volt számomra. Első versenyen sok minden nem történt, rajtnál Emericot lerajtoltam, és megtartottam végig az első helyet. Igaz amikor kb. 10 kör után megláttam, hogy Tim Gábor a második, igen csak elkezdtem félni, de szerencsére tudtam tartani a kettőnk közti távolságot. Második futamon a rajt jó lett volna, de rosszul helyezkedtem, így 6.-ként fordultam el az első kanyarban, utána remek csatát vívtam a többiekkel. Végén egyik Seatos lecsúszott a fűre, gondolom lekörözés miatt, így végül 5. lettem. Nagyon élvezetes forduló volt, az eleje most nagyon egyben volt a 2. futamon, remek csaták voltak! ;)
Név: Hegyvári János
freakyo
2024 licenszes
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2010.12.07. 15:15

Capeta írta:Végén egyik Seatos lecsúszott a fűre, gondolom lekörözés miatt, így végül 5. lettem.
igen az én voltam, és jól gondolod lekörözés miatt,
nem szokásom az óvás, eddig az 1 év alatt amióta simco bajnokságain részt veszek eddig 1x óvtam akkor is az olaszt, le mans seriesbe
de ebből az lesz
__
Lezárt